Balsta Koloniträdgårdsförening Stuga nr 24

Eskilstuna 495 000 kr utgångspris

Här erbjuds områdets finaste kolonistuga med en mängd härliga bekvämligheter och en välskött tomt!Unik möjlighet att förvärva en mycket välkött och rymlig kolonistuga i Balsta koloniträdgårdsförening. Här är en stuga med många bekvämligheter, perfekt för den allra mest kräsne sommargästen! Bostaden erbjuder ett inglasat uterumm med en rogivande utsikt över tomten. I stugan finns luftigt allrum med ryggåstak, spotlights och en generös takhöjd i mitten. Här finns gott om plats för soffgrupp och mindre matbord samt säng. Två separata sovloft erbjuder övernattningsplatser för familjens yngre medlemmar. Stugan är utrustad med luft/luft värmepump som både kan användas för värme såväl som komfortkyla. I anslutning till stugan finns modernt kök med vita skåpsluckor, vitrinskåp för finporslinet och kombinerad kyl/frys. Vidare finns häll och integrerad diskmaskin som kommer att ingå. Bra förvaringsmöjligheter för trädgårdsredskap, dynor till utemöblerna och mycket annat finns med separat förråd där också en duschkabin är installerad.
Den smakfullt uppvuxna tomten erbjuder fina möjligheter till odling för den med gröna fingrar. Här finns en härlig blandning av fruktträd, buskar, blommor och grönsaksodlingar. På tomten finns även ett fint orangeri som kommer att ingå. Bakom stugan erbjuds murad grill.
Gemensamt servicehus på området med toalett och dusch tillgänglig för föreningens medlemmar. Vidare finns trevlig samlingslokal samt intilliggande lekplats.
Från Balsta är det promenad- och cykelavstånd till centrum, livsmedelsbutiker och bra busskommunikationer.
Balsta Koloniträdgårdsförening tillåter medlemmar från alla kommuner.

Välkommen till er alldeles egna sommaridyll!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 1

Stuga med kök och förråd ca 30kvm boa. Inglasat uterum ca8 kvm. Växthus ca 6kvm.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla med loft
Boarea 30 kvm
Byggnadsår 2006
Stomme Trä
Fasad Trä
Tak Takpannor
Uppvärmning Luft/luft värmepump
Ventilation Självdrag

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Pris 495 000 kr utgångspris
Driftkostnad 4797 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1503 kr
  • Övrigt: 3 294 kr

Personer i hushållet 2 personer

Tomt

Tomtarea 320 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR