Engelbrektsgatan 16A

Eskilstuna 1 125 000 kr

Välplanerad tvåa med nytt kök och fantastiskt låg avgift!

Nu erbjuder vi en underbar bostad för dig som letar efter ett prisvärt boende i ett lugnt och trevligt läge. Här finns fina välbevarade parkettgolv och ett härligt ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. Köket är nyligen renoverat och utrustat med med moderna vitvaror och ett snyggt stänkskydd i glas. I köket finns gott om plats för ett matbord. Sovrummet är rymligt och har en intilliggande klädkammare med gott om utrymmen för klädförvaring. Generöst vardagsrum med härliga ljusflöden. Här bor du i ett lugnt och högt läge i en väldigt trevlig förening med en extremt låg månadsavgift!

Välskött förening med låg belåning och lugnt läge på Västermalm. Centrumnära område ett stenkast från välsorterad livsmedelsaffär, gångavstånd till tågstation och högskolan. Närhet till trivsamma Kronskogen som erbjuder fina promenad- och motionsstråk samt flera rastplatser. Kort avstånd till Vilsta friluftsområde med bland annat el-ljusspår, badplats och skidbacke.

Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 58 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 2

Hall, toalett och duschrum:
Via säkerhetsdörr nås bostadens hall med möjlighet till avhängning och klädförvaring. Vackert parkettgolv nymålade ljusa ytskikt på väggar. Lägenhetens hall är utrustad med modern el-central med automatsäkringar. Härifrån nås en fint renoverad toalett med grått klinkergolv, ljust mönstrad tapet på väggar, wc-stol, handfat och badrumsskåp och öppen hylla för förvaring. Intill, med ingång från hallen nås separat duschrum renoverat av fackman -21 med stilsäker mörk våtrumsmatta på golv och vit våtrumstapet på vägg. Duschrummet är utrustat med ny blandare och spotlightbelysning i tak.

Vardagsrum
Sällsynt smakfullt vardagsrum med stora fönster i två väderstreck, högt i tak och fina nyslipade parkettgolv samt nymålade ljusa ytskikt! Vardagsrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för soffgrupp/fåtölj mediamöbel och matbord samt ytterligare möblemang.

Kök
Smakfullt renoverat med ljus skåpsinredning och en mörk bänkskiva. Här erbjuds en modern maskinell utrustning som består av integrerad varmluftsugn, induktionshäll, designfläkt, side by side kyl och frys samt diskmaskin. Nymålade ljusa ytskikt på väggar och tak samt ett nytt klickgolv. Här skapas en trevlig matplats för 4 personer med ett behagligt ljusinsläpp från rummets stora fönster.

Sovrum
Stort och ljust sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord såväl som extern förvaring och skrivbord. I rummet finns stort fönster, ljusa nymålade ytskikt på väggar och tak samt ett fint nyslipat parkettgolv i fiskbensmönster. Tillgång till bra förvaring i rymlig klädkammare med platsbyggd hyllsystem samt en skön textilmatta på golv.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 58 kvm
Byggnadsår 1941
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Renoveringar utförda

Installation av Fiber 2021
Termostater till elementen 2014
Elstolpar till parkeringen 2012
Lagning av tak och nya hängrännor 2011
Nya fönster.
Säkerhetsdörrar.
Stambyte delvis utfört.

Två källarförråd tillhör lägenheten.
I källarplan finns gemensam tvättstuga, torkrum, snickarrum och cykel/barnvagnsrum.

Energideklaration

EnergiklassG
Utförd Ja
Datum 2019-02-21
Energikonsumtion 218 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 160-001 i Brf. Tiljan
Pris 1 125 000 kr
Avgift 2500 kr/mån
Driftkostnad 4000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1250 kr
  • Hushållsström: 2750 kr

Enligt schablon.

Andel i förening 10.5%

Närområde

Allmänt Fastighetens är belägen på västra sidan av Eskilstuna. Omgivningarna utgörs i huvudsak av flerbostadshus och villor. Efterfrågan på bostäder är hög. Nära till Vilsta friluftsområde med fina promenadstråk, motionsspår, badplats och ridhus. Promenad och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och gång/cykelavstånd till centralstationen.
Parkering Föreningen förfogar över 6 st p-platser med el. P-platserna hanteras efter separat kösystem och kostar 200kr/mån.
Fri parkering råder utmed Engelbrektsgatan.
Övrigt På innergården finns uteplats med gott om ytor för utemöbler, grill och umgänge. Vidare finns här även plats för den intresserade att anordna lite egna odlingar.

Förening

Föreningsnamn Brf. Tiljan
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 718000-0718

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR