Guldbaggevägen 32

Eskilstuna 2 850 000 kr

Nyproducerat gavelradhus med utmärkt söderläge!

Äntligen finns tillfälle att förvärva ett modernt gavelradhus i nybyggda kvarter i attraktiva Odlaren. Bostaden erbjuder en härlig och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket är snyggt designat med vita släta luckor och en praktisk bardisk som delar av köket från vardagsrummet. Rostfria vitvaror från Siemens. Genom stora fönster i vardagsrum och kök skapas ett härligt ljusinsläpp i hela våningsplanet. Entréplan erbjuder även behaglig golvvärme och ett stort badrum med dusch. Övre plan bjuder på tre rymliga sovrum, en generös hall och ett stort badrum med badkar och tvättavdelning.

Från vardagsrummet tar du dig ut till altanen där det finns gott om plats för matgrupp, grill och solstolar. I anslutning till altanen finns en stor plan gräsmatta med gott om utrymme för lek och umgänge. Stort förråd. Parkering för en bil finns på husets framsida.

Varmt välkomna att anmäla intresse redan idag!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 112 kvm
Uteplats Ja.
Våning 1 av 2

Entréplan
Ljus och rymlig hall med ljusa ytskikt och praktisk avhängningsyta samt förvaring i garderob med spegelskjutdörrar. Gott om ljus kommer in i hallen via sidoljusfönster. Klassiskt parkettgolv enhetligt med hemmets övriga rum. Hög komfort med golvvärme i hela våningsplanet. Praktiskt förråd under trapp som utökar förvaringsmöjligheterna ytterligare.

Kök / vardagsrum
Fantastisk sällskapsyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Påkostat kök från HTH med rostfria vitvaror från Siemens. Den maskinella utrustningen består av häll, fläkt, ugn, micro, diskmaskin samt hel kyl och frys. I anslutning till köket finns en matplats med plats för matbord och ett härligt ljusinsläpp. Vidare erbjuder köket en praktisk planlösning med en bardisk som avgränsar snyggt mot hemmets vardagsrum där det finns gott om plats för ett större matbord och soffgrupp. Vardagsrummet har väggar i grå ton med läcker väggpanel. Härifrån nås bostadens uteplats som ligger i bästa söderläge.

Duschrum
Stilrent duschrum med mörkt klinker på golv och vitmålade väggar med vitt kakel i duschdelen. Här finns all tänkbar utrustning som golvvärme, duschhörna med glasväggar, takdusch, WC, kommod med handfat samt spegelskåp. Förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Övre plan

Hall/allrum
Via trappa i ek som matchar golvet i övriga bostaden nås det övre planet. Här finns en rymlig hall som leder in till våningsplanets samtliga rum. Hallen kan med fördel användas som tv-hörna eller kontor.

Sovrum 1
Till höger från trappen ligger hemmets stora sovrum som erbjuder generöst med ljusinsläpp genom stort fönster. Vidare finns här gott om utrymme för extern förvaring eller skrivbord. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum 2 & 3
Två rymliga sovrum som även de har parkettgolv och ljusa väggar. Båda rummen erbjuder plats för möblemang efter behov. Här finns både plats för säng, sängbord, skrivbord såväl som extern förvaringsmöbel eller garderober. Fönster ger rummen behagligt med ljusinsläpp.

Badrum / tvättstuga
Även detta våningsplan erbjuder ett generöst badrum. Grått klinker på golv, vitmålade väggar och vitt kakel på väggar i anslutning till badkar. Badrummet är utrustat med toalett, kommod med handfat, spegelskåp samt badkar. Här finns även en praktisk tvätthörna med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Hiss Nej
Byggnadsår 2021
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Övriga byggnader Fristående förråd om ca 7 kvm.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja
Datum 2023-04-14
Energikonsumtion 54 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 05-3334-1-27-1 i Brf Patronen i Eskilstuna
Pris 2 850 000 kr
Avgift 5975 kr/mån
Kommentar inkl. sophantering, Kabel TV, bredband via Telia Triple Play
Driftkostnad 23492 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 8100 kr
  • Vatten/avlopp: 3360 kr
  • Försäkring: 1032 kr
  • Hushållsström: 11000 kr

Elförbrukning 5 500 kWh/år

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 3.0303%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 1 349 099 kr

Närområde

Parkering Parkering för en bil i anslutning till entré. Föreningen har två parkeringsplatser att tillgå.

Förening

Föreningsnamn Brf Patronen i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769636-4921
Antal lägenheter 33
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Planritning
Planritning
Planritning övervåning
Planritning övervåning

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR