Carlavägen 46B

Eskilstuna 1 575 000 kr utgångspris

Topprenoverad lägenhet med nytt badrum och nytt kök!

Smakfull och välplanerad gavellägenhet en halv trapp upp med närhet till både centrum och natur! Genomtänkt kök i modernt utförande fullutrustat med rostfria vitvaror. Påkostat, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgåeden fina ytskikt med parkettgolv och nymålade väggar och tak. Välkommen till en bostad som är redo för inflytt!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 3.5
Boarea: 79 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 1 av 3

Hall
Via säkerhetsdörr nås välkomnande och rymlig hall. Här finns plats för avhängning med hatthylla och utrymme för skoställ. Vidare erbjuds platsbyggd förvaring med garderober och stor klädkammare. Hallen har ljust målade väggar samt fina parkettgolv enhetligt för hela lägenheten. Längre in i hallen finns plats för ytterligare förvaringsmöbel.

Kök
Till vänster in i bostaden nås det stilrena köket. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter genom över- och underskåp i vitt utförande, snyggt kombinerat med mörk bänkskiva. Kökets maskinella utrustning består av induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, micro samt kombinerad kyl och frys samt inbyggd diskmaskin. Vitvaror i rostfritt utförande. Rummets vita väggar och tak förstärker den ljusa känslan. I köket ryms även matbord för det stora sällskapet.

Vardagsrum
Bostadens vardagsrum är rymligt och erbjuder utrymme för stor soffa, mediamöbel och TV. Två stora fönster ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

Bibliotek/kontor/lekrum
I anslutning till vardagsrummet, med delvis öppen planlösning finns bibliotek och loungerum som idag är inrett med bokhyllor och sköna fåtöljer. Här finns även möjlighet att ha kontor eller lekrum.

Sovrum 1
Lägenhetens största sovrum rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord. Rummets väggar och tak är målade i vitt med undantag från smakfullt målad fondvägg i mörkare ton. Här finns plats för extern förvaring såsom byrå. Vidare erbjuds god förvaring med platsbyggda garderober.

Sovrum 2
Rummet kan, liksom det första sovrummet, disponeras flexibelt. Idag är detta ett barnrum med inredning och möblemang som hör barnrummet till. Här finns plats för säng, skrivbord eller soffa. Låt ert eget tycke och smak avgöra, rummet är lättmöblerat och bra planerat. Väggarna är målade i grön ton, taket vitt. I rummet erbjuds gott om ljusinsläpp från fönster mot föreningens innergård. Vidare erbjuds förvaring med platsbyggda garderober.

Badrum
Påkostat badrum med mörkt klinkergolv och rektangulärt kakel i vitt utförande på väggar. Badrummet är utrustat med WC, duschplats med glasdörr, kommod med handfat, samt ovanhängande spegelskåp med inbyggd belysning. Därtill finns egen tvättmaskin och torktumlare installerade som kommer att ingå! Snygg takbelysning med spotlights och hög komfort med golvvärme.

Byggnad

Boarea: 79 kvm
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband via stadsnätet, kostnad för bredband tillkommer.
Källarförråd tillhör bostaden.
Parkeringsplats kan tas över på gården (300kr/mån).

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2020-02-21
Primärenergital: 147

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 31240010007 i
Pris: 1 575 000 kr utgångspris
Avgift: 5228 kr/mån
Driftkostnad: 3500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Enligt schablon.

Andel i förening: 14.906%

Närområde

Allmänt: Attraktivt läge nära till centrum, högskola, och ett stenkast från Djurgårdens grönområden och sjukhuset. Gångavstånd till fler stora livsmedelsbutiker.
Kommunikation: Nära till busshållplats. Gång/cykelavstånd till Resecentrum och centralstation med goda förbindelser med Stockholm och Västerås.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR