Köpmangatan 17C

Eskilstuna 2 750 000 kr utgångspris

Badrum på övre plan renoverat av fackman.
El central utbytt av behörig elektriker.

Planlösning

Antal rum: 4.5
Boarea: 156 kvm.
Hiss: Nej

Hall
Ljus hall med hel garderobsvägg vilken erbjuder gott om förvaring. Här finns även möjlighet att möblera med liten byrå och sittplats. Från hallen har du köket och därefter matsal/alternativt sovrum till vänster och det stora rymliga vardagsrummet har du till höger. Rakt fram finns en gästtoalett och bredvid den trappen upp till övervåningen.

Kök
Ljust trevligt kök med vita skåpluckor och vita vitvaror. Vitt kakel över köksbänken och en fin matplats precis intill fönster.

Matsal/Alternativt sovrum
Stilfullt rum med klassiskt randig tapet i ljusa vackra toner. Här kan du välja att möblera för en vacker matsal eller ett underbart sovrum. Här finns ett fönster. Rummet har hög golvsockel och breda plank på golvet.

Vardagsrum
Stort ljuvligt vardagsrum med fantastisk utsikt över Eskilstunaån. Här finns två stora fönster med spröjsade fönsterbågar och en vacker vit kakelugn. Rummet erbjuder plats åt både stor soffgrupp och media-möbel samt ytterligare möblemang som bokhyllor, piano eller också en liten matgrupp.

Övervåning

TV-rum / kontor
Mysigt allrum med stort snedtaksfönster. Här kan du möblera för ytterligare liten tv-hörna eller exempelvis en kontorsplats.

Sovrum 1
Stort ljust sovrum med ett fönster. Här är vita vägar och tak samt ljus nyans på golvet. Här finns plats för stor dubbelsäng och sängbord. Det finns även plats för flera andra möbler som byrå, skrivbord och fåtölj.

Sovrum 2
Sovrum med ett fönster. Här är gul randig tapet på väggarna, vitt tak och ljust golv. Här kan du möblera med säng, sängbord och skrivbord. Här finns tre garderober.

Badrum
Stort modernt badrum. Här är kakel på väggar och golv. Stor kommod med handfat och spegelskåp. Dusch med glasvägg. Toalett och handdukstork.


Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 156 kvm
Byggnadsår: 1900
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag

Energideklaration

EnergiklassNone
Utförd: Ja
Datum: 2010-01-21
Primärenergital: 206

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 46320010008 i Brf Snäckan 10
Pris: 2 750 000 kr utgångspris
Avgift: 7596 kr/mån
Driftkostnad: 460 kr/månad och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 125 kr
  • Hushållsström: 335 kr

Enligt schablonberäkning!

Andel i förening: 20.1%

Uteplats

Intilliggande finns fler uteplatser med häpnadsväckande utsikt över ån!

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen bland de mysiga kvarteren i Gamla staden, ett lugnt område med bekvämt promenadavstånd till Eskilstuna centrum. Runt hörnet finns caféer och restauranger, en kort bit från lägenheten ligger Söder med ytterligare caféer och butiker. På några minuters gångavstånd finns Sveaplans köpcenter med bland annat välsorterad matvaruaffär, apotek och träningsanläggning. Närhet även till parker och grönområden. Cirka 10 minuters promenad till tågstation och högskola.
Parkering: Föreningen förfogar över 5 p-platser och 3 garage med separat kösystem.

Förening

Föreningsnamn: Brf Snäckan 10
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 769627-5101
Äkta/oäkta förening: Oäkta
Antal lägenheter: 9
Antal lokaler: 1
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven
Föreningen tillåter dubbelt ägande: Nej

Areal

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR