Sundbyvägen 25

Eskilstuna 4 590 000 kr utgångspris

Helrenoverad fastighet med stora möjligheter!

Välkommen till Sundbyvägen 25 som idag erbjuder en toppenfräsch lägenhet på det övreplanet och kontorsverksamhet/relaxavdelning på entréplanet. Gårdshus med lägenhet om 38kvm + sovloft 16kvm samt dubbelgarage och förråd.. Gör om till två lägenheter eller bo lyxigt med 250 kvm boyta. Varmt välkommen på visning!

Planlösning

Antal rum: 7 varav 5-6 sovrum
Boarea: 250 kvm. taxeringsinformation

Interiör
Entréplan
Välkomnande hall med tåligt klinkergolv och ljusa väggar. Trapp som leder upp till det övre planet. Till höger nås alla sammanbindande rum i entréplanet, som har en totalyta om ca 136kvm. Här finns till att börja med välutrustat badrum med dusch, relaxavdelning och bastu. Alldeles intill finns separat WC som även nås från rummet bakom. Tilltagen tvättstuga med bra skåpsförvaring och vitvaror som tvättmaskin (-19) och torktumlare. Vidare nås stort vardagsrum med fönsterparti mot innergården. Lättmöblerade ytor som rymmer större möblemang. Skjutdörrar som leder in till det stora allrummet som med enkelhet kan göras om till ett kök med matplats samt hall med ingång från framsidan. Utrymmet skulle även kunna rymma ett till sovrum/arbetsrum. Från allrummet nås ett befintligt sovrum med gröna väggar och garderob med skjutdörrar. Möjlighet att göra om entréplanet till en bostad eller behålla som kontorsverksamhet.

Övreplan
Via hallen i entréplanet nås den trappa som leder upp till fastighetens bostadslägenhet. Påkostade ytskikt och specialbeställd stuckatur. Kök med exklusiva granitbänkskivor, matchande vitvaror och massiva köksluckor. Bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Öppning mellan matsal och kök för smidig matservering. Underbart vardagsrum med högt i tak, öppenspis och höga golvsocklar. Helkaklat badrum som är utrustat med WC, dusch, kommod och spegelskåp. Vidare finns ett tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Två mindre sovrum finns som man i dagsläget har gjort om till ett större rum. Från planets övervåning finns även två balkonger som nås från den inre hallen samt det stora sovrummet.

Gårdshus
Trevligt gårdshus med loft. Här erbjuds vardagsrum med kokvrå, badrum med WC och dusch samt separat rum för tvättmaskin. Loftet är ca 16kvm och rymmer dubbelsäng och sängbord samt övrig extern förvaringsmöbel.

Byggnad

Typ av byggnad: 2-plansvilla med källare
Boarea: 250 kvm
Byggnadsår: 1909/2003
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Källare/torpargrund
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övriga byggnader: Gårdshus om ca 38 + 16 kvm. Renoverat och praktiska ytor. Allrum med tak i nock samt kokvrå. Här finns även duschrum med spottar i tak, WC, tvättställ samt tvättmaskin (i tidigare bastu).

Dubbelgarage med motordrivna portar.

Utförda renoveringar:
1999- ny fasad och tilläggsisolering
1999- nytt tak
2004- hela tomten grävdes upp 2004 och nya dagvatten ledningar och en brunn för dagvattnet installerades. Avloppsröret från huset byttes. Nästan hela tomten anlades med marktegel och thujahäck planterades. Ny uteplats byggdes och konstgräs green anlades i anslutning till uteplatsen.
2004- entréplan totalrenoverades. Golven revs upp, isolerades om och vattenburen golvvärme installerades. Samtliga elledningar, vatten och avloppsrör är utbytta.
2004- bastu och relaxavdelning uppfördes.
2004- övervåningen renoverades med nytt Kvänum Sparre samt nya vitvaror. Golvet i badrummet gjordes om till vattenburen golvvärme.
2004- ny ventilation installerades till alla utrymmen i hela huset.
2004- bostaden i gårdshuset målades om och ny belysning installerades.
2014- tvättmaskin i gårdshuset installerades och bastuaggregatet togs bort.
2016- fasaden på baksiadan av gårdshuset målades om 2016 och framsidan av garage och förrådsdelen -17. Foderbrädorna byttes -17.
2019- renovering/målning av balkonger.

Övriga upplysningar från säljaren:
Bastuaggregat fungerar ej som den ska göra.
I köket fungerar inte ismaskinen och den inbyggda kaffebryggaren.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2020-05-19
Primärenergital: 154

Ekonomi

Pris: 4 590 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 1 759 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 1 005 000 kr
Värdeår: 1929
Summa inteckningar/pantbrev: 1 700 000 kr
Driftkostnad: 59891 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 28700 kr
  • Vatten/avlopp: 5738 kr
  • Försäkring: 5000 kr
  • Renhållning: 2894 kr
  • Hushållsström: 17559 kr

Försäkringen är schablonberäknad.

Tomt

Tomtarea: 887 kvm
Tomttyp: Trädgådstomt

Närområde

Allmänt: Centrumnära läge med gång och cykelavstånd till allt som Eskilstunas stadskärna har att bjuda. Ett stenkast till förskola och gångavstånd till skola upp till åk 9. Fler livsmedelsaffärer i området och kort avstånd till busshållplats.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser: Stadsplan (1964-05-22) Tomtindelning (1924-01-31)

Bilder

Entréplan Alternativ planlösning entréplan Övreplan Fastighetskarta

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR