Gustav Lindbergs Gränd 14

Eskilstuna 2 310 000 kr utgångspris

Trevligt radhus i lugnt och barnvänligt område med närhet till allt du kan tänkas behöva! I charmiga Torshälla hittar du denna bostad med förskolor, skola, mataffär, vårdcentral och annan närservice på kort avstånd. I närområdet finns även fina grönområden och tillgång till flertalet lekplatser. Den trivsamma bostaden erbjuder ett välhållet och fullutrustat kök med intilliggande matplats. Stort vardagsrum med generösa fönsterpartier och fina parkettgolv. Vidare erbjuder bostaden ett helkaklat badrum med duschplats och egen tvättmaskin, tre sovrum, gästtoalett samt klädkammare. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens rymliga altan som delvis är under tak, baksidan består även av ett soldäck och en mindre lättskött trädgårdstäppa. På bostadens framsida finns ytterligare uteplats med gräsytor. Två parkeringsplatser i carport samt stort förråd på bostadens framsida. Mycket välskött förening med fina gemensamma utrymmen såsom bastu och relax avdelning, gym, tvättstugor och mycket ordningsamt återvinningsrum. Varmt välkomna på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 1 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 4
Boarea: 86.5 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 1 av 1

golv enhetligt med kök och ljusa väggar. Här finns plats för avhägning samt ytterligare förvaringsmöjligheter i klädkammare.

WC: Mindre WC med klinker på golv och ljusa väggar. Här är utrustat med wc-stol, kommod med handfat samt överhängande spegel.

Vardagsrum: Flertalet fönster ger ett generöst ljusinsläpp som skapar rymd i bostadens vardagsrum, här erbjuds ett stort utrymme för möblemang efter smak och tycke. Vardagsrummet har ett parkettgolv och ljus tapet på väggar. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens talade altan.

Kök/matrum: Det stilrena köket erbjuder gott om förvaring och arbetsyta. Köket är har luckor i profil med grå ton, ljus bänkskiva med rostfri del vid diskho samt ett grått kakel. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, spis med häll och fläkt. Härifrån finns utgång till uteplats med söderläge. Intill köket finns matrum med matplast för 4-6 personer. Ljust golv och ljus tapet på väggar.

Badrum: Bostadens badrum är stambytt och helkaklat och går i ljusa toner. Här är utrustat med duschhörna med vikbara glasväggar, wc-stol, kommod med handfat, överhängande badrumsskåp samt handdukstork.

Sovrum 1 : Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Ett generöst fönster ger rummet ett fint ljusinsläpp. På golvet ligger en ljus parkett och på väggar finns ljusa väggarna tapeter. Förvaring finns i garderob.

Sovrum 2: Sovrum med gott om plats att inreda med säng, skrivbord och övrigt möblemang. Det centralt placerade fönstret skänker ljus till rummet, väggarna är ljusa och en ljus plastmatta ligger på golvet.

Sovrum 3: Bostaden erbjuder ytterligare ett sovrum med plats för säng samt övrigt möblemang. Även här är väggarna ljusa och en ljus parkett ligger på golvet.

Utemiljö: Vid bostadens entré finns möjlighet till uteplats och på baksidan har bostaden en takad altan där utrymme finns att möblera med både matplats och loungehörna. Vidare finns ett soldäck samt en lättskött trädgårdstäppa.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansradhus
Boarea: 86.5 kvm
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk (endast tilluft)
Övriga byggnader: Gemensamma tvättstugor.
TV anslutning via kabelnät.
Bredband via stadsnätet.
Två parkeringsplatser och stort förråd på bostadens framsida.
Gym, bastu och relaxavdelning.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2020-10-16
Primärenergital: 119

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-3277-5-2-2 i Brf Spånga
Pris: 2 310 000 kr utgångspris
Avgift: 4714 kr/mån
Driftkostnad: 5500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1500 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening: 1.78026%

Närområde

Allmänt: Välkommen till pittoreska Torshäll, ett samhälle med gamla anor endast några kilometer utanför centrala Eskilstuna. I Torshälla hittar du de flesta bekvämligheter så som flertalet livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek mm. Här finns även mysiga caféer, trevliga promenadstråk längs ån och fina grönområden. Bostaden har ett fint läge med gångavstånd till det mesta som Torshälla erbjuder. Härifrån har du även bra bussförbindelser med täta avgångar till Eskilstuna centrum.

Förening

Föreningsnamn: Brf Spånga
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 718000-0098

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR