Uvbergsvägen 67

Eskilstuna 350 000 kr

Enkelt fritidshus med bra hörnläge längst in i populära fritidsområdet Uvberget!

En charmig sommarstuga på cirka 40 kvm, med ett fördelaktigt hörnläge längst in i det populära fritidsområdet Uvberget. Belägen på en lugn och lättskött skogstomt, nära till både vandringsleder och rika svamp- och bärmarker. För de som inte har tillgång till bil tar det cirka 20 minuter med buss från resecentrum, och sedan ligger stugan endast cirka 1 km från busshållplatsen. Där hittar du även en Coop-affär för bekväm shopping.

Marken ägs av Uvbergets sommarstugeförening och erbjuder kommunalt sommarvatten från 15 april till 15 oktober varje säsong.

Uvbergets sommarstugeförening grundades år 1974 och består av 30 medlemmar, vilket gör den till en mindre och samtidigt intim gemenskap. Området präglas av en fridfull och trivsam atmosfär och erbjuder ett rikt utbud av aktiviteter för naturälskare, inklusive stigar, vandringsleder och skidspår som är belysta för kvällslöpning. Här kan man även njuta av naturens skatter i form av svamp och bär. I närheten av Skogstorp finns praktiska bekvämligheter som matbutiker, pizzerior och gym, vilket gör det till en bekväm bas för både vardag och fritid.

All inventarier ingår i köpet av detta fritidshus.

Marken i föreningen ägs gemensamt av dess 30 medlemmar (ekonomisk förening). Tomterna är inte avstyckade och därför kan ej belånas med fastigheterna som säkerhet. Blancolån, belåning av annat boende eller kontantköp är alternativa möjligheter till finansiering.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 3 varav 1 sovrum

Entrén leder genom en inglasad veranda med tillräckligt med utrymme för både soffgrupp och matbord. Golvet är täckt av plastmatta för enkel rengöring och underhåll. Genom denna veranda når man en vrå som kan fungera som ett enkelt kök och är utrustad med en kamin installerad 2020 för extra värme och mysighet. Vidare finns en takad balkong som erbjuder plats för utemöbler och avkoppling utomhus.

Bostaden har ett sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och ett ljust vardagsrum med utrymme för soffgrupp och TV-möbel.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plan
Boarea 40 kvm
Byggnadsår 1954
Vatten & avlopp Kommunalt sommarvatten under säsong
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 1 samt 2-glasfönster
Tak Papp
Grundläggning Torpargrund
Ventilation Självdrag
Övrigt om byggnaden Ingår i Uvbergets sommarstugeförening som äger marken som alla stugor står på.
Övriga byggnader Förråd
Renoveringar
2023 Ny vattenkran + slang
2023 Målning av förrrådsbod
2022 Målning av innerväggar
2022 Paneler och golv i stugan
2021 Nytt innertak vardagsrum
2020 Ny kamin och skorsten
2020 Ny el indragen
2019 Mulltoa
2018 Byte av papptak
2018 Fristående altan med tak

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Pris 350 000 kr
Driftkostnad 5000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 5 000 kr

Kostnad under övrigt avser årsavgift till sommarstugeföreningen och vägföreningen

Tomt

Tomtarea 1500 kvm
Övrigt Föreningsägd mark

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Skogstorp GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Skogstorp GA:7 ändamål: Vägar
Förmån: Officialservitut Väg, 04-77/484.1
Planbestämmelser Områdesbestämmelser (1992-09-24)

Övrigt

Uvbergets sommarstugeförening

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR