Thermaeniusgatan 31B

Eskilstuna 1 475 000 kr utgångspris

Totalrenoverad 2:a med låg avgift, garage ingår!

Nu har du möjlighet att förvärva en topprenoverad lägenhet i modern tappning där inget lämnats åt slumpen. Bostadens ytskikt är nyrenoverade -23 och -24 med bland annat ett stort kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, helkaklat badrum och genomgående nya ytskikt i samtliga rum. Här erbjuds bra förvaringsmöjligheter med rymlig klädkammare och lösa garderober som kommer att ingå. All el och nätverk nydragna i lägenheten. Här bor du bekvämt och ostört högst upp med stor balkong som ger dig möjlighet att avnjuta morgonkaffet i solen!

Bostaden har ett av de bästa lägena i området och många bekvämligheter inom kort promenadavstånd. I direkta närområdet finns livsmedelsaffär, vårdcentral, förskola och grundskola. Från bostaden har du nära till busshållsplats med goda förbindelser till centrum. Flytta in i ett bekymmersfritt boende i en välskött förening med mycket låga avgifter där GARAGEPLATS, FÖRRÅD, KABEL-TV, BOSTADSRÄTTSTILLÄGGSFÖRSÄKRING OCH ELNÄT INGÅR I AVGIFTEN. Bredband via fiber!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 2 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 72 kvm
Balkong Ja.
Våning 2 av 2

Hall: När du stiger in i bostadens hall finner du bra plats att placera både hattnylla och skoställ såväl som sittmöbel eller extern förvaring. Hallen har nya ljusa ytskikt på väggar och ett slitstarkt påkostat klinker på golv i entrédelen. Smakfull spotlightsbelysning installerad i tak. Härifrån når du bostadens alla rum.

Kök: Det maffiga trivsamma köket har mörka luckor i profil med vitrindel. En smakfull bänkskiva i ljusgrått mönster sträcker sig över de tilltagna arbetsytorna och skapar en smakfull sammanhängande känsla med övriga ytskikt i hemmet. mö samt diskdel med tålig rostfri yta. Här finns både praktisk och generös förvaring med över- och underskåp samt en bardel som separerar kök mot matplats och hemmets vardagsrum. Köket är utrustat med en ny modern maskinell utrustning såsom varmluftsugn, häll, fläkt, diskmaskin, vinkyl och hel kyl och frys. Tak såväl som vitrindel är utrustade med spotlightsbelysning som ger ett trevligt ljus. Här i köket erbjuds den perfekta platsen för alla roliga köksbestyr, ett perfekt kök som även den mest kräsna kocken kommer att älska!

Vardagsrum: Det rymliga vardagsrummet erbjuder en luftig känsla och stora fönsterpartier skänker gott om ljus till rummet. Här finns gott om plats för soffgrupp, mediamöbel och övrigt möblemang. På golvet ligger ett nylagat parkettgolv och väggarna är tapetserade i ljus ton.

Balkong: Vill du med lätthet kunna spendera din tid utomhus under sommarhalvåret? Då är detta en bostad för dig. Här erbjuds en stor balkong som ger dig möjlighet att njuta i solen fritt från insyn från grannar. En plats att trivas på!

Sovrum: Bostadens stora sovrum är rymligt med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang såsom skrivbord eller byrå. Här finns gott om förvaring med stora garderober med skjutdörrar. Ett väl tilltaget fönster ger ljus till rummet. Vidare finns både spotligths såväl som vanliga lamputtag instalerade i tak. Utrymmet har nya ytskikt på väggar och ett smakfullt ljust golv enhetligt med övriga rum i lägenheten.

Klädkammare: I denna bostad blir inte förvaringen ett problem! Den rymliga klädkammaren hittar du smarta lösningar för förvaring av kläder och annat. Här finns hemmets nya el- och mediacentral placerade.

Badrum: Bostaden erbjuder ett nytt helkaklat och ljust badrum renoverat av fackman. Här har du tillgång till din egen tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har ny fin inredning såsom kommod med handfat, spegelskåp med ledbelysning, wc, handdukstork och vädringsfönster. Duschplatsen är utrustad med infällbar glasvägg och takdusch. På golvet ligger en klinker i grå ton och väggarna är ljust kaklade. Hög komfort med golvvärme!

Bostadens samtliga ytskikt är renoverade. Arbeten i våtrum och kök är utförda av fackman. All el i lägenheten är nydragen samt så är el-centralen utbytt. Nätverk finns också framdraget till samtliga rum. Smart styrning av belysningen i lägenheten med Plejd. Fastigheten har genomgått stambyte och fönsterbyte. Vidare finns nya vattenburna radiatorer i bostaden.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Nej
Byggnadsår 1968
Fönster 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Garageplats i länga tillhör bostaden. Förvaringsutrymme finns här även för bildäck och andra inventarier i anslutning till bilplatsen.
Vidare tillhör ett förråd lägenheten.
Ett stenkast från bostaden finns föreningens gemensamma tvättstuga.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2019-02-12
Primärenergital 181

Ekonomi

Lägenhetsnummer 70 i Brf Mörbylund
Pris 1 475 000 kr utgångspris
Avgift 4209 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår värme, vatten, elnät, basutbud TV-kanaler och garageplats.

Bostaden är pantsatt.

Andel i förening 0.85729%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 161 646 kr, Enligt 2022 årsredovisning

Närområde

Allmänt Varmt välkommen till Torshälla! Här finner du ett pittoreskt samhälle med gamla anor, beläget endast några kilometer från Eskilstunas centrala delar.
I bostadens närhet finns ett rikt utbud av bland annat kultur, restauranger och affärer. Här finns de flesta bekvämligheter som bibliotek och flera matvarubutiker förskolor och grundskolor inom gångavstånd från bostaden. Närområdet är mycket barnvänligt och flera lekplatser finns att tillgå. Bra bussförbindelser med täta avgångar mot Eskilstuna. I Torshälla finns en rad återkommande händelser under året som bland annat Torshälla marknad med traditionella hantverk i unik gammeldags miljö.

Förening

Föreningsnamn Brf Mörbylund
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-4405
Allmänt om föreningen Föreningen består av fastigheten Knipan i Torshälla. Fastigheten omfattar 112 bostadsrätter varav 56 st är 2 rok och 56 st är 3 rok. Samtliga bostäder i föreningen har egna garageplatser i separat länga.
Antal lägenheter 112
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Bredband Fiber

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR