Fristadsgatan 4B

Eskilstuna 1 175 000 kr utgångspris

Nyrenoverad tvåa med stor inglasad balkong!

Varmt välkommen till ett ljust och fräscht hem med fin utsikt. Bostaden totalrenoverad och erbjuder genomgående fina ytskikt, stilrent kök, enhetliga golv, inglasad balkong och fin utsikt över området. Helkaklat badrum med modern inredning, praktisk förvaringsutrymmen i garderob och klädkammare. Populär förening med låga månadsavgifter. Varmt välkommen på visning!

Bredband: Bredbandsbolaget
Kabel-TV: Com Hem
Gemensam tvättstuga finns.
Förråd som tillhör lägenheten finns på vinden.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 7 [floor] => 4 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 4 av 7 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 63.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 4 av 7

Interiör
Hall
Hallens inredning är väl genomtänkt och består av en stilren garderobsvägg med spegeldörrar samt platsbyggda förvaringshyllor. Här finns även gott om plats för hatthylla samt skoställ. Ytans väggar är vitmålade. Nutida belysning i form av spottar i taket som styrs via google home. I anknytning till hallen finns en mycket praktisk klädgarderob. Denna har gott om plats för förvaring av kläder, skor och linne. Dörren till klädgarderoben öppnas via kodlås eller fingeravtryck.

Kök
Stilrent kök inrett i ljusa toner och enhetliga vitvaror i rostfritt. Köksinredningen går i vitt tillsammans med skåpfronter i frostat glas. Kökets maskinella utrustning består av kylskåp, frys, ugn, häll, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin, diskho och blandare. Möblera rummet med köksbord och två stolar. Kökets fönster släpper in gott om dagsljus.


Vardagsrum/balkong
Omfångsrik yta inredd i sobra toner. Rummets väggar är vitmålade tillsammans med en mönstrad fondvägg, golvet är belagt med en snygg parkett. Vardagsrummet har en smart luftrenare som styrs via google home. Denna möjliggör ett fantastiskt inomhusklimat som varnar om luften blir undermålig. Möblera rummet med soffgrupp, soffbord, mediamöbel och övrigt möblemang. Rummet har ett högtalarsystem av hög klass som även det sköts via röststyrning likaså rummets belysning. I vardagsrummet finns bostadens uppkopplade städsystem. Både robotdammsugare och golvmopp styrs enkelt via google home. Rummet har stora vackra fönster som bidrar till ett vackert ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås bostadens magnifika, inglasade balkong. Även här erbjuds teknisk utrustning vad gäller belysning och högtalare. Balkongen har fyra platsbyggda sittplatser. Njut av härliga stunder med en kopp kaffe och magisk utsikt över vackra Eskilstuna.

Sovrum
Vackert och harmoniskt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Rummet erbjuder god förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar. Ytan har vitmålade väggar och golvet är belagt med en stilfull parkett. Övrig inredning består av projektor och duk som är röststyrka. Rummets belysning likaså. Taklampan har inbyggs högtalare vilket skapar en fantastiskt ljusupplevelse. Rummets två fönster släpper in gott om dagsljus och när det är sovdags stänger du för fönstren med de röststyrda rullgardinerna. Även i detta rum finns en luftsensor som säkerställer att du har bästa möjliga klimat, önskar du vädra öppnar du fönstret via röststyrning.

Badrum
Högklassigt badrum med helkaklade väggar och klinkerbelagt golv.Badrummet är utrustat med takdusch, vägghyllor i glas, kommod, blandare, handdukstork. Badrummet har röststyrd belysning och högtalarsystem. Badrummets lås är kopplat till bostadens smart system vilket innebär att lampan utanför visar rött så badrummet är upptaget.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 63.5 kvm
Byggnadsår 1964
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Bredband: Bredbandsbolaget
Kabel-TV: Com Hem
Gemensam tvättstuga finns.
Förråd som tillhör lägenheten finns på vinden.

Utfört underhåll:
Nytt passersystem med porttelefon och tvättstugebokning -2019
Bastu - 2018
Renovering tvättstuga -2017
Ny belysning trapphuset -2016
Marksten framför ingång C och D -2016
Byte av värmeväxlare -2015
Omläggning kantstenar, asfaltering -2015
Utebelysning, belysning i parkering - 2014
Takomläggning - 2013
Stambyte - 2010
Renovering brandluckor - 2009
Renovering av balkonger - 2005

Rum

Hall

Kök

Stilrent kök inrett i ljusa toner och enhetliga vitvaror i rostfritt. Köksinredningen går i vitt tillsammans med skåpfronter i frostat glas. Kökets maskinella utrustning består av kylskåp, frys, ugn, häll, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin, diskho och blandare. Möblera rummet med köksbord och två stolar. Kökets fönster släpper in gott om dagsljus.

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2021-01-14
Energikonsumtion 109 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 30650-00407 i Brf Årby nr 2
Pris 1 175 000 kr utgångspris
Avgift 2987 kr/mån
Kommentar inkl värme, v/a, kabel-TV
Driftkostnad 4000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Enligt schablonberäkning

Andel i förening 0.0116%

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen Norr om Eskilstunas centrala delar. Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.
Parkering Kö till föreningens 5 st garage (275 kr/mån) och 37 st p-platser (125 kr/mån). Möjlighet att parkera utmed gatan, månadsbiljett finns att köpa (400 kr/mån).

Förening

Föreningsnamn Brf Årby nr 2
Organisationsnummer 718000-1070
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Årby nr 2

Bostadsrättsföreningen registrerades 1962-10-30. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 1966-12-01 och nuvarande stadgar registrerades 1996-09-18 hos Bolagsverket.

Föreningen upplåter 80 lägenheter med bostadsrätt.

Video

Film

Bilder

fasad

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR