Eleonoragatan 9

Eskilstuna 1 385 000 kr utgångspris

Modern tvårummare med fantastisk utsikt!

Nu finns möjlighet att förvärva en modern lägenhet med ett generöst ljusinsläpp och härlig utsikt. Lägenheten bjuder på en genomtänkt planlösning fördelad på kök, vardagsrum och sovrum. Ett snyggt kök med svarta luckor som ger en häftig kontrast mot de vita väggarna i rummet. Köket är välutrustat med flera vitvaror från Siemens. Bostaden har ett stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel samt bra platsbyggd förvaringsmöjlighet. Vidare finns helkaklat badrum i stilsäkra färger, utrustad med inbjudande takdusch. Väl tilltaget vardagsrum med stora sociala ytor, här hittar vi dessutom en häftig fransk balkong som ger rummet extra karaktär. Starka kontraster i interiören tillsammans med spännande detaljer ger bostaden ett häftigt uttryck. Bostaden är belägen högt upp i fastigheten och tillsammans med det stora fönsterpartiet i vardagsrummet har du härifrån en spektakulär utsikt över området. Bostadens planlösning erbjuder möjligheten att bygga om lägenheten till en trea, se alternativ planlösning i bildslingan.

Här bor du i en mycket välskött förening med låg månadskostnad! Bekvämt boende i välskött fastighet med hissar. Många stora renoveringar såsom stammar, fönster och nya hissar är utförda. Vidare har man installerat solpaneler som bidrar till miljöinriktad elförsörjning i fastigheten! Bredband erbjuds via Telia. Grön och lummig innergård med fler gemensamma uteplatser och lekplats. Bra tvättmöjligheter med Eskilstunas största tvättstuga. Vidare finns trivsam relaxavdelning med bastu. Till lägenheten hör även en matkällare och ett vindsförråd.

Centralt läge med närhet till universitet, tågstation och stadskärna. Stadsdelen Norr är ett av Eskilstunas mest expansiva områden där det byggs nya bostäder samtidigt som serviceutbudet ökar. Du har närhet till Munktellområdet där de flesta sporter kan utövas. Här finns även gott om restauranger och fina promenadstråk i Stadsparken och runt Eskilstunaån.

Varmt välkomna att anmäla intresse för bostaden!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 6 [floor] => 6 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 6 av 6 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 63.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 6 av 6

Interiör
Hall
Välkommen in i denna kvadratmetersmarta hall. Här finns utrymme för klädavhängning och en sittmöbel. Ett steg in i hallen finns även stor garderob med skjutdörrar som rymmer det mesta. Ljusa väggar, ett ljust stengolv i entrédelen och spotlights i taket. Från hallen når vi lägenhetens alla rum.

Kök
Här hittar vi ett stilrent och modernt kök, svarta luckor tillsammans med rostfria vitvaror. Rejäla beslag på alla lådor som matchar de rostfria vitvarorna. Överskåp med vitrindel samt inbyggt belysning. Här är utrustat med ugn och micro från Siemens i bekväm arbetshöjd samt delad kyl/frys. Svart kakel med vågformad struktur över bänkyta ger köket ett stiligt uttryck. Kökets väggar är vita samt en randig tapet ovan matplats som ger effektfull kontrast till det svarta köket. Barbord i anslutning till fönstret ger möjlighet att äta frukost med utsikt över takåsarna.

Badrum
Helkaklat, modernt badrum i snygga färger. Vitt kakel på väggarna, brungrått klinkers på golvet, brunt kitkatkakel i duschhörnan. Lyxig takdusch bakom snygga duschväggar i glas. Vidare är badrummet utrustat med kommod med tvättställ och snygg spegel ovanför. Plats för fristående förvaringshylla eller egen tvättmaskin. Här är hög komfort med spotlights i tak och golvvärme.

Sovrum
Till vänster in från hallen ligger ett ljus och luftigt sovrum. Här finns gott om plats för stor säng och den klassiska klädstolen. Vid fönstret är ett stiligt elementskydd inbyggt under fönsterbänken och bredvid fönstret finns en läcker hylla inbyggt i väggen. En nisch med plats för garderob eller kontorsplats finns i rummet. Här är vita väggar och ljusa golv.

Vardagsrum
Längst in i lägenheten ligger ett väl tilltaget vardagsrum. Här finns plats för ett större matbord, ordentlig soffa med mediamöbel. Generöst med ljusinsläpp från alla fönster som rymmer hela ytterväggen. Tack vare det höga läget i fastigheten och de stora fönsterna är ljus och utsikt anmärkningsvärd. Här finns dessutom en härlig fransk balkong med ett stiligt smidesräcke. Kvadratmetern innanför balkongen är belagd med mörkt klinkers på golv, vilket ger en känslan av att vara ute, fast inne. Under fönsterbänken finns elementskydd inbyggt samt så är utrymmet utrustat med spotlights i fönstersmygen. Ytterligare detaljer som finns i bostaden är ett runt fönster mellan hall och vardagsrum vilket ger en trevlig sikt mellan rummen. De starka kontrasterna fortsätter även in i detta rum. Mörkt nästintill svart golv tillsammans med en svart fondvägg ger rummet en modern karaktär som smakfullt bryts mot de vita väggarna och vita taket. Trevligt belysning av infällda spotlights i taket.
I Vardagsrummet finns också möjlighet att installera kök, till förmån för ytterligare ett sovrum. Se alternativ planlösning i bildslingan.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 63.5 kvm
Byggnadsår 1958
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Till bostaden hör stort vindförråd och matkällarförråd.
I källarplan finns låst cykelrum och hobbyrum. Vidare finns bastu med relaxavdelning, gym samt gemensam tvättstuga med flera avdelningar.
Stor och välskött innergård med grill och lekplats. Miljöhus för källsortering.
Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften och bredband via stadsnätet.

Renoveringar:
Kök, stammar, renovering av badrum och el utbytt i början av 1990-talet.
Balkonger renoverade 2004.
Fönsterbyte utfört 2009.
Liggande avloppsstammar 2012.
Balkonger renoverade 2013.
Ombyggnation av innergård 2014.

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2019-10-11

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1604 i RBF Eskilstunahus 10
Pris 1 385 000 kr utgångspris
Avgift 3326 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, trappstäd
Driftkostnad 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 0.4163%

Uteplats

Fransk balkong.

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden, STIGA multiarena och den nya Biostaden. Vidare är det kort gångavstånd till universitetet.
Parkering Separat kösystem till föreningens bilparkeringsplatser och garage. Parkering med B1 områdesbiljett utmed omkringliggande gator, 400kr/mån.

Förening

Föreningsnamn RBF Eskilstunahus 10
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 718000-3407
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheterna Nättelduken 9 och 12 i Eskilstuna som omfattar 256 lägenheter och 2 lokaler upplåtna med bostadsrätt samt 13 lokaler med hyresrätt. Vidare finns 28 garage och 43 parkeringsplatser med separat kösystem.
Föreningen har tecknat bostadsrättsförsäkringstillägg för samtliga lägenheter som ingår i månadsavgiften.
Antal lägenheter 256
Överlåtelseavgift 1208
Pantsättningsavgift 483
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Video

Film

Alternativ planlösning 3rok
Alternativ planlösning 3rok

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR