Hyndevad Åkullen

Eskilstuna 3 375 000 kr utgångspris

UNIKT TILLFÄLLE! VILLA BYGGD 2001 PÅ STRANDTOMT MED EGEN BRYGGA OCH BÅTPLATS!
Något för en riktigt livsnjutare! Här erbjuds sutteränghus med tillhörande gästhus på sjötomt i bästa söderläget med egen brygga. Stor altan och balkong med utsikt över Hjälmaren. Huset erbjuder hela sju rok plus gästhus. Här är inrett med varma toner vilket ger personlighet och karaktär till huset. I huset finns vackra sällskapsytor med burspråk och eldstad, mysigt kök badrum och tvättstuga/toalett. Huset ligger högt beläget på vacker lättskött trädgårdstomt. Stora plana gräsytor mellan huset och vattnet skapar utrymme för utevistelse alla årstider. Sola och lek i gräset på sommaren. Vackra vyer att skåda över en kaffe vår och höst. Välkommen att leva det liv du alltid har drömt om!

Planlösning

Antal rum: 7 varav 4 sovrum
Boarea: 133 kvm. faktisk uppmätn norm SS 021053

Entréplan

Hall
När du kommer in i hallen på Åkullen möts du av en rymlig utrymme med gott om förvaring. Här finns fyra garderober och plats för ytterligare förvaringsmöbel. Här är påkostat sjöstensgolv med golvvärme. Två stora fönster ger maximalt ljusinsläpp till utrymmet. Ljus vacker tapet möter upp med vitbetsat trätak. Via hall nås bostadens kök.

Kök
Mysigt kök i varma toner. Köket är utrustat med spis, köksho, påkostad rostfri kyl och frys samt diskmaskin. Skåpluckor i ek och svart och grått kakel över bänkskivan delvis i sten. Ett fönster vid sidan ger vackert ljus in över hela köksbänken. Ekgolv i kök.

Matrum
Vackert rum med stort burspråk med plats för matsalsbord. Här finns stor eldstad med kamin för effektiv eldning. Ekparkett på golvet, vacker tapet i varm ton och mörkt trätak ger karaktär till utrymmet. Ny parkett på golv.

Allrum
Stort härligt vardagsrum med generösa ytor och ryggåstak. Utrymme erbjuds för både soffa, medie-möbel och stor matgrupp. Tre fönster samt stort fönster i en balkongdörr ger en magisk utsikt ut över vatten och vyerna bakom den. Husets balkong sträcker sig över hela väggen och här finns plats för bord och stolar. En underbar yta som låter dig njuta av naturen och utsikten på allra bästa sätt.

Sovrum 1
Stort sovrum i varma toner på golv tak och väggar. Här är plats för dubbelsäng och sängbord samt förvaringsmöbel. Gott om ljusinsläpp från fönster.

Sovrum 2 / kontor
Stort vackert rum med trägolv och ljus tapet på väggarna. Mörkt tak och fönster för ljusinsläpp.

Badrum
Badrum i svart och vitt. Kakel på väggarna. Här finns toalett, dusch, kommod med handfat samt badrumsskåp för förvaring och värmeslinga för torkning av handdukar.

Nedre plan / suterrängplan

Allrum
Stort allrum med möjlighet till flera olika möbleringar. Här kan du ha ett extra tv-rum, arbetsrum eller bibliotek. Här finns trappen upp till övervåningen. Här är ljusa väggar och ljust tak, samt ekparkett. Här finns ett fönster och dörr ut till altandäcket och vattnet.

Sovrum 3
Stort sovrum med plats för säng och sängbord. Här finns ett stort fönster som vetter mot vattnet. Ljust golv och blå tapet på väggen. Träpanel i taket. Spegeldörr med mässingshandtag.

Sovrum 2
Sovrum med plats för enkelsängar. Här finns ett fönster och ljus tapet på väggarna samt ljust tak.

Tvättstuga med toalett, handfat och kommod. Här finns torktumlare och tvättmaskin. På golvet finns klinker och här är målade väggar. Dekorativt kakel vid toalett och handfat i svart och grönt. Spegelskåp och badrumsskåp från golv till tak ger bra utrymme för badrumsartiklar. Här finns ett smalt liggande fönster som ger ljus till rummet. Spotlights i taket.

Bastu, hobbyrum, vinkällare
Via tvättstugan nås groventré med intilliggande hobbyrum med snickarbänk och plats för verktyg.
Vidare finns bastu samt vinkällare i utrymmet.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plans med suterrängkällare
Boarea: 133 kvm
Biarea: 67 kvm
Byggnadsår: 1944 / 2001
Kommentar till byggnadsår: ombyggt 2001
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.
Stomme: Trä
Fasad: Stående träpanel
Fönster: 3-glas isolerrutor
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Grundläggning: Suterrängkällare
Uppvärmning: Direktverkande el, luft-luftvärmepump och Ved
Ventilation: Självdrag
Övrigt om byggnaden: Huset är helt om/tillbyggt 2001.
Övriga byggnader: Gästhus om ca 15kvm (ej med i biarean) med indragen el.
Förråd.
Renoveringar: Huset är helt om/tillbyggt 2001.

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2019-04-16
Primärenergital: 113

Ekonomi

Pris: 3 375 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 1 408 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 630 000 kr
Värdeår: 1978
Summa inteckningar/pantbrev: 1 342 000 kr
Driftkostnad: 26035 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 4310 kr
  • Försäkring: 5000 kr
  • Renhållning: 2780 kr
  • Hushållsström: 13345 kr
  • Sotning: 100 kr
  • Vägsamfällighetsavgift: 500 kr

Tomt

Tomtarea: 1200 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt
Övrigt: Fantastisk utemiljö som erbjuder vackra vyer ut över Hjälmaren och intilliggande skogslandskap. Här finns stor balkong och altan med plats för mysiga grillkvällar och avkopplande kaffestunder. Huset står i sluttande naturtomt som sedan övergår i fina gräsytor mellan huset och åkanten med plats för lek och odlingar. Här finns brygga och vid egen båtplats. Längst ut på bryggan finns plats för trädgårdsgrupp. Möjlighet att köra ner på egna tomten och sjösätta båten!

Närområde

Kommunikation: Knappt 8 km från Eskilstuna centrum!
10-15min med bil.
Goda bussförbindelser.
Övrigt: Vägbeskrivning
När du kommer från Eskilstunas centrala delar på Skogstorpsvägen tar du i rondellen avfarten till vänster in på väg 214 i riktning mot Näshulta. Följ vägen i ca 500m varpå du svänger höger vid den röda pilen med riktning mot Hyndevad. Där följer du grusvägen och håller till vänster i ca 1km. Tillsaluskyltar finns utplacerade utmed vägen!

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Last, Avtalsservitut: Kraftledning mm, 04-IM2-13/498
Last, Officialnyttjanderätt: Tele, 04-IM2-37/313
Planbestämmelser: Hyndevads ytvattentäkt
Vattenskyddsområde, beslutad
Datum: 2014-02-27

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR