Strimlusevägen 19

Eskilstuna 2 495 000 kr

Stor trea med områdets bästa läge, två badrum och en stor balkong i söder!

Upptäck denna nyproducerade lägenhet med ljusa ytskikt och generösa utrymmen för din personliga stil. När du kommer in genom säkerhetsdörren i grå ton möts du av en rymlig och välkomnande miljö med platsbyggda garderober och tåligt klinkerbelagt golv.
Köket är ett sort och ljust med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. En perfekt plats för att umgås med familj och vänner. Här finns gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap och matvaror i skåpsinredning med ljusa luckor. Stor arbetsbänk i slitstarkt material bjuder in till smakrik matlagning.
Vardagsrummet är ett väl tilltaget med stora fönsterpartier som vetter mot intilliggande naturområde som både bjuder på en trevlig utsikt och ger vackert ljusflöde in till rummet. Med utgång från vardagsrummet nås en stor balkong med söderläge och utsikt över intilliggande område. Det finns två sovrum med generösa fönsterpartier. Två badrum erbjuder alla bekvämligheter för en modern hygien och hög komfort. Ett av badrummen är även utrustat med er egen tvättstuga.
Hiss finns i huset. Förråd tillhör lägenheten.

Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med ny bebyggelse i form av flerfamiljshus och radhus. Naturnära läge med Odlarskogen runt hörnet, där finns belysta motionsspår och fina naturstigar för bärplockning. Cykelbana hela vägen till Eskilstuna centrum och kort avstånd till Sveaplan som erbjuder matbutik, apotek, gym och restaurang.

Varmt välkoman att anmäla ert intresse för visning.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 7 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 3 av 7 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 86 kvm
Balkong Ja.
Våning 3 av 7

Hall
Välkommen in till denna trivsamma lägenhet med genomgående ljusa ytskikt. Via säkerhetsdörr nås hemmets rymliga hall med goda förvaringsmöjligheter bakom generösa platsbyggda garderober med skjutdörrar. Grått klinkerbelagt golv ger en välkomnande känsla och gör det lätt att hålla rent. Från hallen nås ett av bostadens två badrum.

Vardagsrum/balkong
Vidare in i bostadens nås vardagsrum som ger er gott om utrymme att möblera med stor soffgrupp, mediamöbel, bokhylla eller vitrinskåp. Det stora fönsterpartiet vetter mot intilliggande naturområde och ger vackert ljusflöde in till rummet. Även här är likt övriga rum i bostaden vitmålade väggar och tak samt ett ljust parkettgolv som skapar en sammanhängande och ombonad känsla i hemmets sociala ytor. Med utgång från vardagsrummet hittar ni en stor inglasad balkong med vacker utsikt över Odlarens vackra grönområden. Möblera här med bekväma sittmöbler och njut av en kopp kaffe tillsammans i solen.

Kök/matplats
I anslutning till vardagsrummet och med delvis öppen planlösning finner ni ett sort och ljust kök. Bakom de vita skåpsluckorna finns gott om förvaringsutrymme för alla era matvaror och köksredskap. Den maskinella utrustningen består av micro och ugn i bekväm arbetshöjd, kyl och frys med heldörrar, integrerad diskmaskin samt häll med fläk. Här finns en stor arbetsbänk som bjuder in till smakrik matlagning. I anslutning till köket ryms en matplats med utrymme för matbord och stolar intill de generösa fönsterpartierna.

Sovrum 1
Bostadens stora sovrum ger plats att möblera med dubbelsäng, sängbord samt extra förvaringsmöbel. Generösa fönsterpartier ger er ett härligt ljusflöde till rummet. Här finns även goda förvaringsutrymmen för kläder med stora platsbyggda garderober med skjutdörrar.

Sovrum 2
I det andra sovrummet finns plats att inreda med säng, sängbord och skrivbord. Centrerat fönster ger rummet ett behagligt ljusinsläpp.

Gästrum/kontor/klädkammare
Likt sovrum två finns möjlighet att möblera med säng eller soffa eller inredan som walk in closet. Rummet går även att göra till ditt alldeles egna arbetsrum.

Badrum 1
Helkaklat badrum med klinker belagt golv. Badrummet erbjuder förvaringsmöjligheter i kommod och överskåp. Utrustningen här består duschplats med duschvägg i glas, spotlights i tak och uppvärmd handdukstork.

Badrum 2
Bostadens andra badrum har vitkalkade väggar och ett ljusgrått klinklergolv. Badrummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter i kommod, spegelskåp samt extra förvaringsskåp ovan tvättbänk. Utrustningen här består av badkar uppvärmd handdukstork och spotlightsbelysning i tak. Här finns även er egen tvättmaskin och torktumlare med tilltagen arbetsbänk ovan.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Hiss Ja
Byggnadsår 2020-2021
Kommentar till byggnadsår 2021
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk frånluftsventilation

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja
Datum 2021-06-18
Primärenergital 58

Ekonomi

Lägenhetsnummer 40 i HSB Brf Odlaren 1 i Eskilstuna
Pris 2 495 000 kr
Avgift 5959 kr/mån
Kommentar kabel Tv, bredband, värme och kallvatten
Driftkostnad 5250 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 1500 kr
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2750 kr

Kostnad för hushållsel och varmvatten hanteras med imd.

Personer i hushållet 2 personer
Andel i förening 2.0511%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 903 860 kr, Enligt 2023 årsredovisning

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Odlaren 1 i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 969773-8392
Gatuadress Strimlusevägen 13,15,17,19
Postnummer 63363
Ort ESKILSTUNA
Antal lägenheter 59
Parkering 21 garageplatser och36 p-platser
Tv och bredband Telenor
Överlåtelseavgift 1433
Pantsättningsavgift 573
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Bredband Fiber

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR