Solrosgatan 24

Eskilstuna 1 895 000 kr utgångspris

Ett unikt parhus som erbjuder tre uteplatser med härlig miljö!

Välkommen till denna trevliga bostad på två våningar som erbjuder lugnt boende på hörntomt med uteplatser i tre vädersträck. Ett mycket välskött och ljust boende med bl.a. fina sällskapsytor på nedre plan och gott om sovplatser med tre sovrum på övre våning. Stor asfalterad uppfart med bra parkeringsmöjligheter samt eget garage. Gott med förvaringsmöjligheter i förråd. Ett trivsamt område med närhet till mataffär, förskola och skola. Ca 15 minuter in till Eskilstunas centrala delar. Varmt välkommen till ett bekvämt boende redo för inflytt!

Planlösning

Antal rum: 4
Boarea: 101 kvm. föreningens information
Hiss: Nej

Entré och Uteplatser: Välkommen till ett unikt boende! Denna bostad erbjuder fler uteplatser, vilket gör att man kan njuta av en solig dag från morgon till kväll. På entrésidan finns det plats för café-sett eller loungegrupp. På framsidan är det utmärkt plats för bord och stolar, här njuter du av din frukost i solen. På baksidan finns takad altan med plats för det större middagssällskapet. Här finns även en härlig gräsmatta med yta för lek eller helt sonika en lugn stund och bara gå barfota i gräset och njuta. Växtligheten runtom gör tomten lummig och fri från insyn.

Groventré: Från bostadens framsida kan vi kliva in i grovköket. Här finns tvättmaskin och frys. Härifrån finns direkt access in till köket. Ytan erbjuder även gott om plats för förvaring.

Hall: Kliv in i den inbjudande hallen som är inredd med ljusgrå ytskikt på väggar och mörkt tåligt golv. Här finns hatthylla, plats för skoställ samt klädförvaring i garderober. Från rummet når vi bostadens gästtoalett, kök, vardagsrum samt klädkammare/förråd med gott om plats. Den vackra trappan som är vitmålad med mörka textilsteg och leder upp till den rymliga övervåningen.

Gästtoalett: Den nedre gästtoaletten har ljusa ytskikt på väggar och golv. Här finns handfat, spegel och wc-stol.

Kök: Ett stilrent och mycket välskött kök i vitt med bänkskivor både i mörk kulör och rostfritt. Köket är inrett med ljusa väggar och golv. Dessa har en grå nyans och ovanför kökets arbetsyta sitter ett ljusgrått kakel. Gott om plats för förvaring, bra med arbetsyta och rum för matbord. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, fläkt, diskmaskin och kylskåp. Härifrån nås grovköket där bostadens frys finns installerad. Stort fönster mot bostadens framsida släpper in gott om ljus.

Vardagsrum: Bostaden erbjuder ett härligt vardagsrum med smakfulla kulörer. Det stora fönstret mot uteplatsen ger ett vackert ljusinsläpp. Rummet är inrett med parkett på golv, ljusa väggar med en smakfullt mönstrad fondvägg. Härifrån når du den takade altanen. I rummet finns det plats för matsalsbord, soffa, mediamöbler och övrig inredning efter eget tycke och smak.

Sällskapsyta: På ovanvåningen finns en inbjudande sällskapsyta perfekt för att anordna en läshörna eller bara möblera för avkoppling. Fönstret ger ett naturligt ljus i rummet. Ytan är inredd med ljusa väggar som smakfullt bryter mot rummets mörka golv. Rummet knyter samman ovanvåningen och härifrån når man samtliga tre sovrum samt badrummet.

Sovrum 1: Välkommen in i det rymliga sovrummet. Rummet har fönster mot lugna innergården, ett vackert golv i mörk ton och ljusa väggar där en gråmönstrad fondtapet sätter en fin prägel på rummets långvägg. Här finns fasta garderober, plats för dubbelsäng, sängbord och övrig inredning.

Sovrum 2: Sovrum nummer två erbjuder plats för säng, skrivbord och övrig inredning. Fönster mot innegården, ljusa golv och väggar. Perfekt yta för sovrum, gästrum eller varför inte ett kontor.

Sovrum 3: Här finns rymligt rum med plats för säng och extern förvaring. Vidare inryms både skrivbord och fåtölj. Idag är rummet inrett som barnrum. Även här stort fönster, ljusa ytskikt på väggar och golv.

Badrum: Det stora badrummet erbjuder kaklade väggar och golv samt ett fönster med bra ljusinsläpp. Ytan är inredd med badkar med dusch, handdukstork, handfat, spegel och vägghängda hyllplan.

Garage och parkering: Garageplats för en bil samt generösa parkeringsytor på asfalterad uppfart.

Förråd: I anslutning till garage finns stort isolerat förråd som erbjuder gott om plats för förvaring.

Byggnad

Typ av byggnad: Parhus
Boarea: 101 kvm
Byggnadsår: 1965
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2012-02-25

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 219251001-0020 i Torshällahus nr 1
Pris: 1 895 000 kr utgångspris
Avgift: 6037 kr/mån
Driftkostnad: 420 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 85 kr
  • Hushållsström: 335 kr

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 1.7952%

Uteplats

Tre uteplatser i olika vädersträck.

Parkering: Gott om parkeringsmöjligheter på uppfart såväl med ett garage.

Närområde

Allmänt: Varmt välkommen till Torshälla! Här finner du ett pittoreskt samhälle med gamla anor, beläget endast några kilometer från Eskilstunas centrala delar.

I bostadens närhet finns ett rikt utbud av bland annat kultur, restauranger och affärer. Här finns de flesta bekvämligheter som bibliotek och flera matvarubutiker förskolor och grundskolor inom gångavstånd från bostaden. Närområdet är mycket barnvänligt och flera lekplatser finns att tillgå. Bra bussförbindelser med täta avgångar mot Eskilstuna. I Torshälla finns en rad återkommande händelser under året som bland annat Torshälla marknad med traditionella hantverk i unik gammeldags miljö.

Förening

Föreningsnamn: Torshällahus nr 1
Organisationsnummer: 718000-3357
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR