Marielundsgatan 18

Eskilstuna 1 060 000 kr utgångspris

Välplanerad bostad redo för inflytt!

Välkommen till en välrenoverad lägenhet i genomgående gott skick! Här erbjuds ett boende med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp från fönster i två riktningar och härlig balkong med högt söderläge. Både kök och badrum är renoverade i modernt utförande. Vidare finns stort vardagsrum och sovrum som inrymmer dubbelsäng och garderobsförvaring.

Här bor du i perfekt läge med närhet till det mesta. En kort promenad tar dig till centralstationen och även högskolan och centrumkärnan med restauranger, shopping och kulturliv ligger på gångavstånd. Du har Kronskogen såväl som Vilsta friluftsområde inpå knuten som ger goda rekreationsmöjligheter och vackra promenadstråk. På gångavstånd hittar du även Parken Zoo samt Tuna Park med stort utbud av shopping.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 45.5 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 3 av 3

Interiör
Hall
Omfångsrik hall med sober färgsättning och parkettgolv i ljust trä. Här finns gott om plats för både hatthylla, skoställ samt förvaringsmöbel.

Kök
I vänster riktning från hallen nås bostadens kök. Denna yta har en nutida inredning med svarta skåpluckor tillsammans med en sektion luckor i frostat glas, mörk köksbänk. Det vita kaklet bryter av på ett snyggt sätt mot de mörkare kulörerna i köket. Rummets väggar är vitmålade tillsammans med ett ljust golv. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, häll, fläkt, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, diskho och blandare. Köket erbjuder riktigt goda förvaringsmöjligheter samt gott om bänkyta för diverse köksbestyr. Kökets fönster släpper in gott om dagsljus.

Vardagsrum
Omfångsrikt rum inrett i ljusa toner. Ytans väggar är målad i vitt och golvet belagt med en ljust laminatgolv. Från vardagsrummet nås bostadens trivsamma, möblerbara balkong. Inred vardagsrummet med soffa, soffbord och mediamöbel. I övrigt rums även matbord och tillhörande stolar. Maximalt ljusinsläpp tack vare både fönster och balkongdörr.

Sovrum
Innanför köket finns detta ändamålsenliga sovrum. Väggarna är grå tillsammans med en mönstrad fondvägg, ljust golv. Möblera med större säng och sängbord. Befintlig förvaring finns i garderob med skjutdörrar. Rummets fönster släpper in gott om ljus.

Badrum
Helkaklat badrum i grått och vitt. Inredning som takdusch, toalett, kommod med god förvaring och blandare. Badrummet är även utrustat med golvvärme. Fönster finns.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 45.5 kvm
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Frånluft
Övriga byggnader: Förråd som tillhör bostaden finns i källaren.
Medlemmarna har även tillgång till gemensam tvättstuga och relaxavdelning.
Bredband via Comhem och Bredbandsbolaget.

Renoveringar:
Stambyte 1995
Stadsnär 2007
Bastu 2008
Byte av källardörrar 2011
Ny pump och drivsida 2012
Byte av styrutrustning i VC samt ventil för VV 2013
Ny frånluftsfläkt, takbehandling, asfaltering av parkering 2014
8 st motorvärmare 2015
Tilläggsisolering tak, ny frånluftsfläkt tak 2016
Byte av VVC-pump, fönsterbyte 2019
Byte av radiatorventiler och termostater, ny fjärrvärmecentral
ny torktumlare, installation av kodlås 2020

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd: Ja
Datum: 2020-07-01
Primärenergital: 170

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 524-015 (1201) i Fiskmåsen nr 2 UPA
Pris: 1 060 000 kr utgångspris
Avgift: 2788 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Driftkostnad är schablonberäknad.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 5.132%

Närområde

Allmänt: Fastigheten är belägen på västra sidan av Eskilstuna och här utgörs omgivningarna i huvudsak av flerbostadshus och villor. Du har nära till Vilsta friluftsområde med fina promenadstråk, motionsspår, badplats och ridhus. Promenad och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och gång/cykelavstånd till centralstationen.
Parkering: Separat kö till föreningens p-platser. Parkering möjlig utmed omkringliggande gator.

Förening

Föreningsnamn: Fiskmåsen nr 2 UPA
Organisationsnummer: 718000-1211
Allmänt om föreningen: Fastighetens registerbeteckning ar Fiskmåsen 2 i Eskilstuna. Föreningens fastighet omfattar 18 lägenheter med yta av 891 kvm, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Fastighetens taxeringsvärde ar kr 6.692.000:-, varav markvärde kr 2.003.000:-.
Fastigheten ar fullvärdesförsakrad hos Trygg-Hansa genom Redovisarna AB:s Gruppförsäkring.
Föreningens administrativa förvaltning har handhafts av Redovisarna i Eskilstuna AB.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR