Kungsgatan 51B

Eskilstuna 925 000 kr utgångspris

Trivsam lägenhet med mycket eftertraktat centralt läge vid Rinmansparken!

Fin genomgångsbostad med generöst ljusinsläpp från höga fönster och en trevlig takhöjd. Här är genomgående rymd och välplanerade ljusa ytor. Bostaden erbjuder ett rymligt kök med matplats under centrerat fönster. Vidare finns stort vardagsrum som även inrymmer sovalkov och externa garderober för förvaring. Hemmet har även badrum som är förberett för egen tvättmaskin. Perfekt som förstaboende eller övernattningslägenhet.

Här bir du i ett av Eskilstunas bästa områden i anslutning till stort grönområde vid Rinmansparken. Drygt 5-10 minuters promenad med datorn under armen tar dig till både Mälardalens Universitet, Munktellarenan, Stadens multiarena och Munktellbadet, för dig som önskar en aktiv livsstil. Ett stenkast bort finner du en stor matbutik, gymnasieskola, vårdcentral och flera gym. En kort morgonpromenad på fem minute tar dig till tågstationen och sedan till Stockholm på en timme med morgontåget.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 2 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 43.5 kvm
Våning 2 av 2

Hall
Rymlig hall med snyggt klinkerbelagt golv och ljusa ytskikt på väggar. Hatthylla i klassiskt utförande erbjuder en snygg och praktisk avhängning och plats för skoställ. Hallen är utrustad med golvvärme!

Kök
Stort och topprenoverat kök från HTH installerat 2017. Här erbjuds en påkostad utrustning med grå luckor, stenbänkskivor och ljust kaklad arbetsdel. Bra förvaring med både över- och underskåp samt vitvaror moderna vitvaror i rostfritt utförande från Cylinda. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, varmluftsugn och mikro placerade mer ergonomis arbetshöjd, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Stort utrymme för matplats och en fin utsikt mot föreningens lugna innergård.

Allrum
Stort och rymligt rum med breda fönsterpartier som ger rummet generöst ljusinsläpp. Ljusa, nymålade väggar och fina parkettgolv enhetliga med kök. Gott om plats för soffa och mediemöbel såväl som säng. Rummet är utrustat med 3 externa garderober som kommer att ingå.

Badrum
Från hall nås nyrenoverad och helkaklat badrum med mörkt klinkerbelagt golv och ljust kaklade väggar. Här finns duschhörna, handdukstork, handfat i kommod, överhängande spegelskåp med inbyggd belysning, wc och egen tvättmaskin. Hög komfort i utrymmet med golvvärme!

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1921
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2019-03-18
Primärenergital 128

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1515-1025 i Brf Vågenhuset
Pris 925 000 kr utgångspris
Avgift 3187 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV
Driftkostnad 4750 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1250 kr
  • Hushållsström: 3500 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 3.36%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 676 972 kr, Enligt årsredovisning 2022

Förening

Föreningsnamn Brf Vågenhuset
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769635-2199
Antal lägenheter 28
Antal hyresrätter 6
Parkering Ingen egen parkering
Tv och bredband Tele 2
Överlåtelseavgift 1313
Pantsättningsavgift 525
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Bredband Fiber

Munktellstaden
Munktellstaden
Badhuset
Badhuset
Willy:s
Willy:s

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR