Tunavallsgränden 8

Eskilstuna 1 795 000 kr

Bekvämt och välskött boende med hög standard och eftertraktat läge!

Välplanerad bostad med mycket god standard och fint läge vid Tunavallen. Genomgående ljusa och fina ytskikt i lägenheten och ett klassiskt ekparkettgolv. Rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum och utgång till inglasad balkong. Vidare finns två sovrum, generösa förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med högsta komfort. Badrummet är utrustat med egen tvättmaskin och torktumlare, golvvärme och spotlights i tak. Här bor du i stabil HSB förening med låga avgifter. P-plats med elstolpe finns till alla bostäder i föreningen mot separat månadskostnad. Fiber är indraget i fastigheten.

Denna bostad har det perfekta läget! Promenadavstånd till det mesta, såsom matvarubutiker, grönområden och parker. Eskilstuna centrum når du till fots under 10 minuter. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek, universitet, teater mm. För den som pendlar ligger lägenheten ypperligt med en kort promenad till Eskilstuna resecentrum med täta avgångar till hela Mälardalen. Gång och cykelavstånd till Tuna Park med sitt stora utbud av butiker och restauranger. Eskilstunas välkända djurpark, Parken zoo ligger på praktiskt avstånd från bostaden. Där finns möjlighet att njuta av djur och natur samt musik- och teateruppträdanden under sommarhalvåret.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 5 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 3 av 5 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 73.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 5

Hall/klädkammare
Via säkerhetsdörr nås rymlig hall med fina ytskikt på väggar och tak. Smakfullt parkettgolv som är genomgående i hela bostaden. Här erbjuds utrymme för avhängning och plats för både hatthylla och skoställ. Goda förvaringsmöjligheter finns i stor klädkammare inredd med hyllor och klädstänger. Vidare in i hallen finns ytterligare förvaringsmöjligheter i garderober.

Kök/matplats
Fullutrustat kök med fina skåpsluckor i trä vilka skapar en sammanhängande känsla med rummets ekparkettgolv. Ljust kaklad arbetsdel, ljus tapet på väggar och vita tak. Utrustningen består av fullstor kyl och frys i rostfritt, diskmaskin, häll och fläkt samt ugn och mikro i högskåp. I anslutning till köket finns rymlig matplats med utrymme för 6-8 personer.

Vardagsrum/balkong
Vardagsrummet har öppen planlösning mot kök. Även här erbjuds sammanhängande ljusa färgval. Breda fönsterpartier skapar en rymlig känsla och härlig atmosfär med vacker utsikt över intilliggande grönområde och Tunavallen. Här ryms soffgrupp, vardagsrumsbord och mediamöbel. Utgång till stor balkong med gott om utrymme för möblemang efter smak och tycke. Balkongen är inglasad och erbjuder ett rogivande och vackert läge mot föreningens grönområde och Tunavallen utan någon direkt insyn. Eluttag finns på balkongen för installation av både infravärme och belysning. En plats att trivas på!

Sovrum 1
Rymligt sovrum med grå väggar och klassisk ekparkett på golv. Här finns utrymme för dubbelsäng, sängbord och annat möblemang. Fint ljusinsläpp genom stort fönster.

Sovrum 2
Ljust sovrum med grå väggar och klassisk ekparkett på golv. Fint ljusinsläpp genom stort fönster. Perfekt som barnrum eller kontor!

Badrum
Helkaklat badrum med en hög utrustningsnivå! Här finns duschplats med infällbara glasväggar, dusch, vägghängd toalett och ett handfat med överhängande spegelskåp. Hög komfort med handdukstork, spotlights i tak, golvvärme samt en egen tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 73.5 kvm
Byggnadsår 2006
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk
Övriga byggnader Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband via ComHem och stadsnätet. Kostnad för bredband tillkommer.
Stort vindsförråd tillhör bostaden.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1205 i Brf Skjutvallen i Eskilstuna
Pris 1 795 000 kr
Avgift 4307 kr/mån
Kommentar inkl. värme, VA, trappstäd, trädgårdsskötsel
Driftkostnad 6200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 5000 kr

Enligt schablon.

Andel i förening 1.43042%

Närområde

Allmänt Denna bostad har det perfekt läge! Promenadavstånd till det mesta, såsom matvarubutiker, grönområden och parker. Kronskogens naturreservat ligger en kort promenad från bostaden och där finns upplysta motionsspår och en underbar natur. Eskilstuna centrum nås till fots under 10 minuter. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek, högskola, teater, bio mm. För den som pendlar ligger lägenheten ypperligt, promenadavstånd till Eskilstuna resecentrum med täta avgångar till hela Mälardalen. Eskilstunas välkända djurpark, Parken zoo ligger på behagligt avstånd från bostaden, där finns möjlighet att njuta av djur och natur samt musik- och teateruppträdanden under sommarhalvåret.
Parkering Parkeringsplats finns att hyra av föreningen (separat kö).

Förening

Föreningsnamn Brf Skjutvallen i Eskilstuna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769611-3419
Allmänt om föreningen Brf Skjutvallen omfattar fastigheten Glansen 1 i Eskilstuna med adresserna Tunavallsgränden 6 och 8. Husen färdigställdes 2006 och innehåller 52 st bostadsrätter fördelade på 2-4 rok samt 53 bilparkeringsplatser. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår bostadsrättstillägget. Föreningen förvaltas av HSB Södermanland.
Anteckningar 53 parkeringsplatser samt gästparkeringar tillsammans med Brf. Banvallen
Antal lägenheter 53
Renoveringar 2009 Cykelbod
2012 Kameraövervakning och brandlarm miljöhuset
2014 Ombyggnad sophuset
2017 Stamspolning och rengöring golv våningsplan
2018 Energideklaration, start radonmätning, installation av nödbelysning trapphus
2020 Ommålning cykel- och sopbod, hjärtstartare
2021 Ommålning skärmväggar, Omfogning vissa fasadvägar, genomfört OVK
Parkering 53
Tv och bredband Tele 2
Överlåtelseavgift 1208
Pantsättningsavgift 483
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt 53 parkeringsplatser samt gästparkeringar tillsammans med Brf. Banvallen

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR