Bruksgatan 7F

Eskilstuna 2 595 000 kr utgångspris

Boutrymme och affärslokal med ett av Eskilstunas bästa lägen!

Bokal mitt i centrala Eskilstuna uppförd 16! Här erbjuds möjligheten till ett toppmodernt boende fördelat på 63kvm samt en medföljande affärslokal om 29kvm. Lokalen kan du använda till egen verksamhet eller hyra ut med hyresintäkt om ca 6.500kr/mån! Helt unikt koncept där du som ägare har möjlighet att få till en riktigt låg boendekostnad. Om behovet finns att nyttja hela ytan så blir detta en fantastisk fyra med helt unik planlösning. Bostaden har genomgående fina ytskikt, stilrent kök med öppen plan mot ett luftigt vardagsrum, helkaklat badrum med egen TM och TT. Stort sovrum utrustat med garderober. Lokaldelen har ett rymligt rum, badrum med dusch och fint rum med ca 4m i takhöjd och entré med ingång från gatuplan. På bostadens entrésida mot gården finns uteplats i anslutning till sovrummet med förmiddagssol. Via vardagsrum finns utgång till stor inglasad balkong. Lokalen och bostadsdelen har separata el-mätare samt säkerhetsdörr installerad där emellan. TV och internet ingår i avgiften, p-plats i garage kommer att finnas ledigt för köpare.

Centralt beläget boende i toppskick med närhet till allt. Ett par minuters promenad leder till Eskilstunas citykärna. Här erbjuds shopping, nattliv, restauranger och fik. På samma avstånd nås även Mälardalens universitet med ett brett utbud av både program och fristående kursen. För den som pendlar med tåg ligger denna bostad belägen på bästa adress. På ca 5 minuter till fots nås Eskilstuna resecentrum med täta avgångar till hela Mälardalen. I bostadens närhet finns flertalet matvarubutiker, gym, bibliotek och allt annat man kan önska. Områden kring centrum innefattas av många vackra parker, utomhusgym samt vackra Eskilstuna ån och dess grönskande omgivningar.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => Via hiss nås garage och förrådsutrymmen. [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 4 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 1 av 4 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 92 kvm
Balkong/uteplats Ja.
Våning 1 av 4

Entré
Med egen ingång från föreningens lugna innergård nås bostadens hall. Framför entrédörren finns utrymme för utemöbler som behagligt står i soligt söderläge.

Hall
Via säkerhetsdörr nås välkomnande hall med mörkt, tåligt klinkergolv och bra avhängningsmöjligheter med hatthylla. Här finns plats för skoställ såväl som extern förvaring. Vidare finns bostadens städskåp praktiskt placerat här.

Badrum
Till vänster nås bostadens helkaklade badrum. Här finns WC, duschplats med infällbara glasdörrar, kommod med infällt handfat, överhängande spegel med belysning, handdukstork. Egen tvättmaskin och torktumlare med ovansittande arbetsbänk och förvaringsskåp. Vägghängt badrumsskåp. Spotlightsbelysning i tak och vädringsfönster. Smakfulla färgval med mörkt klinkerbelagt golv och ljust kaklade väggar. Snygg fondvägg i mörkt klinker i duschdelen. Hög komfort med golvvärme!

Kök
Vidare in i bostaden nås fullutrustat kök från VEDUM med delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Snyggt behandlade vita skåpsluckor och en ljus bänkskiva. Påkostade materialval såsom underlimmad diskho, smart förvaring med lådor i sockeln samt pushfunktion i hela köket. Den maskinella utrustningen är påkostad och består av kyl och frys med heldörr, micro, varmluftsugn, häll, fläkt och diskmaskin. Här ryms också matbord för 6 personer.

Vardagsrum / Balkong
I anslutning till köket ligger vardagsrum endast avdelat med halvvägg utrustad med flertalet eluttag. Utrymmet erbjuder fina social ytor som är möblerbara efter smak och tycke. Stora fönster såväl som altandörr ger rummet rikligt med ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås bostadens balkong som enkelt kan möbleras med bord och stolar såväl som grill. Balkongen är utrustad med inglasat fönsterparti såväl som persienner.

Sovrum 1
Bostadens stora sovrum är väl tilltaget. Här ryms dubbelsäng med tillhörande sängbord samt ytterligare möblemang såsom skrivbord. God förvaring erbjuds med garderober som tillhör bostaden. I likhet med övriga rum ligger ljus parkett på golv, väggar och tak är vita. Ett harmoniskt sovrum att trivas i!

Klädkammare
Mellan hall och vardagsrum finns stor klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter. Rummet är utrustat med platsbyggt hyllsystem, belysning såväl som el-uttag. Här finns också brandsäker säkerhetsdörr som leder in till Bokaldelen med sovrum/arbetsrum och badrum på övre planet samt butiksdel nedtill.

Bokal/Uthyrningsdel
Med ingång från gatuplan nås "Bokalen"! En smakfull ektrapp med ståldetaljer sammanbinder övre planets ytor med butiksdelen i markplan. Här erbjuds en generösa takhöjd om ca 4m och stora fönsterpartier fina möjligheter till skyltning! Utrymmet kan med fördel inredas efter behov och verksamhet. Mörkt tåligt golv och nymålade ljusa väggar. Via trappen nås övre plan med sovrum/arbetsrum utrustat med parkettgolv, slätmålade vita väggar och vitmålade tak. Härifrån finns egen utgång till föreningens innergård med möjlighet till egen uteplats. I anslutning till dörren finns också bokalens separata postlåda. Bokalen är vidare utrustad med badrum med duschdel, wc, handfat med överhängande badrumsskåp helkaklade väggar och klinkerbelagt golv som i likhet med bostadens andra badrum går i svart och vitt. Smakfull spotlights belysning i tak och hög komfort med golvvärme.

Bokalen/uthyrningsdelen är fördelad på 29kvm. Här finns separat elmätare (installerad vid huvudmätare i bostaden). Vidare finns kostnadsfritt bredband, tv och telefoni indraget i utrymmet.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 2016
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Övriga byggnader Förråd som tillhör lägenheten finns i källaren.
Kabel-TV och bredband ingår i avgiften, via Telia.
Låst barnvagnsrum och cykelförråd i källare.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 41001 i BRF Fristaden 2 i Eskilstuna
Pris 2 595 000 kr utgångspris
Avgift 4217 kr/mån
Kommentar Värme, kall- och varmvatten, bredband 100/100 Mbit/s, telefoni, TV via Telia och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i avgiften.
Driftkostnad 6000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 2.73403%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 903 683 kr, enligt årsredovisning 2021

Närområde

Allmänt Centralt läge med utsikt mot Rademarchersmedjorna med sin härliga miljö och välrenommerade Jernberghska Krog.
Mittemot ligger förskolorna British Mini samt Radermachergatans förskola.
Närhet till Rothoffs-, Rinmans- och Stadsparkens fina grönområden.
Kort gångavstånd till universitet & tågstation såväl som Drottninggatans fantastiska utbud av restauranger, butiker och caféer samt Stadsbiblioteket.
Även nära till Munktellstaden med arena där många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott utövas. Eskilstunas konstmuseum är också beläget i närheten och länkas samman med populära lunchrestaurangen P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Eskilstunas nya badhus och multiarena som finns också inom kort avstånd från bostaden.
Fler livsmedelsbutiker i närheten.
Parkering Ledig garageplats kommer att kunna övertas av köpare för en tillkommande kostnad om 700kr/mån. Föreningen har även förberett för installation av laddbox i garaget. Dessa platser debiteras 1000kr/mån.
Övrigt Föreningen har ett förmånligt bundet elpris fram till våren 2024.

Förening

Föreningsnamn BRF Fristaden 2 i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769618-9468
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Eskilstuna Vulkanen 9 som består av 3 byggnader med 43 bostadslägenheter, 5 bokaler, och 1 lokal.
På fastigheten finns 41 st garageplatser varav 3 handikapparkeringar samt 3 st mc-platser.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.
Föreningens ekonomi 2021 Rengöring av fläckar och smuts från byggtiden i trapphusen, innegårds förbättring, Vind och insynsskydd vid uteplatsen, Trädgårdsarbete med nyplantering, skötsel av krukor och rabatter med gödning och bevattning av gräsmattorna.
Antal lägenheter 43
Antal hyresrätter 1
Tv och bredband Telia
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Planritning hela bostaden
Planritning hela bostaden
Planritning hela bostaden
Planritning hela bostaden
Planritning uthyrningsdel
Planritning uthyrningsdel
Planritning uthyrningsdel
Planritning uthyrningsdel

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR