Hedlundsgatan 9A

Eskilstuna 2 150 000 kr utgångspris

Fantastisk lägenhet med äldre charm och mycket karaktär i eftertraktat område!

Välkommen till denna underbara lägenhet med tidstypiska detaljer såsom massivt trägolv, 3-meters takhöjd, spegeldörrar och vackra fönster. Välplanerad planlösning med stort och ljust vardagsrum med fönster i två vädersträck och eldstad, rejält kök, väl tilltaget matrum och sovrum med stora fönster samt ett badrum som nås både från hallen såväl som från sovrummet. Lägenheten har genomgående äldre ytskikt och är den perfekta bostaden för den som vill sätta sin egen prägel på boendet! Kort separat kö för p-plats! Låg månadsavgift till stabil och välskött bostadsförening med extremt låg belåningsgrad. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 97 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 2 av 3

Hall
Via rejält trapphus nås ytterdörren som leder in i en tilltagen hall som sammanbinder lägenhetens samtliga rum. Bra plats för avhängning av ytterkläder och skor samt fler garderober erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Här finns ettt rutigt mönstrat golv samt ljusa ytskikt på väggar med undantag från en modern fondvägg bakom hatthyllan. Vidare in nås den charmiga tamburen som leder till kök, sovrum och badrum.

Vardagsrum
Fantastiskt vardagsrum, som är både rymligt och väldisponerat, med mycket ljusinsläpp från de breda fönsterpartierna. Gott om plats för soffgrupp, soffbord och bokhylla samt ytterligare möblemang. Ljusa väggar och ett vackert trägolv. En vacker detalj i rummet är den öppna spisen (används ej idag).

Kök
Härligt ljust kök med fönster mot innergården. Köket har en stilren skåpsinredning med köksluckor i profil, vitrindel, massiv ek-bänkskiva och ljust kakel i arbetsdelen. Utmärkta förvaringsutrymmen och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl och frys, ugn med ergonomisk arbetshöjd, häll, fläkt och diskmaskin. Kökets väggar är utsmyckade med vackert mönstrad tapet samt en snygg bröstpanel i profil och ett snyggt trägolv. Här finns matplats för fyra.

Matrum
Pampigt matrum med ingång både från hemmets vardagsrum såväl som hall. Här inryms den stora matgruppen såväl som vitrinskåp och ytterligare möblemang efter smak och tycke. Ljusa ytskikt på väggar och tak samt ett vackert trägolv. Två stora fönster ger rummet fina ljusflöden. Rummet kan med enkelhet möbleras som sovrum vid behov.

Sovrum / badrum
Här ryms gott och väl en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Stora garderober på vardera sida om sängen erbjuder utmärkt utrymme för klädförvaring. Vidare finns gott om utrymme för möblemang såsom garderober, byrå eller skrivbord. Här finns gott om ljus från två stora fönster. Ljusa ytskikt på väggar och tak mot ett stilfullt parkett på golv. Från sovrummet nås bostadens badrum.

Badrum
Badrummet med ingång från hall och sovrum utrustat med WC, badkar, kommod och överhängande badrumsskåp samt våtrumsmatta på golv och väggar.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 97 kvm
Byggnadsår: 1919
Fönster: 2-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Allmänt:
De boende har tillgång till en idyllisk innergård med gräsmatta och utemöbler.
På innergården, i en separat byggnad, erbjuder föreningen en bra tvättstuga och soprum.
Till lägenheten följer ett vindsförråd och ett källarförråd.
Bastu och relaxavdelning såväl som hobbyrum finns i källarplan.
Separat kö till föreningen p-platser. I området finns även möjlighet att parkera bilen på gatorna.
Kabel-tv och bredband: Comhem

Renoveringar:

Stambyte 80-tal
Renovering av trapphus -07
Fasadmålning gårdshus -07
Byte av gårdshustak -08
Fasadrenovering -12
Nytt tak -13
Målning av förråd och tvättstuga -19
Reparation av avlopp -19

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd: Ja
Datum: 2008-12-03

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 146-016 i BF DE ADERTON u p a
Pris: 2 150 000 kr utgångspris
Avgift: 4163 kr/mån
Driftkostnad: 4200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Enligt schablonberäkning

Andel i förening: 8.449%

Närområde

Allmänt: Kanonläge intill Rinmansparken som erbjuder fin grönska och trevlig lekplats för barn. Med några minuters promenad når du centrum och dess utbud med restauranger, fik, butiker, gym och högskola. Intill bostaden finns också två träningsanläggningar och livsmedelsbutiker. Endast 5 min bort ligger tågstationen för dig som pendlar.
Parkering: Separat kök till föreningens p-platser. Parkering möjligt med månadsbiljett utmed Gredbyvägen.

Förening

Föreningsnamn: BF DE ADERTON u p a
Organisationsnummer: 718000-0544
Gatuadress: Hedlundsgatan
Allmänt om föreningen: Bostadsföreningen omfattar 15 lägenheter med en total boyta 1148 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg Hansa.
Den administrativa förvaltningen sköts av Redovisarna i Eskilstuna AB.

OBS! BF DE ADERTON u p a är en bostadsförening.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR