Myrstigen 14

Eskilstuna 900 000 kr utgångspris

Vinterbonat fritidshus beläget på stor tomt i populära Näshulta!

Nu har du chans att förvärva ett fritidshus inför kommande vår och sommar! Detta charmiga fritidshus erbjuder två sovrum, stort vardagsrum med vedeldad spis, praktiskt kök och tillhörande loft. I anslutning till bostaden finns en trevlig uteplats för umgänge. Den insynsskyddade tomten som ligger mot en skogsdunge erbjuder gott om ytor för lek och goda möjligheter att rå om dina odlingar. På tomten finns även en mysig bastustuga med tillhörande uteplats samt en redskapsbod.

I populära Näshulta finner du en riktig sommaridyll och från bostaden har du promenadavstånd till bad i Näshultasjön och båtbrygga. Här finns även stora gemensamhetsytor i form av fotbollsplan och boule bana och i området annordnas aktiviteter så som midsommarfirande och majbrasa.
Välkommen på visning!

Fastigheten säljes för dödsbos räkning med friskrivningsklausul.

Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 72 kvm. taxeringsinformation

Hall: I bostadens hall finns plats för skoavställning och avhängning. Direkt in till vänster finns stort förråd för ytterligare förvaring.

Badrum: Från hallen nås badrummet utrustat med separett toalett, handfat med spegelskåp och duschkabin. På golvet ligger en plastmatta och väggarna pryds av en träpanel.

Kök: Rymligt ändamålsenligt kök med luckor i trä och en vit bänkskiva. Förvaring finns i både över- och underskåp och köket är utrustat med ugn med spishäll, fläkt, kyl och frys. Här är gott om utrymme för matplats och ett centrerat fönsterparti släpper in ljus. På golvet ligger en plastmatta och träpanel pryder väggarna.

Allrum: Stort allrum med mysig vedeldad spis och vackert burspråk. Rummet har ett generöst ljusinsläpp fån flertalet fönster i två väderstreck. Här finns gott om utrymme för att möblera för umgänge i både soffhörna och kring matplats. Här ligger ett fint trägolv och en träpanel pryder väggarna. Från allrummet når du upp till bostadens loft och härifrån finns även utgång till bostadens altan.

Sovrum 1: Bostadens sovrum har plats för dubbelsäng och tillhörande säng bord. Här finns gott om förvaring i inbyggda garderober och ett fönster ut mot trädgården skänker ljus till rummet. I rummet ligger en plastmatta på golvet och träpanel sitter på väggarna.

Sovrum 2: I bostadens andra sovrum finns plats att möblera med säng och ytterligare inredning, detta rum har även en egen ingång. Här finns målade golv och väggar med bröstpanel i trä.

Loft: En trappa upp från allrummet hittar du bostadens mysiga loft. Loftet kan exempelvis användas som utrymme för extra sängplatser, förvaring eller annat område, allt efter dina behov.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla
Boarea: 72 kvm
Byggnadsår: 1987
Vatten & avlopp: Kommunalt/enskilt sommarvatten. Enskilt avlopp.
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Tak: Plåt
Grundläggning: Krypgrund
Uppvärmning: Direkt El, luftvärmepump, ved
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: På fastigheten finns även en trevlig bastustuga med tillhörande uteplats samt en redskapsbod.

Energideklaration

Utförd: NotNeeded

Ekonomi

Pris: 900 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 640 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 409 000 kr
Värdeår: 1987
Summa inteckningar/pantbrev: 200 000 kr
Driftkostnad: 21975 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1079 kr
  • Försäkring: 2899 kr
  • Renhållning: 2880 kr
  • Hushållsström: 11771 kr
  • Sotning: 1636 kr
  • Vägsamfällighetsavgift: 940 kr

Under övrigt finns kostnad för tomträttsavgäld.

Tomt

Tomtarea: 2037 kvm
Tomttyp: Tomträtt

Närområde

Allmänt: Välkommen till ett trivsamt och barnvänligt område! Här har du närhet till Näshultasjön med badplats med strand, badbrygga och flytbrygga samt öppna gräsytor och grillplats. I närheten av badet finns även en båtbrygga. I området finns stora allmänna ytor med bland annat fotbollsplan och boulebana och här annordnas gemensamma aktiviteter såsom midsommarfirande och majbrasa. På andra sidan Näshultasjön ligger ett naturreservat där Sörmlandsleden går igenom. På 25 min når du Eskilstuna centrum och på 1 h och 30 min tar du dig till Stockholm.
Övrigt: Information om VA i området:

https://www.eem.se/privat/vatten-avlopp/utbyggnad-av-va/nashulta-osterby/

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Näshulta-Österby GA:2, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Näshulta-Österby GA:3, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Näshulta-Österby GA:4, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Näshulta-Österby GA:5
Planbestämmelser: Byggnadsplan

Bilder

Fastighetskarta

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR