Stallvägen 16

Eskilstuna 975 000 kr utgångspris

Fritidsboende på stor naturtomt med Mälaren runt hörnet!

Charmigt inbäddad i den svenska naturen hittar vi Stallvägen 16. Fastigheten om 2272 kvm erbjuder vacker naturtomt med blåbärsris och ormbunkar tillsammans med vackra planteringar, grusgångar och gräsmatta. Stugan erbjuder ett funktionellt kök med stor rostfri bänkyta, vägghängt skåp och garderob. Spis med ugn och kombinerad kyl och frys till att tillgå när sommarens måltider ska tillagas. Sällskapsrum med vacker utsikt över tomten ger plats till matbord och övriga sittmöbler. Vidare hittar vi ett sovrum utrustad med en värmande kamin. Tänd en brasa och känn hur värmen sprider sig i alla rum, njut av det sprakande ljuden från elden och fågelkvittret utanför. På tomten hittar vi förrådsbyggnad och utedass. En förtjusande stuga för dig som önskar enkel standard på ditt leverne. Friköpt tomt.

Här bor du med ett lugnt, naturskönt och Mälarnära läge. Barnvänlig badplats med brygga nås med en kort cykeltur och Gyllenhielmska leden passerar i närheten av fastigheten. I området ligger Sundbyholm som bland annat erbjuder en mycket omtyckt restaurang och sandstrand samt Sundbyholms travbana. På väg till fastigheten passerar du Ostra som finns en mycket uppskattad gårdsbutik och trädgårdsbutik. Med en kort bilfärd når du växande köpcentrum med bland annat Ica Maxi, Biltema och drive-in-restauranger samt smidig påfart till E20 som tar dig till Stockholm på en timme. Centrala Eskilstuna nås på 15 minuter.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum

Entré/sällskapsrum
Vi tar oss in i den charmiga stugan och ansluter direkt till sällskapsrummet. Innanför ytterdörren finns utrymme att hänga av sig jacka och ställa skor. Sedan tar rumsmöblemanget vid. Vidsträckta fönster ger ett härligt ljus till rummet som kan möbleras med matbord samt bekväma sittmöbler. Vackert trägolv och blommig tapet ger charm till rummet.

Kök
Vidare in till vänster i stugan nås köket. Med äldre utstrålning i olika nyanser av grönt finns här utrymme att skala potatis och koka kaffe. Rostfri arbetsbänk och fristående bänk ger plats till matlagning. Väggskåp och garderob ger er möjlighet att förvara matvaror och porslin. Köket är utrustat med spis med ugn, köksfläkt samt kombinerad kyl och frys.

Sovrum
I anslutning till köket ligger sovrummet. Trivsamt rum med stora fönster som har en fantastisk utsikt mot skogen. Rummet kan enkelt möbleras med säng, sängbord och övrigt möblemang. Här inne hittar vi stugans pärla, en jøtulkamin som skänker behaglig värme till alla rum. Föreställ dig att tända en brasa, spela lite kort eller grilla marshmallows medan elden gnistrar.

Uthus och tomten
Stugan ligger vackert inbäddad bland höga träd och blommande buskar. Tomten är kuperad och inbjuder till såväl lek som en stilla stund i bekväma trädgårdsmöbler. Ytan runt huset är grusbelagd och inramad med rött staket vilket ger en tilltalande rumskänsla. Runt huset finns vackra rabatter och gräsmatta. På gården finns en förrådsbyggnad med utrymme för trädgårdsredskap och vedförvaring samt utedass.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansfritidshus
Boarea 25 kvm
Vatten & avlopp Kommunalt/enskilt sommarvatten. Avlopp saknas
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 1-glas
Tak Plåt
Uppvärmning Ved, Direkt-el
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader 2004 Nytt tak
2005 Ommålning av fasaden
2006 Ny fastukvist
2010 Nytt staket på framsidan

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Pris 975 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 447 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 210, Småhusenhet, tomtmark
Driftkostnad 16062 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Försäkring: 5514 kr
 • Renhållning: 3200 kr
 • Hushållsström: 5621 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 1727 kr

Skuld till förening Vatten/avlopp - 50660 kr


Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 447 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 2272 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Ostra GA:12 ändamål: Vägar, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Ostra GA:13 ändamål: Vägar, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Ostra GA:16 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Ostra GA:8 ändamål: Vägar
  Planbestämmelser Detaljplan (2009-02-26)

  Planritning
  Planritning
  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR