Klarbärsvägen 5

Eskilstuna 3 000 000 kr utgångspris

Välskött villa med högt läge på lugn och barnvänlig gata!

Välkommen till en villa med stora utrymmen i högt och fint läge på lugn återvändsgata. Denna bostad erbjuder genomgående fina ytskikt, bra umgängesytor och en stor terrass i bästa söderläge! Här finns ett rymligt kök med generösa arbetsytor och gott om förvaring, köket har även stort utrymme för matplats. Vidare erbjuder bostaden ett luftigt vardagsrum som har ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till bostadens terrass via glasade altandörrar. Bostaden erbjuder dessutom ett stilrent helkaklat badrum och fyra bra sovrum. I suterräng plan finns bastu med tillhörande helkaklat duschrum, tvättstuga samt förrådsutrymmen och garage. Fastigheten är ansluten till stadsnätet. Besiktning utförd.

Här bor du centrumnära med endast 5 min bilväg in till centrum samtidigt som du har naturen in på knuten. Området har närhet till skola och förskola och på gångavstånd hittar du Långbrergsparken med bland annat parkourpark, lekytor, utegym, boulebanor etc. På kort avstånd ligger Ica maxi och det nya handelscentrum som nu växer fram med exempelvis Biltema, gym och flertalet restauranger. Förbi området går cykelbana som leder både in till stan och ut till Sundbyholm med badplats, travbana och slott. Goda kommunikationer med täta avgångar in till centrum samt bra läge för pendling då du når motorvägen på endast ett par minuter.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 5 varav 4 sovrum
Boarea: 178 kvm. Enligt uppmätning, Anticimex

Suterrängplan:

Hall: Välkommen in i bostadens hall som har ett fint ljusflöde tack vare ett fönster intill entrédörren. Innanför dörren ligger en praktisk mörk klinker och utrymme finns för klädavhängning och skoställ. Hög komfort med golvvärme.

WC: Mindre wc utrustat med wc-stol, handfat med kommod samt ett vädringsfönster som även skänker ljus till rummet. Här ligger klinker på golvet och väggarna är delvis kaklade.

Sovrum 1: Rymligt sovrum/gästrum med generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns gott om plats att inreda med säng och övrigt möblemang. Snyggt golv enhetligt med hallen och väggar i grå ton.

Övrigt: I suterrängplan finns även bastu med intilliggande helkaklat duschrum, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, tvättställ, ny fjärrvärmeväxlare samt gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom hittas på detta plan ytterligare förrådsytor, stor klädkammare, hobbyrum/snickarbod och garage. En del av suterrängplan är inte inredd. Här finns exempelvis möjligheten att skapa en härlig vinkällare!


Övreplan:

Kök: Bostaden erbjuder ett rymligt kök där tre generösa fönster släpper in ljus från två olika väderstreck. Här finns gott om arbetsyta och förvaring i både över- och underskåp. Köket har träluckor i profil, en ljus bänkskiva samt ett ljust kakel och är utrustat med vitvaror i rostfritt så som ugn med häll, hel kyl och frys samt diskmaskin. I köket ryms matplats för det stora sällskapet!

Vardagsrum: Luftigt vardagsrum som har ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till bostadens terrass via glasade altandörrar. Här ligger en parkett på golvet och väggarna är ljusa. Gott om utrymme finns för soffgrupp och övrigt möblemang.

WC: Mindre wc utrustat med wc-stol, handfat med kommod samt ett vädringsfönster som även skänker ljus till rummet. Här ligger klinker på golvet och väggarna är ljusa.

Sovrum 2: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. På golvet ligger en parkett och väggarna är ljusa med en mönstrad fondvägg. Här finns förvaring i garderober och sovrummet har utgång till bostadens altan.

Sovrum 3: Rymligt Sovrum med plats för säng och övrigt möblemang. Möjlighet till förvaring finns i garderober. Ett centralt placerat fönster skänker ljus till rummet. På golvet ligger tåligt laminatgolv och här finns nymålade ljusa väggar.

Sovrum 4: Sovrum med plats för säng och övrigt möblemang. Idag används rummet som kontor. Ett centralt placerat fönster skänker ljus till rummet. Rummet har klickgolv och väggarna går i en grön ton.

Badrum: Stilrent helkaklat badrum med en grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns en duschhörna bakom glasvägg, handfat med stor kommod och överhängande spegel med spotlights, vägghängt skåp, wc-stol samt vädringsfönster.

Byggnad

Typ av byggnad: Suterrängvilla
Boarea: 178 kvm
Biarea: 46 kvm
Byggnadsår: 1977
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/trä
Fönster: 2-glas isolerrutor
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Betongplatta / Krypgrund
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2018-03-14
Energikonsumtion: 148 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris: 3 000 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 1 831 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 1 305 000 kr
Värdeår: 1977
Summa inteckningar/pantbrev: 2 270 250 kr
Driftkostnad: 42117 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 18174 kr
 • Vatten/avlopp: 6090 kr
 • Försäkring: 5508 kr
 • Renhållning: 2894 kr
 • Hushållsström: 9451 kr


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 1 305 000 kr
 • Smahusmark: 526 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 960 kvm
  Tomttyp: Trädgådstomt

  Närområde

  Allmänt: Här bor du centrumnära med endast 5 min bilväg in till centrum samtidigt som du har naturen in på knuten. Området har närhet till skola och förskola och på gångavstånd hittar du Långbrergsparken med bland annat parkourpark, lekytor, utegym, boulebanor etc. På kort avstånd ligger Ica maxi och det nya handelscentrum som nu växer fram med exempelvis Biltema. Förbi området går cykelbana som leder både in till stan och ut till Sundbyholm med badplats, travbana och slott. Goda kommunikationer med täta avgångar in till centrum samt bra läge för pendling då du når motorvägen på endast ett par minuter.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser: Stadsplan

  Bilder

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR