Norrbovägen 10A

Eskilstuna 3 100 000 kr utgångspris

Välskött parhus på friköpt tomt i populära Slagsta!

Med toppenläge i ett av Eskilstunas mest eftertraktade kvarter hittar du denna trevliga bostad på 140 kvm fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Här finner du en modern öppen planlösning och fina ytskikt. Bland annat erbjuds ett stilrent kök med goda arbets- och förvaringsytor, rymlig matplats samt en modern maskinell utrustning. Vidare finns på entréplanet ljust vardagsrum med utgång till stor inglasad altan. Det övre våningsplanet består av tre rymliga sovrum och helkaklat badrum. Friköpt tomt, fiber indragen, kommunalt VA. Besiktning utförd!

Här bor du i ett lugnt område med mycket hög servicenivå, här finns allt du behöver! På gångavstånd hittar du ICA Slagsta, flertalet förskolor och grundskola årskurs 1-6. Cykelbana leder hela vägen in till centrum och föredrar du att åka kommunalt finns täta bussförbindelser till både centrum och Torshälla. Här har du även närhet till påfart till E-20 som smidigt tar dig till Stockholm på ca timmen.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 102 kvm. taxeringsinformation

Entréplan

Hall:
Via ny farstukvist med ny entrédörr utrustad med Yale doorman nås bostadens ljusa välkomnande hall. Hallen har målade ytskikt på vägg och ett rutigt mönstrat golv enhetligt med kök. Här ges plats för avhängning och skor samt ytterligare möblemang.

Tvättstuga/WC:
Från hallen finns ingång till en renoverad tvättstuga och WC med mörkt klinkerbelagt golv, målade väggar, ny skåpsinredning med grå luckor och smakfull spotlightsbelysning i tak såväl som under överskåp. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare, VVB, wc-stol och värdingsfönster.

Kök:
Fortsätt vidare in i bostaden och du når det stilrena, modernt renoverade köket med skåpsluckor i valnöt, ljust kaklad arbetsdel och bänkskivor i vitt. Köket är fullutrustat med hel kyl/frys, induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn och micro, diskmaskin samt en påkostad LED belysning. Vidare finns här matplats under centrerat fönster som släpper in rikligt med ljus.

Vardagsrum/uterum:
Rymligt vardagsrum med ljusa ytskikt och plats att möblera med soffgrupp och mediamöbel såväl som övrigt möblemang. Generöst ljusinsläpp från två väderstreck ger vardagsrummet en härlig känsla av rymd. Rummet är utrustat med luft/luftvärmepump för värme såväl som komfortkyla. Via altandörr nås stort uterum om som förlänger hemmets sociala yta. Här finns skjutbara fönsterpartier mot soldäck och trädgård. En plats att trivas på!


Övre plan

Via vit trapp utrustad med spotlightsbelysning nås bostadens övre våningsplan med stor hall och ingång till hemmets sovrum såväl som badrum.

Sovrum 1:
Bostadens största sovrum lämnar gott om utrymme för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt ytterligare möblemang. Förvaring finns att tillgå i garderober. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är målade i ljus kulör. Här finns luft/luftvärmepump installerad som även kan nyttjas för komfortkyla. Gott om ljusinsläpp från stort fönster.

Sovrum 2:
Bostadens mindre sovrum kan med fördel användas som barnkammare, gästrum eller arbetsrum. Rummet har fräscha ytskikt i form av laminatgolv och ljust målade väggar. Här fås en ljus och luftig känsla tack vare generöst ljusinsläpp via rummets fönster.

Sovrum 3: Här erbjuds ett rymligt sovrum som ger plats för säng, skrivbord och byrå samt förvaring i garderob med skjutdörrar. Väggarna är ljust målade och laminat på golvet.

Badrum:
Bostaden erbjuder ett stort och påkostat badrum som är renoverat 2010. Här är ljust kakel på väggar och mörkt klinkerbelagt golv med golvvärme. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, kommod med överhängande spegelskåp, badkar och separat duschplats. Takfönster ger rummet gott om dagsljus och kvällstid finns möjlighet att använda dimbar spotlightsbelysning.

Byggnad

Typ av byggnad: 1½-plan
Boarea: 102 kvm
Biarea: 38 kvm
Byggnadsår: 1989
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Krypgrund
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med vattenburna radiatorer. Luft/luftvärmepump.
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning.
Övriga byggnader: Till fastigheten hör rymlig förråd i förrådsläga om ca 10kvm belägen på intilliggande parhustomt.

Renoveringar:
Fasadmålning 2006
Frånluftsvärmepump IVT 2009
Kök 2010
Badrum 2011
Inglasad altan och soldäck 2011
Tvättstuga / WC 2015
Ny yttertrappa och framsida staket 2017
Fasadbelysning 2017
Spotlightsbelysning innertrapp 2017
Installation av luftvärmepump 2018
Service av värmepump 2017 IVT490 (byte av givare, fläkt och expansionskärl) 2020
Behandling av altan och målning av staket 2020
Byte till LED-belysning i kök 2021
Ny ytterdörr med Yaledoorman lås 2021
Rensning av ventilation 2021

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2016-10-20
Energikonsumtion: 78 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris: 3 100 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 2 243 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 1 631 000 kr
Värdeår: 1989
Summa inteckningar/pantbrev: 2 295 000 kr
Driftkostnad: 32452 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 3850 kr
 • Försäkring: 6319 kr
 • Renhållning: 2917 kr
 • Hushållsström: 19366 kr

Under "Hushållsström" ingår kostnad för uppvärmning och hushållsel.


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 1 631 000 kr
 • Smahusmark: 612 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 250 kvm
  Tomttyp: Trädgårdstomt
  Parkering: Parkeringsplats för en bil på asfalterad uppfart. Fri parkering utmed gatan.

  Närområde

  Allmänt: I omtyckta slagsta bor du i ett lugnt och barnvänligt område, här finns allt du behöver! Området har en mycket hög servicenivå med gångavstånd till ICA Slagsta, flertalet förskolor och grundskola årskurs 1-6. Här finns även pizzeria och populär glasskiosk. Från bostaden har du en kort promenad till busshållsplats med täta bussförbindelser till Eskilstuna centrum samt Torshälla. Föredrar du att ta cyckeln finns cykelbana hela vägen in till centrum. Området ligger naturnära och passar perfekt för den som gillar långa promenader och närhet till lugn och natur. Pendlar du har du här även närhet till påfart till E-20 som smidigt tar dig till Stockholm på ca timmen!
  Parkering: Parkeringsplats för en bil på asfalterad uppfart. Fri parkering utmed gatan.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Äggkorgen GA:1
  Last: Officialservitut Avlopp Och Vattenledning, 0484-01/16.1
  Planbestämmelser: Stadsplan

  Bilder

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR