Sveavägen 23A

Eskilstuna 695 000 kr utgångspris

55+ boende i omtyckta Brf Trumtorp

För dig 55+ finns nu chansen att förvärva en mycket välvårdad och fint renoverad bostad i attraktiva Brf Trumtorp! Bostaden disponerar över 50 välplanerade kvadratmeter. Entré genom automatiska portar i markplan och rymligt trapphus. Smidig tillgång på våning 1.
Rymlig entréhall med stort nyrenoverat badrum i direkt anslutning. Smakfullt kök med fina arbetsytor, gott om förvaring och moderna vitvaror. Matplats intill brett fönsterparti för härligt ljusinsläpp. Utgång till möblerbar balkong med utsikt över föreningens gröna utomhusytor. Stort rum som är möjligt att dela av för smidig sovdel med plats för både dubbelsäng och soffgrupp.

Mycket omtyckt HSB-förening med stabil ekonomi och flera trevliga gemensamma ytor. Här finns bibliotek, samlingslokal, hobbyrum, gemensam uteplats, bastu, stor tvättstuga, cykelrum och övernattningslägenhet (200 kr/natt) när man har gäster och/eller familj på besök. Välskött fastighet med fina grönytor och möjlig tillgång till parkeringsplats. Gång- och cykelbana hela vägen till Eskilstunas centralaste delar. Kort avstånd till Sveaplan för matbutik, apotek och gym samt närhet till Mälarsjukhuset.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 50 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 1 av 2

Hall
Rymlig hall med ljusa väggar och snyggt laminatgolv enhetligt med kök och matplats. Hatthylla och bra förvaring i garderober.

Badrum
Nyrenoverat badrum med lättstädad ovh snygg våtrumsamatta och våtrumstapet. Bekvämt och komfortabelt med golvvärme, handdukstork, wc, bra förvaring, handfat i kommod, spegelskåp och badkar samt egen tvättmaskin.

Kök/matplats
Snyggt och modernt kök med fina arbetsytor på slitstark laminatskiva och gott om förvaring i över- och underskåp bakom vita profilerade köksluckor. Smakfull arbetsbelysning under överskåpen och svart/vitt kakel. Vitvaror: Spishäll, köksfläkt, inbyggnadugn, inbyggnadsmikro och kyl/frys. Utgång till möblerbar balkong med kvällssol. Matplats intill brett fönsterparti för fint ljusinsläpp.

Rum
Stort och rymligt rum som är möjligt att dela av med exempelvis garderobsvägg för en del vardagsrum och en del sovrumsdel. Möbleras med soffgrupp, mediamöbel och dubbelsäng med sängbord. I sovrumsdelen finns tillgång till förvaring i garderob.

1 st tillhörande lägenhetsförråd i markplan.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 50 kvm
Byggnadsår: 1988
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2018-11-13
Primärenergital: 133

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-2224-1-5-11 i HSB Brf Trumtorp i Eskilstuna
Pris: 695 000 kr utgångspris
Avgift: 3513 kr/mån
Driftkostnad: 3600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 2400 kr

Enligt schablon

Andel i förening: 2.07977%

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Trumtorp i Eskilstuna
Organisationsnummer: 716402-0732
Allmänt om föreningen: Föreningens egendom omfattar fastigheten Specialisten 2 i Eskilstuna kommun med adress Sveavägen 23. Husen färdigställdes år 1988 och innehåller 40 bostäder om 2470 kvm, 1 föreningslokal om 45 kvm, uthyrningsrum, 26 bilparkeringsplatser för uthyrning varav 22 med eluttag och 6 gästparkeringsplatser.
Renoveringar: 2004 Skärmtak balkonger
2008 Omläggning av yttertak
2018 Hissrenovering
2018 Nya fönster

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR