Vasbergsgatan 10

Eskilstuna 1 750 000 kr utgångspris

Smakfullt renoverad bostad med låg avgift högst upp i huset!

Välkommen till en av Norrs finaste tvåor! Lägenheten är genomgådende rustad med materialval av hög standard. Smakfullt renoverat och fullutrustat kök. Påkostat och helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättmaskin. Fina ytskikt genomgående i hela lägenheten och en stor inglasad balkong med bästa västläge. Här bor du högst upp i hus med hiss. Ett utomordentligt boende-redo för inflytt! Förening med låga avgifter och stabil ekonomi där flertalet stora renoveringar är utförda!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 6 [floor] => 6 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 54 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 6 av 6

Hall
Rymlig hall med plats för avhängning och skor. Generös förvaring med nya garderober med skjutdörrar. Här är nytapetserad fondvägg,, nytt golv i grå ton och vita tak med spotlightsbelysning. Från hallen nås alla bostadens rum.

Vardagsrum
Till höger i hallen nås bostadens vardagsrum med ljust målade väggar och smakfullt mörkt klickgolv. Rummet är väl tilltaget och erbjuder plats för den stora soffgruppen såväl som matsalsgrupp. Utgång till stor inglasad balkong med högt läge i väst. Balkongen är utrustad med spotlightsbelysning, el-uttag samt en skön textilmatta på golv. Från de stora glaspartierna finns trivsam utsikt över intilliggande område, takåsarna samt glimt av ån och Stadsparken.

Kök
Bostadens kök renoverades 2011 med högsta materialstandard, fulltutrustat med vitvaror i rostfritt utförande. Här finns integrerad diskmaskin, kombinerad kyl och frys, induktionshäll nedfälld i bänskskivan, varmluftsugn, mikro och fläkt. Generös förvaring i köksskåp med vitfasade skåpsdörrar. Mörkt kaklad arbetsdel och bänkskiva i valnötslaminat. Nymålade ytskikt på väggar och parkett på golv. Här finns matplats för 4-5 personer.

Sovrum
Rymligt sovrum med ljust målade väggar och ljusa golv. Här erbjuds generös förvaring i garderob med skjutdörrar. Plats för dubbelsäng och sängbord.

Badrum
Helkaklat och smakfullt renoverat badrum från 2011. Här finns duschplats med duschväggar, toalett, kommod med överhängande badrumsskåp och egen tvättmaskin. Badrummet erbjuder en hög komfort med golvvärme.

Samtliga bostadens ytskikt har genomgående renoverats under senare år. Bostadens elcentral är bytt och ny el är framdragen i badrum och kök.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 54 kvm
Byggnadsår: 1959
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Frånluft
Övriga byggnader: Renoveringar:
Stambyte 1999
Hiss 2005
Elstambyte 2007
Fönster 2010
Tak 2014
Genomgång av ventilation 2015
Säkerhetsdörrar 2015
Balkonger 2018

Stort vindsförråd samt matkällaförråd tillhör lägenheten.
Gemensam tvättstuga i källarplan.
Kabel-tv via ComHem ingår i månadsavgiften.
Bredband via Telenor.

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2019-05-16
Energikonsumtion: 158 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 105-601 i Brf Nornan nr 5
Pris: 1 750 000 kr utgångspris
Avgift: 3070 kr/mån
Driftkostnad: 3750 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 2750 kr
  • Övrigt: 1 000 kr

Enligt schablon.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 2.7427%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt så byggs även multiarena i området.
Parkering: Separat kösystem till föreningens parkeringsplatser (150kr/mån).
Parkering är även möjlig utmed omkringliggande gator med områdesbiljet B1 (400kr/mån).

Förening

Föreningsnamn: Brf Nornan nr 5
Organisationsnummer: 718000-0841
Gatuadress: Vasbergsgatan 10
Postnummer: 63343
Ort: Eskilstuna
Allmänt om föreningen: Brf Nornan 5, omfattar 36 st lägenheter.
Fastighetens taxeringsvärde är kr 14 032 000, varav 4 032 000 utgör markvärde. Fastigheten har varit fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa. Föreningens administrativa förvaltning har skötts av Redovisarna i Eskilstuna AB.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR