Södra Bangårdsgatan 6A

Eskilstuna 1 300 000 kr utgångspris

Bostad med härlig karaktär på Söder!

Varmt välkommen in till denna tvåa som är belägen högst upp i huset. Bostaden erbjuder genomgående fina ytskikt i form av vackert trägolv och fina färgval på väggarna. Här bor du ett stenkast från centrum, med gamla stans mysiga affärer och caféer precis runt hörnet. OBS! Inre reparationsfond om hela 85,000kr kommer att ingå i köpet! Varmt välkommen på visning!

Vind och källarförråd tillhör lägenheten
Kabel-TV och internet via Telenor.

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 63.92 kvm. säljarens information
Hiss: Nej

Interiör
Hall
Välkommen in i denna trivsamma bostad med äldre charm på attraktiva söder. Med en generös takhöjd och unika detaljer utmärker sig denna pärla. Hallen välkomnar med ljusa toner och ett slitstarkt golv. Här finns gott om plats för både hatthylla och skoställ även en nätt möbel ryms.

Kök
Till vänster om hallen finns bostadens kök. Ytan är inredd i vita nyanser tillsammans med det enhetliga golvet som finns i hallen. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, fläkt, diskho och blandare. Möblera köket med köksbord och fyra stolar. Rummet har ett fint ljusinsläpp från fönster.

Vardagsrum
Omfångsrikt rum med karakteristiskt trägolv och målade väggar. Inred med soffgrupp, soffbord och media-möbel även bokhylla eller dylikt har plats. Rummet har god förvaring i två inbyggda garderober och en stor walk-in-closet.

Sovrum
Vidsträckt yta med vackert trägolv och gråa väggar. Möblera ytan med dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Vackert ljusinsläpp från tilltaget fönster belägen mot innergården.

Badrum
Delvis kaklat badrum med särpräglat schackrutigt golv tillsammans med vita väggar. Inredning som badkar, dusch, toalett, och blandare. I köpet ingår en reparationsfond på 85,000kr där 75,000kr är avsatt för badrummet i samband med stambytet.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 63.92 kvm
Byggnadsår: 1931
Fönster: 2&3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag

Energideklaration

EnergiklassC
Datum: 2009-11-30

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 29 i Brf Söderhörnet
Pris: 1 300 000 kr utgångspris
Avgift: 3134 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning

Bostaden är pantsatt .

Inre reparationsfond: 85000 kr
Andel i förening: 0.9124%

Närområde

Allmänt: Vem vill inte bo på fantastiska söder! Här finns närhet till allt! I närområdet finns lummiga parker, shopping, matbutik, vårdcentral och träningsanläggning. Här finns även Eskilstunas äldre kvarter "Gamla staden" med anor från förr. Här anordnas marknader, temadagar och mycket mer. Eskilstunas citykärna nås till fots på 10 minuter, här finns bra shopping, restauranger, nattliv, högskola, bibliotek, sportarenor och mycket mer. Eskilstunas tågstation ligger i bostadens absoluta närområde och erbjuder god kommunikation till hela Mälardalen.
Parkering: Separat kö till föreningens p-platser. Enkelt att parkera med områdesbiljett (350kr/mån) utmed närliggande gator.

Förening

Föreningsnamn: Brf Söderhörnet
Organisationsnummer: 769635-8253
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Överlåtelseavgift betalas av: Kopare

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR