Vasavägen 9B

Eskilstuna 895 000 kr utgångspris

Välskött bostad med extremt låg avgift. Parkering ingår!

Fin lägenhet med ljusa ytskikt, modernt kök och helkaklat badrum. Rymligt vardagsrum med fönster mot innergården. Bra förening med mycket låga avgifter. Säkerhetsdörrar och 3-glasfönster installerade. Bredband via stadsnätet. Parkering med el ingår i avgiften. Snabbt övertagande möjligt!

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 40 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Hall/entré: Via säkerhetsdörr nås välkomnande och rymlig hall som leder dig in bostaden. Här är väggarna ljust målade, ljust rutigt mönstrat golv och spotlights i taket lyser upp rummet. I hallen finns möjlighet till avhägning och här finns även plats för skor med skohylla som kommer att ingå.

Vadagsrum: Bostdens vardagsrum är lättmöblerat och väl tilltaget och här finns plats för matgrupp samt soffgrupp, mediamöbel och övrigt möblemang. Stort fönster mot lugn innergård ger rummet gott om ljusuinsläpp. Här finns ljust målade väggar och klickgolv i mörk jordnära ton. Gott om förvaring med garderober utmed en av rummets väggar. Vidare erbjuds fin belysning med spotlights i tak.

KöK: Välkommen in i bostadens trevliga kök som går i modern stil. Här erbjuds rikligt med förvaring i över- och underskåp. Köket är modernt utrustat med häll, fläkt, ugn och kombinerad kyl/frys. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande. Väggarna är ljust målade och på golvet finns tålig klinker. Ett väl tilltaget fönstret i kombination med spotlights i taket skänker ljus till rummet. Matplats med barbord erbjuder utrymme för två personer i anslutning till rummets fönster.

Sovrum: Hemmets sovrum erbjuder utrymme för säng och nattduksbord. Rummet har ljusa ytskikt samt en smakfull fondvägg i randigt mönster. Ett centralt placerat fönster ger ljus till rummet.

Badrum 1: Bostaden har ett helkaklat badrum. Ett mörkt klinker ligger på golvet och väggarna är kaklade i vitt. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna med glasdörr, kommod med handfat och spegelskåp med spotlights. Här finns lite extra lyx i form av spotlightsbelysning och golvvärme.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 40 kvm
Byggnadsår: 1943
Fönster: 2-glas isolerruta
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Till bostaden hör rymligt vindsförråd och två matkällarförråd.
Gemensam tvättstuga och cykelrum finns i källaren.
Kabel-TV via tele2vision.
Internet via Stadsnätet.

Renoveringar
Fönster mot gatan 1998.
Säkerhetsdörrar 1999.
Nytt låssystem med portkod 2000.
Stambyte 2006.
Byte av fläkt och torktumlare i tvättstuga 2013.
Fönster mot innergård 2014.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2020-05-14
Primärenergital: 112

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1102 / 4653-001-0013 i Brf Städet
Pris: 895 000 kr utgångspris
Avgift: 1555 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening: 5.26%

Närområde

Allmänt: Här bor du centralt med goda kommunikationer i nära anslutning till bostaden. Med en kort promenad nås bland annat Mälarsjukhuset och Sveaplans centrum med livsmedelsaffär, apotek och gym. På promenadavstånd nås även tågstation och centrum. För dig som är intresserad av friluftsliv finns idrottsplats och Vilsta rekreationsområde med motionsspår, skidbacke, ridanläggning mm i närområdet.
Parkering: En parkeringsplats med el tillhör bostaden och ingår i månadsavgiften.

Förening

Föreningsnamn: Brf Städet
Organisationsnummer: 718000-0817
Allmänt om föreningen: Föreningen omfattar 15 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Fastighetsägarna Mellansverige AB sköter föreningens ekonomiska förvaltning. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Osséens Försäkringsmäklare.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR