Marielundsgatan 16

Eskilstuna 1 095 000 kr utgångspris

Välplanerad bostad redo för inflytt!

Välkommen till en välrenoverad lägenhet i genomgående gott skick! Här erbjuds ett boende med fräscha ytskikt, fint ljusinsläpp från fönster i tre riktningar och härlig balkong med högt läge. Både kök och badrum är renoverade i modernt utförande. Vidare finns stort vardagsrum och sovrum som inrymmer dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter med snyggt inredd klädkammare!

Här bor du i perfekt läge med närhet till det mesta. En kort promenad tar dig till centralstationen och även högskolan och centrumkärnan med restauranger, shopping och kulturliv ligger på gångavstånd. Du har Kronskogen såväl som Vilsta friluftsområde inpå knuten som ger goda rekreationsmöjligheter och vackra promenadstråk. På gångavstånd hittar du även Parken Zoo samt Tuna Park med stort utbud av shopping.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 53.5 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 3 av 3

Hall
Rymlig hall med fina ytskikt. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skoställ. Vidare finns utrymme för extern förvaringsmöbel. Snyggt klickgolv enhetligt med kök och väggar i grå ton. Via hallen nås rymlig klädkammare med snygg och praktisk inredning. Här finns gott om utrymme för förvaring av kläder!

Kök
Hemmets kök är rymligt och smakfullt utrustat. Här erbjuds ljusa luckor och en modern maskinell utrustning i rostfritt utförande. Vitvarorna består av kombinerad kyl/frus, diskmaskin, ugn med häll, fläkt. Snyggt mönstrat mosaikkakel i kökets arbetsdel, mörk bänkskiva och mörka golv skapar en trivsam och sammanhängande känsla i rummet. En rymlig matplats finns placerad under hemmets centrerade fönster.

Vardagsrum/balkong
Stort och luftigt vardagsrum i anslutning till hemmet kök. Här erbjuds generöst med ljusinsläpp från fönster i två vädersträck. Plats finns för den stora soffgruppen, soffbord och mediamöbel. Väggar går i enhetlig grå ton med övriga rum. Snygg fondvägg i behandlad ljus panel skapar en fin kontrast mot rummets mörka golv. Utgång till balkong med högt, ogenerad läge och förmiddagssol. Balkongen erbjuder utrymme för bord och stolar, på golvet finns fin trall. En plats att trivas på!

Sovrum
Hemmets sovrum erbjuder plats för dubbelsäng och och nattduksbord. Vidare finns plats för extern förvaring med byrå eller garderober. Här är ytskikt på golv och väggar harmoniskt sammanhängande med övriga rum. Gott om ljusinsläpp från rummets centrerade fönster.

Badrum
I anslutning till sovrummet finns modernt, helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och ljust kaklade väggar. En mörk fondvägg i kombination med vädringsfönster skapar en fin detalj i rummet. Badrummet är utrustat med duschplats med takdusch, kommod med handfat, överhängande badrumsskåp, spotlights i överskåp såväl som tak, wc-stil och handdukstork.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 53.5 kvm
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Frånluft
Övriga byggnader: Renoveringar:

Stambyte 1995
Stadsnär 2007
Bastu 2008
Byte av källardörrar 2011
Ny pump och drivsida 2012
Byte av styrutrustning i VC samt ventil för VV 2013
Ny frånluftsfläkt, takbehandling, asfaltering av parkering 2014
8 st motorvärmare 2015
Tilläggsisolering tak, ny frånluftsfläkt tak 2016
Byte av VVC-pump, fönsterbyte 2019
Byte av radiatorventiler och termostater, ny fjärrvärmecentral
ny torktumlare, installation av kodlås 2020

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2020-07-01
Primärenergital: 170

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 524-018 i Fiskmåsen nr 2 UPA
Pris: 1 095 000 kr utgångspris
Avgift: 3358 kr/mån
Driftkostnad: 3750 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2750 kr

Driftkostnad är schablonberäknad.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 6.005%

Närområde

Allmänt: Fastigheten är belägen på västra sidan av Eskilstuna och här utgörs omgivningarna i huvudsak av flerbostadshus och villor. Du har nära till Vilsta friluftsområde med fina promenadstråk, motionsspår, badplats och ridhus. Promenad och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och gång/cykelavstånd till centralstationen.
Parkering: Separat kö till föreningens p-platser. Parkering möjlig utmed omkringliggande gator.

Förening

Föreningsnamn: Fiskmåsen nr 2 UPA
Organisationsnummer: 718000-1211
Allmänt om föreningen: Fastighetens registerbeteckning ar Fiskmåsen 2 i Eskilstuna. Föreningens fastighet omfattar 18 lägenheter med yta av 891 kvm, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Fastighetens taxeringsvärde ar kr 6.692.000:-, varav markvärde kr 2.003.000:-.
Fastigheten ar fullvärdesförsakrad hos Trygg-Hansa genom Redovisarna AB:s Gruppförsäkring.
Föreningens administrativa förvaltning har handhafts av Redovisarna i Eskilstuna AB.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR