Gränsgatan 24C

Eskilstuna 995 000 kr utgångspris

Välrenoverad tvåa med moderna ytskikt och mycket eftertraktat läge på Norr!

Fint renoverad genomgångsbostad med ett mycket eftertraktat läge på Norr. Här finns stort vardagsrum med vacker parkett på golv och nymålade väggar. Ett ljust kök och nyrenoverat badrum med modern inredning tillsammans med hemmets nyrenoverade sovrum skapar en mycket trivsam känsla i bostaden. Praktisk förvaring med platsbyggda garderober och genomgående nymålat, med ljus parkett i hall, kök och sovrum. Mycket välskött HSB förening som gjort många stora renoveringar såsom stambyte, installation av säkerhetsdörrardörrar och isolerglasfönster. Perfekt lägenhet för dig som bara vill flytta in! Välkommen att anmäla er till visning!

Denna bostad är belägen centralt, endast några minuters promenad från citykärnan. I bostadens absoluta närhet finns kvartersbutik, kiosk, pizzeria, sushirestaurang och bensinstation. För den som gillar yoga finns en välmeriterad yogastudio i samma huslänga. Eskilstuna centrum erbjuder restauranger, nattliv, fik, stadsbibliotek, högskola och mycket mer. I närheten av bostaden finns vackra parker och grönområden. Varför inte strosa längs den vackra Eskilstuna ån och njuta av de vackra omgivningarna. Bostadens är belägen i en del av staden som är på tillväxt, här finns bland annat en multisportsarena samt Stiga sports arena som tillhandahåller en rad olika arrangemang.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 46 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 2 av 3

Hall
Via säkerhetsdörr nås rymlig hall med gott om plats för både hatthylla och skoställ. Färgsättningen är ljus med vita väggar och ljust parkettgolv enhetligt med sovrum och kök.

Kök
Till höger om hallen finns fint kök med ljusa luckor, ljusgrå klinker i arbetsdelen och mörka bänkskivor. Den väl tilltagna köksbänken erbjuder gott om arbetsyta för den som gillat att syssla med köksbestyr. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, ugn och fläkt. Möblera ytan med köksbord för tre personer under rummets centrerade fönster.

Vardagsrum
I vänster riktning från hallen nås detta omfångsrika vardagsrum. Rummet har vita väggar vilket tillsammans med det rikliga ljusinsläppet skapar en fin harmoni till ytan. Möblera med soffgrupp, soffbord, media-möbel och övrig inredning. Vackert och välbevarat parkettgolv skapar en fin karaktär i rummet.

Sovrum
Ljust sovrum med vitmålade väggar och ljusa parkettgolv. Möblerbart med dubbelsäng och extern förvaring såsom byrå eller garderob. Sovrummets fönster släpper in gott om dagsljus. I anslutning till sovrummet finns ytterligare förvaringsmöjligheter med hemmets platsbyggda förvaring placerad i hallen.

Badrum
Vidare finns nyrenoverat badrum -20. Här är våtrumsmatta i mörk ton på golv och ljust mönstrad våtrumstapet på vägg. Badrummet är inrett med duschplats, toalett, kommod, spegelskåp med ledbelysning och krokar för upphängning av handdukar. Snygg belysning med spotlights i tak.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 46 kvm
Byggnadsår: 1946
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: RENOVERINGAR:

Plåtfasad 1983.
Stambyte utfört 1991.
Takbyte 1998.
Bredband indraget 2003.
Balkonger renoverade under 2004.
Nya isolerglasfönster 2005/2006.
Nya säkerhetsdörrar 2008.
Gym 2012.
Takrenovering 2012/2016.
Belysning på innergård 2013.
Renovering av sockel och källarfönster 2014.
Iordningställande på gården 2016.

Till bostaden hör stort vindsförråd och matkällarförråd.
I källarplan finns låst cykelrum, hobbyrum och gym.
På innergården finns gemensam uteplats och miljöhus för källsortering. Kabel-TV ingår i avgiften via ComHem.
Bredband via ComHem och Telenor.

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2019-02-05

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-2206-1-12-5 i Brf Nordmannen
Pris: 995 000 kr utgångspris
Avgift: 2441 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening: 1.27231%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.
Parkering: Parkering med månadsbiljett B1 (400kr/mån) framför huset såväl som utmed omkringliggande gator.

Förening

Föreningsnamn: Brf Nordmannen
Organisationsnummer: 718000-2631
Allmänt om föreningen: Föreningens egendom omfattar fastigheten Nordmannen 5 i Eskilstuna kommun med adress Gränsgatan 20-24. I husen finns 70 bostäder och 5 lokaler.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR