Stenkolsgatan 16B

Eskilstuna 1 595 000 kr utgångspris

Modernt parhus med naturnära läge!

Välkommen till en modern bostad med exklusiva materialval helt redo för inflytt. Här bor du bekvämt med genomgående hög standard. Kök i elegant design med ljus inredning, integrerade vitvaror samt snygg belysning från spotlightskena. Gott om plats att tillreda mat och förvara porslin. Vidare erbjuder hemmet två rymliga sovrum varav ett kan användas som allrum, samtliga med vackert ljusinsläpp. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Stilig ekparkett i hela bostaden, ljusa ytskikt samt generösa fönster i samtliga rum som ger ett trevligt ljus. Utöver detta hittar vi en härlig altan - fantastisk utomhusmiljö att trivas på!

Här bor du med natur runt hörnet och promenadavstånd till såväl förskola som skolor. Kollektivtrafiken är utmärkt med direktbuss till Eskilstuna Centrum, närhet till busshållplats. Områdets service innefattar Ica Stenby där det finns bankomat och närbutik med postombud. Nära området ligger också Lidl, Tuna Park och Coop Forum. Avståndet till Eskilstuna Centrum är ca 3 km. Kronskogen tillhandahåller märkta strövstigar och motionsspår. Området ligger i närheten av naturreservatet Kronskogen-Stenby äng som sticker ut med sina stora och gamla ekar. Stenby förskola och Lagersbergsskolan finns på bekvämt gångavstånd i området.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 65 kvm
Balkong/uteplats Ja.
Våning 1 av 2

Hall
Varmt välkomna till detta fantastiska parhus i toppskick. När ni kliver in i bostaden möts ni av en rymlig hall med ljusa ytskikt och vackert golv som är enhetligt för hela bostaden. I hallen finns plats för av och påklädnad i och alla sorters möblering. Direkt till höger finns klädkammare för alla era kläder och skor. vidare från hallen nås bostadens alla rum.

Kök/matplats/allrum
Hemmets kök är väl tilltaget med ljusa ytskikt och vacker ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Bakom släta skåpsluckor finns gott om förvaringsutrymme för alla era matvaror och köksredskap. Den generösa bänkskivan i ljus sten bjuder in till matlagning och bak. Den maskinella utrustningen är modern och består av ugn, häll, fläkt samt kombinerad kyl och frys. Intill köket finns plats att möblera med större matbord och stolar för hela familjen och vänner på besök. Alternativt går det att sätta in matgrupp för fyra och loungegrupp eller fåtöljer.

Uteplats
Från köket nås den härliga uteplatsen. Möblera här med bekväma sittmöbler, grill och matbord och njut av varma sommarkvällar med familj och vänner.

Badrum
Helkaklat badrum med klinkerbelagt golv i ljus nyans. Utrustningen består av handfat, duschplats med duschväggar i glas, toalettstol smat tvättmaskin.

Sovrum 1
Upp för trappen nås hemmets sovrum. Här är ljusa ytskikt och vackert ljusinsläpp från generöst fönsterparti. Möblera med dubbelsäng, sängbord och extern förvaringsmöbel.

Sovrum 2/vardagsrum
Bostadens andra sovrum har plats för större säng och extern förvaring. Här erbjuds ljusa väggar och generöst ljusinsläpp från tilltagna fönsterpartier och altandörr i helglas till fransk balkong. Möblera rummet med fördel som hemmets vardagsrum med soffgrupp, soffbord, mediamöbel och övrigt möblemang så som vitrinskåp och bokhylla.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Hiss Nej
Fönster 3-glas
Uppvärmning Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme
Ventilation FTX

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 169-025 i Brf Stenby Park 1
Pris 1 595 000 kr utgångspris
Avgift 4320 kr/mån
Driftkostnad 1575 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Renhållning: 225 kr
  • Hushållsström: 1350 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 2.7276%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 795 933 kr, Enligt 2022 årsredovisning

Förening

Föreningsnamn Brf Stenby Park 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-4028
Gatuadress Stenkolsgatan 2-4
Postnummer 63234
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen 30 St Rad- par- och kedjehus i 2 plan
Antal lägenheter 30
Parkering 14 parkeringsplatser på mark vid eget hus eller på gemensamt parkering

Övrigt

Bredband Tv och internet via fiber. Individuellt abonnemang, tecknas av bostadsrättsinnehavaren.

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR