Beroniusgatan 5B

Eskilstuna 1 395 000 kr utgångspris

Unik planlösning med stora sociala ytor, nyrenoverat badrum, balkong , hiss!

Välkomna till en stor och mycket välskött trea med välskötta ytskikt och en unik planlösning. Här finns väl tilltaget allrum med generösa sällskapsytor och öppen plan mot snyggt kök med påkostade rostfria vitvaror. Balkong med högt utsiktsläge eftermiddagssol. Nyrenoverat och helkaklat badrum och två rymliga sovrum. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. En extra toalett finns placerad i anslutning till entrén. Tvättstuga och stort förråd i källarplan. Bredband ingår i avgiften. Modernt hus från 1992 med hiss. Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 5 [floor] => 4 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 80 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 4 av 5

Hall
Rymlig entré med ljusa väggar och parkettgolv enhetligt för hela bostaden. Intill entrédelen finns innerhall med bra avhängningsmöjligheter i platsbyggda garderober, hatthylla och plats för skoställ. Vidare finns här modern el-central med atomatsäkringar.

Vardagsrum/Kök
Väl tilltagna sällskapsytor i vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Smakfull och trivsam samvaroyta med ljusa väggar och parkettgolv. Köket har fina skåpsdörrar i profil, vitrindel, kromade beslag och en modern maskinell utrustning med vitvaror i rostfritt utförande. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys med heldörr, inbyggd mikro och ugn i ergonomisk arbetshöjd, diskmaskin, fläkt och häll nedfälld i bänkskivan. Bra avlastningsyta med köksö.
Här finns rejäl matplats för det stora sällskapet och en öppen planlösning mot vardagsrum. Vardagsrummet erbjuder utrymme för soffgrupp och tv möbel. Via pardörrar finns även utgång till rymlig balkong i väst med högt läge i huset fri från insyn. En plats att trivas på!

Sovrum 1
Sovrum med bra ljusinsläpp från fönster. Plats för enkelsäng och sängbord såväl som skrivbord. Ljusgrå ytskikt på väggar med en snyggt mönstrad fondtapet och fina parkettgolv.

Sovrum 2
Hemmets stora sovrum kan med enkelhet möbleras med dubbelsäng och tillhörande nattduksbord såväl som extern förvaring. Väggar målade i grått med en mörkt mönstrad fondtapet. Ingång till stor klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter och platsbyggda garderober. Vita väggar/tak och parkett på golv i klädkammaren.

Badrum 1
Smakfullt renoverat badrum i modern tappning med mörkt klinkerbelagt golv och vitkaklade väggar. Utrustningen består av kommod med handfat, överhängande badrumsskåp med spotlightsbelysning, handdukstork badkar och toalett. Plats finns för egen tvättmaskin.

Toalett
I anslutning till entrén finns separat wc som enkelt kan göras om till tvättstuga. Utrymmet tillhör bostaden.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 80 kvm
Byggnadsår: 1992
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX
Övriga byggnader: Till lägenheten hör rymligt förråd.
Föreningen har gemensam tvättstuga med 3 tvättmaskiner och 3 torktumlare belägen i entréplan.
Låst cykelförråd finns.
Gemensam uteplats på gården med sandlåda från 2013.
Tv och internet anslutning ingår i avgiften.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd: Ja
Datum: 2009-02-06
Energikonsumtion: 125 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 05-3287-2-241-3 i Brf Nyttan 21 i Eskilstuna
Pris: 1 395 000 kr utgångspris
Avgift: 5535 kr/mån
Driftkostnad: 4500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3500 kr

Driftkostnader enligt schablonberäkning.

Andel i förening: 4.91333%

Närområde

Allmänt: Lugnt beläget ett stenkast från Stadsparkens fina grönområden. Med sitt idealiska läge finns närheten till allt som kan önskas. I kvarteren kring lägenheten finns ett rikt utbud av matvarubutiker, trevliga restauranger, caféer och konditori. Gångavstånd till Munktellstaden med Sciencepark, konferens och idrottsanläggningar. Här finns företagscentra med ett välutvecklat kontaktnät av aktörer som erbjuder rådgivning, information och utbildningar för företagare som vill utveckla sin idé och verksamhet. Ny multiarena och badhus finns i området. Behagligt promenadavstånd till centrum, högskola och centralstation med goda tågförbindelser till Stockholm och Västerås.
Parkering: Föreningen förfogar över parkeringsplatser med och utan elstolpe med separat kösystem.

Förening

Föreningsnamn: Brf Nyttan 21 i Eskilstuna
Organisationsnummer: 769613-2807
Allmänt om föreningen: Föreningen består av 29 lägenheter, tvättstuga och cykelrum. Fastighetens byggnader har en total boarea om 1757 kvm. En lägenhet i föreningen är upplåten med hyresrätt.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. I försäkringen så ingår bostadsrättstilllägget.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR