Fristadsgatan 4B

Eskilstuna 1 150 000 kr utgångspris

Topprenoverad 2:a med låg avgift högst upp i huset!

Välkommen till en genomgående renoverad tvåa om hela 63kvm belägen högst upp med vacker utsikt över Eskilstunas centrala delar. Bostaden har nya, ljusa ytskikt på väggar och tak samt ett smakfullt renoverat golv i grå ton. Här erbjuds ett nytt kök fullutrustat med moderna vitvaror och generösa arbete- och förvaringsutrymmen. Vidare finns rejält vardagsrum med utgång till hemmets stora inglasade balkong som låter dig njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Helkaklat och stilsäkert renoverat badrum som genomgått stabyte. Vidare finns här stort sovrum med gott om förvaringsmöjligheter i nya platsbyggda garderober med glasdörrar. Även hemmets hall är rymlig med bra förvaringsmöjligheter i klädkammare. Här bor du i välskött och lågt belånad förening med mycket attraktiva avgifter. Hiss finns i huset!

Bostaden är belägen med centrumnära läge på Eskilstunas norra sida. Här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 7 [floor] => 7 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 7 av 7 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 63.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 7 av 7

Hall
Ytterdörren består av en säkerhetsdörr och tar dig in till den rymliga hallen med ett slitstarkt klinkergolv i mörk ton i entrédelen. Utrymme för avhängning med hatthylla och plats för skoställ. Smakfull spotlightsbelysning i tak sammanhängande med hemmets kök. Gott om förvaring med stor nyrenoverad klädkammare utrustad med nytt hyllsystem.

Kök
Modernt kök från senare år med smakfull ljus inrening, vitrinskåp med spotlights och en rymlig matplats för fyra till sex personer. Köket är fullutrustat med vitvaror i rostfritt stål. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, varmluftsugn och mikro i ergonomisk arbetshöjd, induktionshäll samt köksfläkt. Ljusa väggar och golv mot hemmets mörkt kaklade arbetsdel och bänkskiva.

Vardagsrum
Generöst vardagsrum med ett välbevarat parkettgolv och vita väggar samt en stensatt fondvägg. Det breda fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus i rummet och skapar ett härligt flöde. Rummet ger plats för såväl soffgrupp, vardagsrumsbord, media-möbel och andra möblemang som exempelvis matsalsbord med stolar. Snygg spotlightsbelysning i tak och utgång till balkong.

Balkong
Stor inglasad balkong högst upp i huset med en av områdets bästa utsikter! Här finns gott om utrymme för balkongmöbler och grill. Glasfönstren går med enkelhet att öppna upp och är skjutbara i sidled.

Sovrum
Väl tilltaget sovrum med ljusa väggar och golv. Rummet går med enkelhet att möblera med dubbelsäng och tillhörande nattduksbord samt skrovbord eller extern förvaringsmöbel. Här erbjuds även gott om förvaring med platsbyggda garderober med spegeldörrar. Rummets båda fönster släpper in ett behagligt ljus.

Badrum
Helkaklat och fräscht badrum i nyanser som vitt och grått. Badrummet är utrustat med duschplats med infällbara duschväggar, handdukstork, wc-stol och en snygg tvättställskommod med tillhörande badrumsskåp med spegeldörrar och spotlightsbelysning. Vidare finns tvättmaskin som kommer att ingå.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 63.5 kvm
Byggnadsår 1964
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Utfört underhåll:

2020 Byte frånluftsfläktar
2019 Nytt passersystem med porttelefon och tvättstugebokning
2018 Bastu
2017 Renovering tvättstuga
2016 Ny belysning trapphuset 2016 Marksten framför C och D 2015 Omläggning kantstenar, asfaltering
2015 Byte av värmeväxlare
2014 Utebelysning, belysning i parkering
2013 Takomläggning
2010 Stambyte
2009 Renovering brandluckor
2005 Renovering av balkonger

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2021-01-14
Energikonsumtion 109 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 30650-00706 i Brf Årby nr 2
Pris 1 150 000 kr utgångspris
Avgift 2987 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV
Driftkostnad 3500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Driftskostnaderna är beräknade enligt schablon.

Andel i förening 1.16%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 66 313 kr, enligt årsredovisning 2021

Närområde

Parkering Kö till föreningens 5 st garage (275 kr/mån) och 37 st p-platser (125 kr/mån). Möjlighet att parkera utmed gatan, månadsbiljett finns att köpa (400 kr/mån).

Förening

Föreningsnamn Brf Årby nr 2
Organisationsnummer 718000-1070
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Årby nr 2

Bostadsrättsföreningen registrerades 1962-10-30. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 1966-12-01 och nuvarande stadgar registrerades 1996-09-18 hos Bolagsverket.

Föreningen upplåter 80 lägenheter med bostadsrätt.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR