Alforsgatan 23D

Eskilstuna 2 400 000 kr utgångspris

Välskött radhus med populärt läge i Lundby!

Välkommen till detta trivsamma radhus om 3rok med låg avgift och eftertraktat läge i Lundby. Här erbjuds genomgående fina ytskikt med renoverat kök och stort vardagsrum på bottenplan samt två sovrum, allrum, balkong och modernt badrum på övre plan. Härlig uteplats i söder med lättskött trädgårdstäppa och utrymme för umgänge. Altantrall med plats för kafébord och stolar på framsida samt isolerat förråd som enkelt kan inredas till ytterligare sovrum vid behov. Välskött bostadsrättsförening med bra gemensamma utrymmen. P-plats finns för övertagande.
Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 3,5
Boarea: 78 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 1 av 2

Hall
Välkommen in i en ljus hall som sammanbinder bostadens rum. Här finns gott om plats för klädavhängning, hatthylla och övrig möbel såsom byrå. Hallen är inredd i ljusa nyanser som ger ytan en härlig känsla och rymd. Golvet i entrédelen är belagt med tåligt klinker med golvvärme. Längre in övergår det till en klassisk ekparkett vilken återkommer i resten av bostaden. Från hallen nås även bostadens övervåning.

Kök
Direkt till höger från bostadens hall finner ni det moderna köket. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, ugn och mikro med ergonomisk arbetshöjd, häll, fläkt, diskho, blandare samt diskmaskin. Smakfullt ljust kakel i kökets arbetsdel möter bänkskiva i massiv ek. Framför kökets fönster möblerar ni med ett matbord och 4-6 stolar. Smakfull spotlightsbelysning i tak enhetlig med hall.

Vardagsrum
Bostadens vardagsrum är väl tilltaget och därmed lätt att möblera. Här ryms en rejäl soffgrupp, soffbord, media-möbel samt matsalsgrupp. Vardagsrummet har randigt mönstrad tapet på väggar samt klassiskt originalträgolv i gott skick. Här finns ett brett fönsterparti som släpper in ordentligt med dagsljus. Från vardagsrummet tar ni er via altandörren ut till bostadens trivsamma uteplats samt lättskötta täppa.

WC
På entréplanet finns en renoverad gäst-WC med klinker på golvet och målade väggar. Utrustning som handfat och spegel samt vägghängd hylla finns också att tillgå.

Övervåning

Allrum
Fint allrum som även passar som sovrum eller kontor. Takfönster som släpper in ett trevligt ljus. Ljusa ytskikt på väggar och ett smakfullt parkettgolv. Snyggt snickeri med ek-trappräcke med kromade detaljer.

Badrum
Renoverat badrum inrett med toalett, kommod med överhängande badrumsskåp med spegel och spotlightsbelysning, blandare, vädringsfönster samt designbadkar. Våtrumsmatta på golv med smakfullt mönster och ljusa ytskikt på väggar. Badrummet är utrustat med egen tvättmaskin som kommer att ingå!

Sovrum 1
Harmoniskt och ljust sovrum med renoverade ytskikt på golv och väggar samt gott om förvaringsmöjligheter med extern garderob som kommer att tillhöra bostaden. Här möblerar ni enkelt med dubbelsäng och sängbord. Sovrummet har ett härligt insläpp av dagsljus från rummets fönster och balkongdörr.

Sovrum 2
Ljust inrett sovrum med plats för större säng och övrigt möblemang. Även här erbjuds goda förvaringsmöjligheter med extern garderob som kommer att ingå. Rummet har både fönster och dörr med glasparti som leder ut till bostadens omfångsrika balkong. Balkongen erbjuder en fin utsikt över områdets innergård och har bästa söderläge.

Altan
Hemmets stora altan erbjuder plats för den stora matgruppen såväl som skönt häng med platsbyggd soffa som även kan användas till förvaring. Här finns markis installerad för skugga under sommarens varmaste dagar. Vidare erbjuds en bra yta för grill och även en ytterst lättskött trädgårdstäppa för den med gröna fingrar. En trivsam umgängesplats för hela familjen!

Byggnad

Typ av byggnad: Radhus
Boarea: 78 kvm
Biarea: 11 kvm
Byggnadsår: 1960
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Altan och trädgårdstäppa med bästa söderläge.
Stor balkong som nås via två av bostadens sovrum på övre planet.
Intill entrén finns rymligt förråd som kan inredas vid behov av större boyta.
Möjlighet finns att hyra parkeringsplats med el.
Gemensam tvättstuga kan hyras till en kostnad om 20kr för 5tim.
Soprum med källsortering.
Kabel-tv ingår i avgiften. Bredband via ComHem.

Renoveringar:

Nya golvytskikt 2016/2017
Trappräcke 2016
Kök 2017
Elarbeten 2017
Ytskikt väggar 2017, 2021
Gäst wc 2019
Isolerat förråd 2020
Altan framsida 2020

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2019-07-04
Primärenergital: 176

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 504-030 i Brf. Lötbacken
Pris: 2 400 000 kr utgångspris
Avgift: 4159 kr/mån
Driftkostnad: 5250 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1250 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 1.386%

Närområde

Allmänt: Här bor du i en lugn omgivning i omtyckta villakvarter med bekvämt avstånd till stadskärnans utbud. I närområdet finns förskola och skola och du bor endast ett stenkast från populära köpcentret Tuna Park med ett stort utbud av butiker och restauranger. Området har goda kommunikationer med täta bussturer till Eskilstuna centrum.

Förening

Föreningsnamn: Brf. Lötbacken
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 718000-1286

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR