Bynäsvägen 18F

Eskilstuna 2 250 000 kr utgångspris

Välskött radhus med populärt läge i Mesta!

Detta radhus har ett av områdets allra bästa lägen och den största tomten i föreningen. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter och ljusa välskötta ytskikt enhetliga för hela bostaden. Hemmets kök är stilrent renoverat i ljusa toner och fullutrustat med moderna vitvaror. Via köket nås en underbar uteplats på bostadens baksida där ni kan njuta av kvällssolen. Hemmets vardagsrum är rymligt och perfekt för socialt umgänge. Vidare så finns tre ljusa och trevliga sovrum samt en klädkammare. Badrum och toalett är modernt inredda, i ljusa neutrala toner, med praktiska förvaringslösningar och vackra ytskikt. I badrummet finns även egen tvättmaskin som kommer att ingå.
På den trevliga hörntomten finns gott om plats för lek och nöjen såsom egna odlingar. Förrådsbyggnad med ytor för förvaring på tomtens baksida. Med trevlig framsida såväl som baksida så kan ni njuta av solens strålar från tidig morgon till sen kväll. En lättskött gaveltomt ger även barnen gott om plats att leka. Välkommen till ett hem där varje rum är omsorgsfullt inrett med fokus på funktion och design.

I trivsamma Mesta bor du i ett lugnt område på nära avstånd in till Eskilstunas stadskärna. Området ligger naturnära omgivet av åkrar och grönområden. Mesta är mycket barnvänligt med förskola samt en skola för barn från förskoleklass till åk 3 endast ett stenkast bort. Kort cykelavstånd till Borsökna med populär badplats. Till Eskilstuna centrum tar du dig bekvämt på cykel. Bostaden är belägen nära busshållsplats med täta avgångar.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 1 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 1 ) 1

Planlösning

Antal rum 4 varav 2-3 sovrum
Boarea 86.5 kvm
Uteplats Ja. Stor uteplats med lättskött trädgårdstäppa och förrådsdel på bostadens baksida. Här njuter ni av i kvällssolen och en utsikt över intilliggande grönområde. Uteplats i anslutning till entrén med förmiddagssol. Perfekt plats för matbord eller loungegrupp. Här njuter ni av morgonkaffet.
Våning 1 av 1

Hall
Välkomna in i denna smakfulla bostad. Här möts ni av en rymlig hall med goda ytor för av och påklädnad. Ljusa ytskikt och vackra golv är enhetligt för hela bostaden. Direkt till höger finns flertalet platsbyggda garderober som ger er förvaringsmöjligheter för alla era jackor, skor och väskor. Från frostat sidoglas ges ett härligt ljusinsläpp. Möblera hallen med hatthylla, skoställ och extern förvaringsmöbel.

Kök
Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter bakom de vita släta skåpsluckorna. På den slitstarka bänkskivan i grå nyans ges gott om arbetsyta för matlagning och bak. Ovan arbetsbänken är vit kaklad vägg som gör det enkelt att hålla rent. Den maskinella utrustningen består av ugn, häll, fläkt och diskmaskin. Vidare finns kombinerad kyl och frys samt micro i bekväm arbetshöjd. Från köket tar ni er ut på hemmets baksida där en underbar uteplats finns. Intill köket finns matplats. Här möblerar ni med matbord och stolar och dukar upp en smakrik måltid tillsammans med familj och vänner. Vita panelväggar tillsammans med ett vackert golv skapar en ombonad känsla till rummet.

Vardagsrum
Hemmets vardagsrum erbjuder generösa ytor för socialt umgänge, ljusa väggar och vackert parkettgolv. Från generösa fönsterpartier ges ett härligt ljusflöde till rummet. Möblera rummet med soffgrupp, soffbord, mediamöbel och övrigt möblemang. Duka upp favorit snackset och och njut av mysiga filmkvällar med familjen.

Sovrum 1
Det första sovrummet ger gott om plats att möblera med dubbelsäng, sängbord och extern förvaringsmöbel för kläder. Centrerat fönster ger vackert ljusinsläpp, monterad rullgardin ger även möjlighet att ha det mörkt om natten.

Sovrum 2/3
Ni tar er sedan vidare till bostadens andra och tredje sovrum. Här finns plats att möblera med större säng, sängbord samt extern förvaringsmöbel eller skrivbord. Ljusa ytskikt och centrerade fönster ger ett ljust och trevligt intryck till rummen.

Klädkammare
Bostaden har en generös klädkammare med praktisk inredning för alla era kläder.

Badrum1
Bostadens första badrum har våtrumsmatta på golv och väggar i grå stilig nyans. Utrustningen består av toalettstol, duschplats, handfat med kommod samt tvättmaskin som kommer att ingå. Ovan handfatet finns spegelskåp för extra förvaring.

Toalett
Gästtoaletten har vit panel på väggarna samt våtrumsmatta med vackra mönster. Utrustningen här består av handfat med kommod, spegelskåp och toalettstol.

Tomt
På tomten finns förrådsbyggnad klädd i furupanel. Använd utrymmet som gäststuga för vänner på långväga besök eller förvara era trädgårdsredskap och möbler där. Vidare finns uteplats där ni placerar bekväma utemöbler och njuter av vårsolens värmande strålar. Gaveltomten är lättskött och ger gott om plats för barnen att leka.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Hiss Nej
Byggnadsår 1963
Fönster 3-glas (kopplat 2+1)
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Fiber indragen.
Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften.
En parkeringsplats i carport tillhör bostaden och ingår i avgiften.
Gemensam tvättstuga finns tillgänglig för föreningens medlemmar.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja
Datum 2019-12-04
Primärenergital 178

Ekonomi

Lägenhetsnummer 106 i Brf Montören
Pris 2 250 000 kr utgångspris
Avgift 5275 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, carport
Driftkostnad 5250 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1250 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt.

Personer i hushållet 1 person
Andel i förening 1.2385%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 101 408 kr, Enligt 2022 årsredovisning

Närområde

Allmänt Mesta är ett trevligt, barnvänligt bostadsområde strax utanför centrala Eskilstuna. I området finns förskola och skola. Goda bussförbindelser med täta avgångar till och från Eskilstuna centrum. I närheten finns köpcentret Tuna Park med stort utbud av affärer, även en stor mataffär finns i samma område.

Förening

Föreningsnamn Brf Montören
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-1328
Gatuadress Gärdesvägen 7E
Postnummer 63236
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen http://www.brfmontoreneskilstuna.se/
Antal lägenheter 83
Renoveringar 2021 renovering av tvättstuga och reparationer av byggnader utvändigt
Parkering 25 p-platser Carport eller garage ingår. Det finns bilparkeringsplatser för uthyrning för medlemmar
Tv och bredband AT installation/SAPPA
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR