Sveavägen 6C

Eskilstuna 1 275 000 kr utgångspris

Välrenoverad lägenhet nära centrum. Parkering ingår i avgiften!

Välkommen till denna trivsamma mini 3:a med eftertraktat läge vid Sveaplan! Här bor du bekvämt på andra våning med stor, inglasad balkong. Bostaden erbjuder genomgående fräscha ytskikt i ljus kulör och badrum som är totalrenoverat. Vidare har bostaden ett rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck, ett större sovrum och ett mindre rum som kan nyttjas som extra sovrum alternativt matrum. Parkeringsplats på innergården finns som tillhör bostaden och ingår i avgiften.
Läget vid Sveaplan erbjuder närhet till all tänkbar service så som livsmedelsffär, apotek, vårdcentral, gym, etc. Här har du närhet till mälarsjukhuset och med en kort promenad nås centrum och tågstation. Välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 60 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Interiör
Hall
Välkommen in i en trevlig hall inredd i ljusa toner. Här erbjuds plats för hatthylla, skoställ och övrig inredning. I anslutning till hallen finns är mycket rymlig klädgarderob med gott om plats för kläder, skor och mycket annat. Garderoben är inredd med hyllplan och klädhängare.

Kök
Innanför hallen finns bostadens smakfullt inredda kök. Här finns den äldre charmen bevarad, bland annat en äldre kryddhylla som ger köket en särpräglad karaktär. Köket har gott om förvaringsutrymmen i både lådor och skåp. Köksinredningen går i svagt grå med brokigt golv i marrakech- stil. Köksbänken i trä ger bra arbetsyta för den som gillar att syssla med köksbestyr. Väggen bakom köksbänken är kaklad i vitt ända upp till tak vilket ger ett smakfullt intryck. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, fläkt, diskhon och blandare. Kökets fönster skänker ytan fint ljus.

Matrum/sovrum
Innanför köket finns ett omfångsrikt rum som lämpar sig som matrum likväl som sovrum. Ytan har vita väggar och ljust golv. Möblera ytan med matsalsmöbel alternativt större säng och sängbord. Rummet har fönster.

Vardagsrum
I vänster riktning från hallen finns detta omfångsrika vardagsrum. Rummet har vita väggar och golvet är belagt med en klassisk parkett. Möbler ytan med soffgrupp, soffbord och media möbel. Om önskas har även matgrupp plats. Från vardagsrummet nås bostadens mycket trevliga och vältilltagna inglasade balkong. Möblera denna med loungemöbel och bord. Här kan härliga stunder avnjutas långt in på höstkanten.

Sovrum 1
Till vänster om hallen finns detta harmoniska sovrum. Rummet har vitmålade väggar och ljust golv. Möblera med dubbelsäng, sängbord och övrig inredning. Rummet har en rymlig klädkammare för klädförvaring. Sovrummet har fönster som släpper in gott om dagsljus.

Badrum
Till höger om hallen finns detta ändamålsenlig badrum. Ytan är inredd med våtrumstapet i ljus kulör. Inredning som toalett, dusch, kommod, spegelskåp. Här finns även tvättmaskin installerad.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 60 kvm
Byggnadsår: 1946
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Till lägenheten finns stort vindsförråd och matkällarförråd.
Gemensam tvättstuga och torkrum finns i källare.
Gym finns intill tvättstugan.
Låst cykelrum/barnvagnsrum.
Relaxavdelning med dusch och bastu finns i föreningen.
Stor balkong om ca 7kvm med skjutbara glaspartier, rullgardiner.
Bredband erhålles via stadsnätet och kabel-TV via Bredbandsbolaget.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2011-06-29
Primärenergital: 171

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-2234-1-30-2 i HSB brf Sveaplan
Pris: 1 275 000 kr utgångspris
Avgift: 3611 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning

Andel i förening: 3.18235%

Närområde

Allmänt: Utanför lägenheten finns en välskött innergård med flera uteplatser. Bostaden är belägen i ett lugnt område med bekvämt promenadavstånd till Eskilstuna centrum. I direkt närhet till lägenheten finns Sveaplans köpcenter med all tänkbar service såsom livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral, gym, etc. På vägen mot centrum passeras Gamla stan med mysiga affärer och caféer. På andra sidan om bostaden finns närhet till grönområden som Djurgårdsparken samt Odlarskogen med fina löparspår. Här finns även goda kommunikationer och endast en en kort promenad bort kan du nå Mälarsjukhuset. För dig som är intresserad av friluftsliv finns idrottsplats och Vilsta rekreationsområde med motionsspår, skidbacke, ridanläggning mm på nära avstånd. Med sitt läge har bostaden både närhet till tågstation i centrum.

Förening

Föreningsnamn: HSB brf Sveaplan
Organisationsnummer: 718000-3472

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR