Rademachergatan 28A

Eskilstuna 3 295 000 kr utgångspris

Toppmodern lägenhet mitt i centrala Eskilstuna med stor inglasad balkong!

Välkommen till en fantastisk bostad med stilrena detaljer och balkong med morgonsol. En bostad som erbjuder generösa sociala ytor, ett vardagsrum med vackra breda fönsterpartier och öppen plan till modernt och ljust kök. Här finns ett helkaklat badrum utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare samt separat gästtoalett. Bostaden erbjuder möjligheten till fyra sovrum samt bra förvaring med garderober och rymlig klädkammare. Här bor du med högt läge i huset med ogenerade ytor och fri från insyn. Ett hem perfekt för den större familjen eller för dig som söker en stor lägenhet med bästa läge mitt i stan.

Brf Rademacher förvaltas av HSB och är en trygg och mycket trivsam förening fördelad på 69 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Föreningens byggnad uppfördes 2015 och här finns alla bekvämligheter såsom hiss från markplan, lägenhetsförråd tillhörande bostaden samt en lugn och mycket trivsam innergård grindad från gatan. Här finns 63st garage- och p-platser att hyra med separat kösystem. Under 2020 installerades även ett antal laddstolpar för elbilar. Föreningen är också andelsägare i Sveriges största solcellspark.

Bostadens läge är optimalt, endast ett kvarter från gågatan och både universitet och centralstation nås med ett par minuters promenad. Du har även närhet till Eskilstuna-ån och dess fina promenadstråk samt vackra grönområden så som Rothoffsparken och Stadsparken.

Varmt välkommen att anmäla intresse!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 5 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 3 av 5 ) 1

Planlösning

Antal rum 5
Boarea 113 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 5

Hall: Kliv in i denna välkomnande hall. Här möts du av ljusa ytskikt, mörk klinker på golv närmast ytterdörr och plats för hatthylla och skoställ samt övrig önskad förvaring. Längre in i hallen ligger en smakfull parkett på golv som fortsätter genomgående genom hela bostaden.

Gästtoalett: Praktiskt belägen från hallen finns en helkaklad toalett med klinker på golv. Installerad med wc, handfat och spegelskåp.

Vardagsrum: Det generösa vardagsrummet pryds av stora vackra fönsterpartier, parkett på golv och ljusa väggar. Här finns det plats att möblera med soffgrupp, tv-möbel och annan övrig möblering. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en luftig känsla och gott om plats för hela familjen.

Kök: Köket är stilrent med vita luckor, mörkgrå bänkskiva, kaklat ovan arbetsyta samt parkett på golv. Den maskinella utrustningen består av häll, diskmaskin, mikrovågsugn, varmluftsugn samt hel kyl och frys. Här finns plats för matbord för det stora sällskapet. Köket har även en fransk balkong perfekt att öppna upp under varma sommardagar. Ett kök att trivas i!

Sovrum 1: Bostadens större sovrum har ljusa väggar, parkett på golv, garderober och generöst med plats för dubbelsäng och sängbord. Härifrån når du även bostadens härliga balkong. Utanför detta sovrum finns ytterligare garderober som ger bra med förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2: Lägenhetens andra sovrum har plats för säng, sängbord och övrig önskad möblering. Ljusa väggar, fönster mot innergård och parkett på golv.

Sovrum 3: Bostadens tredje sovrum har fönster mot innergården, ljusa väggar och parkett på golv. Här finns plats för säng och sängbord.

Alternativt kan sovrum 2 och sovrum 3 öppnas upp till ett större sovrum. Eller användas som kontor, gästrum eller varför inte extra TV-rum/lekrum.

Sovrum 4: Det fjärde sovrummet är något större. Här får du plats med dubbelsäng, sängbord och annan önskad förvaring. Fönstret är mot innergården, ljusa väggar och parkett på golv.

Badrum/Tvättstuga: Badrummet rymmer egen tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Här finns gott om plats för förvaring. Utöver det finns här dusch med vikbara duschväggar, toalett, handfat i kommod, spegelskåp. Ytan är helkaklad med mörkt klinker på golv.

Balkong: Välkommen ut på bostadens härliga balkong som ligger mot fastighetens innergård med utsikt mot Eskilstunaån och Kloster kyrka. Inglasningen bidrar till att förlänga säsongen! Här kan du njuta av morgonsol och placera ett lounge set, café-set alternativt ett stort matbord under sommarmånaderna. Smakfull balkongtrall på golv kommer att ingå.

Klädkammare/förråd: Intill stora sovrummet och badrummet finns rymlig klädkammare med gott om plats från golv till tak. Här finns möjlighet att möblera med hyllor och för övrig förvaring alternativt använda utrymmet som lekrum eller kontor.

Övrigt: Med sina luftiga ytor, breda fönsterpartier, moderna kök och balkong med morgonsol ger denna bostad en lyxig känsla. Här får familjen gott om plats. Ett hem för dig som vill ha en större lägenhet mitt i stan. De väl isolerade fönstren gör att man kan vistas i lägenheten ostört från ljud utifrån.

Hiss finns i trapphuset och garageplats/p-plats finns att hyra, separat kö till dessa. Byggnaden är från 2015. Bredband och TV via ComHem/Stadsnätet. Porttelefon är installerad. Postboxar finns i entrén samt tidningshållare utanför varje lägenhet. I månadsavgiften ingår värme, bredband och kabel-tv (grundutbud av TV-kanaler). El och vatten debiteras separat enligt förbrukning från föreningen. Förråd tillhör lägenheten.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 113 kvm
Byggnadsår 2015
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (frånluft)
Övriga byggnader Cykelförråd och barnvagnsförråd.
Hiss finns i trapphuset.
Bredband och TV via ComHem/Fibra.
Garageplats eller p-plats går att hyra, separat kösystem tillämpas.
På innergården finns grillplats med tillhörande bord.

Renoveringar och underhåll:
2021 har föreningar investerat i 2160 andelar i HSB:s solcellspark
2021 Obligatorisk ventilationskontroll har utförts
2021 Målning av förrådsdörrar, dörr till garage samt sop rumsdörr har skett
Det finns en digital underhållsplan (UH-plan online) som aktiverade under 2020 och gäller tom 2070
Planen följs upp kontinuerligt vid styrelsemöten och uppdateras årligen i samband med den årliga underhållsbesiktningen.
2020 Grind vid parkeringar mot gatan.
2020 Installation av laddstolpar för elbilar.
2015 Cykelförvaring på innergården samt i barnvagnsrum
2015 Installation av porttelefoner
2015 Flytt av parkeringsplatser
2015 Gångdörr in till garage

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2018-09-21

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-2236-1-64-2 i HSB BRF Rademacher i Eskilstuna
Pris 3 295 000 kr utgångspris
Avgift 5502 kr/mån
Driftkostnad 7750 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1500 kr
  • Försäkring: 1250 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Bostadsrättföreningen tillämpar individuell mätning och debitering av el, kallvatten och varmvatten som finns upptagen i driftkostnaderna. TV/Internet via Comhem/Fibra. Bredband, bredbandstelefoni samt digital-TV 18 kanaler, inklusive router och tv-box kostar 29 kr/mån Förening har avtal med: HSB Södermanland för fastighetsskötsel, drivsservice, lokalvård, ekonomisk och teknisk förvaltning. Tele 2 för Bredband, digital-TV och Telefoni Infometric för Mätaravläsningar el och vatten Kone AB för Larm- och Jouravtal hissar Inspecta Sweden AB för Hissbesiktning IP Only/Fibra AB för Serviceavtal drift 70 användarmodem Bergslagens matteleasing för Entrémattor Sector Alarm AB för Fastighetslarm Telgekraft AB (LOS Energy AB för Elhandel Eskilstuna Energi och Miljö för Elnät, fjärrvärme, renhållning, vatten och avlopp Assa Abloy ESS AB för Serviceavtal gällande garageport Heras AB för Serviceavtal Skjutgrind Anticimex AB för Rökluckor, branddörrar, brandsläckare Record AB för Serviceavtal dörrautomatik Mer AB för Serviceavtal laddplatser.

Andel i förening 1.80701%

Uteplats

Balkongen har generöst med plats för lounge-set, café-set alternativt ett matbord.

Parkering Separat kö. 38st garageplatser: 612kr per månad. 23st parkeringsplatser: 304kr/204kr per månad.

Närområde

Allmänt Välkommen till ett boende mitt i centrum! Här har du gågatan endast ett kvarter bort med stort utbud av butiker, restauranger och mysiga caféer. Bostadens läge är optimalt med Eskilstuna Centralstation och högskolan på någon minuts promenadavstånd. Du har även närhet till Eskilstuna-ån och dess fina promenadstråk samt vackra grönområden så som Rothoffsparken och Stadsparken.
Övrigt Det finns en gemensamt föreningslokal som boende i föreningen har hyrt som övernattningslägenhet eller för sammankomster. Under hösten 2021 beslutades att hyra ut lokalen externt. Hyresavtal har tecknats med PEAB för perioden 20211115 till 20230115.

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Rademacher i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 716402-0849
Gatuadress Rademachergatan 28A
Postnummer 63218
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Förening har avtal med:
HSB Södermanland för fastighetsskötsel, drivsservice, lokalvård, ekonomisk och teknisk förvaltning.
Tele 2 för Bredband, digital-TV och Telefoni
Infometric för Mätaravläsningar el och vatten
Kone AB för Larm- och Jouravtal hissar
Inspecta Sweden AB för Hissbesiktning
IP Only/Fibra AB för Serviceavtal drift 70 användarmodem
Bergslagens matteleasing för Entrémattor
Sector Alarm AB för Fastighetslarm
Telgekraft AB(LOS Energy AB för Elhandel
Eskilstuna Energi och Miljö för Elnät, fjärrvärme, renhållning, vatten och avlopp
Assa Abloy ESS AB för Serviceavtal gällande garageport
Heras AB för Serviceavtal Skjutgrind
Anticimex AB för Rökluckor, branddörrar, brandsläckare
Record AB för Serviceavtal dörrautomatik
Mer AB för Serviceavtal laddplatser
Antal lägenheter 69
Antal lokaler 1
Renoveringar 2021 har föreningar investerat i 2160 andelar i HSB:s solcellspark
2021 Obligatorisk ventilationskontroll har utförts
2021 Målning av förrådsdörrar, dörr till garage samt sop rumsdörr har skett
Det finns en digital underhållsplan (UH-plan online) som aktiverade under 2020 och gäller tom 2070
Planen följs upp kontinuerligt vid styrelsemöten och uppdateras årligen i samband med den årliga underhållsbesiktningen.
Parkering 38 Garage platser, 23 parkeringsplatser och 2 MC parkeringsplatser
Tv och bredband Tele2
Överlåtelseavgift 1208
Pantsättningsavgift 483
Gemensamma utrymmen Det finns en gemensamt föreningslokal som boende i föreningen har hyra som övernattningslägenhet eller för sammankomster. Under hösten 2021 beslutades att hyra ut lokalen externt. Hyresavtal har tecknats med PEAB för perioden 20211115 till 20230115.

Video

Film

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR