Heljestrandsgatan 6A

Eskilstuna 1 295 000 kr utgångspris

nyrenoverad trea en halv trappa upp i toppskick, redo för inflytt!

Välkommen till denna fantastiska trea med populärt läge på Norr! Här möts du av en ljus och välplanerad bostad med vackra parkettgolv och generösa ytor. I hallen finns gott om plats förhattjylla och skoställ samt externa förvaringsmöjligheter. Köket är nytt och smakfullt utrustat med stiliga skåpsluckor, generös arbetsyta och modern maskinell utrustning. Vardagsrummet lockar med trivsamma sociala ytor och utgång till en härlig balkong med utsikt över den lugna innergården. Sovrummen är ljusa och rymliga, perfekta för avkoppling. Även badrummet är nyrenoverat och helkaklat med bra förvaringsmöjligheter. Missa inte chansen att bosätta dig i denna underbara lägenhet helt redo för inflytt!

Denna bostad är perfekt belägen nära skog och natur såväl som centrala Eskilstuna. I närheten av bostaden finns det ett populärt motionsområde där man kan njuta av vacker natur och fina promenadstråk, där finns även en grillplats samt ett utegym att nyttja. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och ett antal mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens universitet och tillhörande bibliotek. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen.

Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 74.3 kvm
Balkong Ja.
Våning 1 av 3

Hall
Välkomna till denna fantastiska trea på Heljestrandsgatan 6A. Via säkerhetsdörr kliver ni in i en ljus och välplanerad bostad med ljusa ytskikt och vackra parkettgolv som är enhetligt för hela hemmet. Hallen erbjuder generös yta för av och på klädnad. Möblera med hatthylla, skoställ och extern förvaringsmöbel för extra förvaringsmöjligheter. Från hallen tar ni er vidare till bostadens alla rum.

Kök
Hemmets kök präglas av vackert ljusinsläpp från tilltaget fönster. Bakom de stiliga skåpsluckorna i beige färg, finns gott om förvaringsutrymme för alla era matvaror och köksredskap. På den vackra och slitstarka bänkskivan i marmormönster finns generös arbetsyta som bjuder in till massor av matlagning och bak. Matchande stänkskydd gör det enkelt att hålla rent. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, ugn och diskhov. Vidare finns kyl och frys med heldörrar och integrerad diskmaskin. Köket ger plats att möblera med matbord och stolar för fyra personer. Utmärkt plats att duka upp helgens goda frukost.

Vardagsrum
Bostadens vardagsrum ljust och erbjuder goda sociala ytor. Från flertalet fönster och balkongdörr får ni ett härligt ljusflöde i rummet. Möblera med soffa, soffbord, mediamöbel och övrigt möblemang så som vitrinskåp eller skänk. Möblera även med matbord för fyra till sex personer och njut av en välsmakande middag med familj och vänner. Från vardagsrummet nås den njutbara balkongen med utsikt över den lugna innegården. Inred med bekväma sittmöbler och vackra växter och njut av en kopp kaffe i vårsolen.

Sovrum 1
Det första sovrummet är ljust med vackert golv. Från centrerat fönster får du ett härligt ljusinsläpp. Möblera med dubbelsäng, sängbord och en mysig matta. Rummet ger även plats för garderober och skrivbord.

Sovrum 2
Vidare i det andra sovrummet finns plats för den stora dubbelsängen och sängbord. Möblera även med garderober för alla era kläder.

Badrum
Bostadens badrum har helkaklade ytskikt och klinker belagt golv. Utrustningen består av handfat med kommod, spegelskåp och toalettstol. Vidare finns duschplats med takdusch.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2019-10-01
Primärenergital 132

Ekonomi

Lägenhetsnummer 306641001-0001 i Brf Nattvakten 3
Pris 1 295 000 kr utgångspris
Avgift 4269 kr/mån
Kommentar Inkl värme, vatten, sophantering, basutbud av tv-kanaler, bostadsrättstillägg
Driftkostnad 6000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Enligt schablonberäkning.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 2.97999%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 263 790 kr, Enligt 2022 årsredovisning

Förening

Föreningsnamn Brf Nattvakten 3
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-1062
Allmänt om föreningen Föreningens egendom omfattar fastigheten Nattvakten 3 med adress Heljestrandsgatan 6A-B och Torshällavägen 5A-C. Husen färdigställdes 1954 och innefattar 46 bostadsrätter om 2493kvm boarea. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. I försäkringen så ingår bostadsrättstillägget.

Lägenhetsfördelning:
16st bostäder om 1 rok
22st bostäder om 2rok
8st bostäder om 3rok
Antal lägenheter 47
Renoveringar 1993 Stambyte och renovering badrum
1998 Balkongrenovering
2006 Bredbandsinstallation
2007 Byte av säkerhetsdörrar
2008 Markarbeten, byte av garageportar
2009 Modernisering tvättstuga, relining källaravlopp
2010 Takrenovering
2013 Renovering tvättstuga
2014 Fasaedtvätt
2017 Skärmtak över entréer, Dosor till portkod
2018 Källardörr Heljestrandsgatan , Motorvärmare
2019 Byte VVS pump
2020 Byte el-central, armaturer, ventilationsfläkt
2020-2021 Golvlyft
2021 Dörrar
Parkering 12 garage plats och 22 p-platser
Tv och bredband Com Hem
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Bredband Fiber

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR