Norrgärdesgatan 12

Eskilstuna 3 550 000 kr utgångspris

MÖJLIGHET ATT FÖRVÄRVA NYPRODUCERAD TAKVÅNING PÅ NORR!

Nu ges tillfälle att förvärva unikt boende med härliga kvalitéer på Norrgärdesgatan 12. Här finner du bland annat en fantastiskt takterrass på hela 50 kvm som du kan möblera med stor matgrupp, loungemöblemang och flera härliga odlingslådor. Du har utsikt över stora delar av centrala Eskilstuna och Kloster kyrka. Invändigt finner du flera härliga sällskapsytor med fönster som ger vackra hänförande utsikter. Hela 3 meter i takhöjd i vardagsrum och kök med öppen plan, ytor perfekta för umgänge. Missa inte chansen att bli ägare av denna förtjusande bostad!

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 86 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Hall
Öppen ljus hall med grå klinker på golvet innanför dörren. Rakt fram från hallen har du gästtoalett och ingången till vardagsrummet placerat och till höger finner du hel garderobsvägg och vidare in det större badrummet. En smakfull, blommigt mönstrad fondtapet finns i utrymmet. Längst ner i detta hallutrymme finns ett fönster som ger ett härligt ljus till hela entrén och erbjuder plats för skrivbord.

Kök
Ljusgrått kök med rostfria vitvaror, grått kakel över köksbänk och snygg mörk bänkskiva. Inbyggd spishäll med frikännande fläkt, ugn och inbyggd micro. Spotlightsbelysning ger ett behaglig ljus över kökets arbetsytor. Vid sidan om köket finns plats att möblera med stor matbordsgrupp. Här finns fönster i två olika väderstreck med ljuvlig utsikt. Här har du möjlighet att skapa en plats för de allra mysigaste middagarna. Kök, matplats och vardagsrum har öppen planlösning.

Vardagsrum
Generösa ytor med möjlighet till flera olika möbleringar. Stora fönsterpartier i form av skjutdörrar i kombination med tre meter i takhöjd ger maximalt ljusinsläpp till lägenhetens alla sociala ytor. I vardagsrumsdelen möblerar du lätt med soffgrupp och media-möbel samt bokhylla eller vackra tavlor.

Takterrass
Stor och privat takterrass om hela 50kvm. Uteplatsen med sitt höga utsiktsläge är fri från insyn samtidigt som den erbjuder en makalös vy över Eskilstunas centrala delar. Utrymmet har bästa söderläge med härlig möjlighet att njuta av solen! På uteplatsen finns en sektion med utrymme för matgrupp samt ytterligare en stor yta med plats för möblemang efter smak och tycke såväl som odlingar. Vidare finns rymligt förråd som erbjuder förvaringsutrymme för utemöbler, grill och annat. Fasadbelysning och el-uttag finns utdragna här. En plats att trivas på!

Sovrum 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och två sängbord. Här finns ingång till walk in closet för bästa klädesförvaring. Stort fönster, parkett på golvet och tapetserade väggar i mörkgrå ton.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng och sängbord. Här finns ett fönster, en garderob, ekparkett på golvet och tapet i blommigt mönster på väggar.

Badrum
Stort härligt badrum med takdusch, toalett, kommod och handfat. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt praktisk arbetsbänk och överskåp. Helkaklat utrymme med vita väggar och ljust grå nyans på golv. Svart kommod. Härlig komfort med golvvärme och spotlightsbelysning i tak.

Gästtoalett
Helkaklat utrymme med vägghängd toalett, handfat och spegelskåp.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 86 kvm
Biarea: 50 kvm
Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX
Övrigt om byggnaden: TV och bredband och IP-telefoni via fiber.
Separat kö till föreningens parkeringsplatser.
Soprum och barnvagnsrum finns i intilliggande miljöhus.
Renoveringar: TV och bredband och IP-telefoni via fiber.
Separat kö till föreningens parkeringsplatser.
Soprum och barnvagnsrum finns i intilliggande miljöhus.

Energideklaration

Utförd: NotJa

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 31801 i Brf Gjuteriet
Pris: 3 550 000 kr utgångspris
Avgift: 4766 kr/mån
Driftkostnad: 375 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 85 kr
  • Hushållsström: 290 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 1.66297%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden och även den nya multiarenan finns i området.

Förening

Föreningsnamn: Brf Gjuteriet
Organisationsform: Bostadsforening
Organisationsnummer: 769634-7215
Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Gjuteriet i Eskilstuna med org nr: 769634-7215 registrerades 2017-05-08.

Bostadsrättsföreningen har ingått totalentrepenadkontrakt med Byggbolaget i Värmland AB för att uppföra två byggnader med 98 bostadsrättslägenheter. Föreningen har ingått projekt-och byggledningsavtal med Magnolia Produktion AB.

Tomtareal: 2990 kvm
Bostadsarea: 4960 kvm

Bebyggelsen utgörs av två flerbostadshus i nio våningsplan med hiss. Till respektive lägenhet finns fiberledning och inom lägenheten ett datanät kategori 6 för data/tv/telefoni. Elförbrukningen mäts individuellt för lägenheterna via ett internt kollektivmätningssystem och debiteras bostadsrättsinnehavaren efter förbrukning. Soprum och barnvagnsrum i intilliggande miljöhus. Passage i entréer sker via porttelefon eller tagläsare.
Överlåtelseavgift: 1163
Pantsättningsavgift: 465
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Överlåtelseavgift betalas av: Säljare

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR