Tuna Torg 4C

Eskilstuna 1 150 000 kr utgångspris

Fin genomgångstvåa med låg månadsavgift och egen p-plats!

Varmt välkommen till denna fina lägenhet som erbjuder välplanerade kvadratmetrar fördelat över 2 rok. Här finns stort stilrent kök med utrymme för den större matsalsgruppen. Väl tilltaget sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter i garderober. Ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söder och praktiskt, helkaklat badrum med badkar. Bostaden erbjuder en generös takhöjd och vackra trägolv. Stabil och populär förening med låg belåningsgrad och bra gemensamma utrymmen såsom tvättrum, bastu och gym. En p-plats med el-stolpe ingår i avgiften och kommer kunna övertas av köpare.

Bostaden är belägen ett stenkast från Eskilstuna centrum, här finns allt! Till fots nås shopping, restauranger, fik, nattliv, bibliotek, högskola och flera matbutiker. I bostadens absoluta närhet finns ett ansenligt utbud av restauranger, närbutiker och mycket mer. För den som pendlar med tåg har denna bostad det perfekta läget. En promenad på fem minuter leder nämligen till stadens tågstation med täta avgångar till hela Mälardalen. Vad det gäller övriga förbindelser finns här bra gång och cykelbanor samt bra förbindelser med busstrafik precis utanför porten. Från bostaden har man även nära till den vackra å-promenaden och friluftsområdet Vilsta, där finns både badplats, elljusspår och andra motionsmöjligheter såsom utomhusgym.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 3 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 51.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 3 av 3

Interiör
Hall
Stig in i denna praktiskt inredda bostad. Hallen genomsyras av god förvaring och ljusa toner. Golvet är belagt med ett vackert plankgolv enhetligt för hela bostaden. Ytans väggar är ljusa med undantag för en röd fondtapet i entrédelen av bostaden. Plats finns för förvaring med garderob. Inred hallen med hatthylla och skoställ.

Kök
Stort och rymligt kök med generösa arbetsytor och gott om förvaring i skåp. Här är ljusa skåpsluckor i profil, spotlights i tak och vitvaror i rostfritt. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, häll, fläkt, mikro, diskho och blandare. Möblera köket med matbord för det stora sällskapet. Kökets två fönster släpper in gott om dagsljus.

Vardagsrum/balkong
Omfångsrikt vardagsrum inrett i ljusa toner, bortsett från en mörkt mönstrad fondvägg längs ena långsidan av rummet. Möblera rummet med soffgrupp, soffbord, mediamöbel och övrig inredning. Vardagsrummets breda fönsterparti skänker ytan fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås även lägenhetens balkong i söderläge som ger sol hela dagen och utsikt över intilliggande grönområde.

Sovrum
Från hallen nås sovrummet. Ytan har ljusa ytskikt på väggar med undantag för en randig, mörk fondtapet. Gott om förvaring finns i tilltagen garderob med skjutdörrar såväl som klädkammare. Möblera rummet med större säng och sängbord. Rummet har stort fönster som ger ett behagligt ljusinsläpp.

Badrum
Helkaklat badrum i jordnära toner. Inredning som kommod med handfat, blandare, spegel, badrumsskåp, toalett, badkar och handdukstork. Fönster finns.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 51.5 kvm
Byggnadsår 1943
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Parkeringsplatser med elstolpe finns på innergården och ingår i månadsavgiften
Relaxrum med dusch och bastu samt motionsrum finns i föreningen.
Gemenstam tvättstuga med torkrum.
Förråd som tillhör lägenheten finns i källaren.
Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften. Bredband via stadsnätet, tecknas via eget avtal.

Utförda renoveringar:
Stambyte 1991
Fönster 1995/1996
Säkerhetsdörrar 2007
Skorstensrenovering 2013
Stenkistor för dagvatten 2014
Byte av radiatortermostater 2015
Byte av kodlås 2016
Markytor 2016
Byte av låssystem 2017
Styrsystem undercentral 2018
Isolering vindar, ny tvättmaskin, fasad puts och dilfogar 2019

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2019-10-01

Ekonomi

Lägenhetsnummer 219202001-0032 i Eskilstunahus nr 2
Pris 1 150 000 kr utgångspris
Avgift 2977 kr/mån
Kommentar Inkl V/A, kabel-TV, p-plats
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening 3.24901%

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen ett stenkast från Eskilstuna centrum, här finns allt! Till fots nås shopping, restauranger, fik, nattliv, bibliotek, högskola och flera matbutiker. I bostadens absoluta närhet finns ett ansenligt utbud av restauranger, närbutiker och mycket mer. För den som pendlar med tåg har denna bostad det perfekta läget. En promenad på fem minuter leder nämligen till stadens tågstation med täta avgångar till hela Mälardalen. Vad det gäller övriga förbindelser finns här bra gång och cykelbanor samt bra förbindelser med busstrafik precis utanför porten. Från bostaden har man även nära till den vackra å-promenaden och friluftsområdet Vilsta, där finns både badplats, elljusspår och andra motionsmöjligheter såsom utomhusgym.
Parkering Parkering med el ingår i avgiften och finns på innergården.

Förening

Föreningsnamn Eskilstunahus nr 2
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-3431
Allmänt om föreningen I föreningen finns 36 st lägenheter.
Den ekonomiska förvaltningen ombesörjs av Riksbyggen.
Föreningens ekonomi Planerade markarbeten infart
Antal lägenheter 36
Renoveringar 2013 Skorstensrenovering
2014 Stenkistor för dagvatten
2015 Byte radiatortermostater, Balkong renovering
2016 Byte kodlås, markytor
2017 Byte låssystem
2018/2019 Styrsystem undercentral
2019/2020 Isolering vindar, tvättmaskin, fasad puts och dilfogar
2020/2021 Torktumlare
Överlåtelseavgift 1208
Pantsättningsavgift 483
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR