Franzéngatan 10A

Eskilstuna 1 195 000 kr utgångspris

Topprenoverad tvåa med extremt låg avgift och stor altan!

Välkommen till denna toppfräscha, totalrenoverade gavellägenhet! En halv trappa upp finner du denna trevliga bostad där du bor modernt med alla bekvämligheter. Hela lägenheten har renoverats under senare år med nytt kök, badrum, stammar, el, nya ytskikt samt säkerhetsdörr. Bostaden erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett stort sovrum, helkaklat badrum och en egen altan på hela 19kvm som ger riktig villa-känsla! Mycket låg avgift på endast 1400kr/månad. Fiber finns indraget i huset.
På Västermalm bor du i ett lugnt område omgiven av flerbostadshus och villor. Till Eskilstunas centrumkärna har du promenad och cykelavstånd och där kan du ta del av ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och gång/cykelavstånd till centralstationen. Här bor du även med närhet till Vilsta friluftsområde med fina promenadstråk, motionsspår, badplats och ridhus. Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 52 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Hall/entré: Via säkerhetsdörr nås hall med ett mörkt klinker på golvet. Hallen har utrymme för avhägning och skoställ.

Badrum: Det modernt renoverade badrummet är helkaklat med ett mörkt klinkergolv och spotlights i taket. På väggarna sitter ett vitt kakel. Badrummet är väl utrustat med wc, duschplats inklusive duschväggar, kommod med handfat, överhängande spegelskåp samt toppmatad tvättmaskin. 

Sovrum: Rymmligt sovrum med hel garderobsvägg som ger gott om förvaring. Har finns plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang så som byrå eller skrivbord. Generösa fönsterpartier i två väderstreck släpper in ljus i rummet. Väggarna är ljust målade med en parkett på golvet enhetlig med kök och vardagsrum.

Kök: Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrumm. Köksdelen erbjuder modernt renoverade ytor med högblanka vita luckor, mörk bänkskiva och ett mörkt kakel. Köket är fullutrustat med integrerad kyl, frys samt diskmaskin. Vidare finns fläkt, ugn och mikrovågsugn samt en induktionshäll. Matplats för 4-5 personer. Från köket finns en helglasad altandörr som leder ut till bostadens uteplats.

Vardagsrum: I anslutning till köket, med öppen planlösning, finns bostadens vardagsrumsdel där utrymme finns för soffhörna och mediamöbel. Fönsterpartier i två vädersträck ger vardagsrummet ljus. På golvet ligger en parkett och väggarna är ljust målade.

Uteplats:. Njut av den varmare årstiden på en alldelles egen altan som ger riktig villa känsla! Bostaden erbjuder en härlig uteplats på hela 19kvm, perfekt för sommarens grillkvällar. Här finns utrymme för flera möblemang så när ni har avnjutit en god måltid kan ni förflytta er från matplatsen till en mer avslappnad miljö i uteplatsens loungehörna.

Bostaden har genomgått en totalrenovering med ny altan, nytt kök och badrum, genomgående nya ytskikt, omdragen el med ny central sam sambyte.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 52 kvm
Byggnadsår: 1943
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Stort vindsförråd och matkällarförråd tillhör bostaden.
Föreningen har gemensamt badrum med bubbelbadkar, hobbyrum, cykelrum och tvättstuga i källarplan.
Medlemmarna hjälps åt med städning av trapphus.

Energideklaration

Utförd: NotJa

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1 i Eskilstuna BRF Tallkotten 17
Pris: 1 195 000 kr utgångspris
Avgift: 1400 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 12.5%

Närområde

Allmänt: Fastigheten är belägen på västra sidan av Eskilstuna och här utgörs omgivningarna i huvudsak av flerbostadshus och villor. Du har nära till Vilsta friluftsområde med fina promenadstråk, motionsspår, badplats och ridhus. Promenad och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och gång/cykelavstånd till centralstationen.
Parkering: Separat kö till föreningens parkeringsplatser.
Ingen parkeringskostnad utgår för föreningen medlemmar.
Fri parkering utmed gatan.

Förening

Föreningsnamn: Eskilstuna BRF Tallkotten 17
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 718000-1617

Bilder

Franzen

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR