Västerängsvägen 27C

Eskilstuna 2 595 000 kr utgångspris

Modernt funkisradhus med vackert naturnära läge!

Välkommet till ett modernt radhus med genomgående fina materialval och en trivsam planlösning. Hemmet erbjuder en fantastik samvaroyta med öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum. Hela hemmet är målat i ljusa färger som tillsammans med entréplanets generösa takhöjd skapar en gemytlig atmosfär. Från vardagsrummet nås en smakfullt anlagt uteplats på baksida med utsikt över intilliggande skog och åkermark. Även framsidan erbjuder utrymme för bord och stolar. Bostaden har ett mycket påkostat kök med modern maskinell utrustning, stilrena färgval och tålig kompositbänkskiva i arbetsdelen. Vidare finns två stora sovrum på övre plan varav ett enkelt går att dela in till förmån för två sovrum. Här är gott om platsbyggd förvaring både med garderober såväl som hyllsystem bakom skjutdörrar. Vidare finns stort isolerat förråd i anslutning till bostaden. Hemmet har två mycket påkostade, helkaklade badrum. Entréplanets våtrum är praktiskt kombinerat med tvättstuga. Badrummet på övre plan är utrustat med lyxigt badkar. På fastighetens framsida finns parkeringsplats för fler bilar. Möjlighet finns även att installera laddbox för elbil.

Djursta är ett nytt och växande område med en mycket attraktiv boendemiljö nära naturen såväl som city. Runt knuten finns fint naturlandskap med vacker åkermark och skogen som närmaste granne. Läget är dessutom praktiskt då det endast tar 5 minuter med bil till Eskistunas centrala delar. I området finns flertalet förskolor, grundskola tom åk 9, parkområden ett växande handelscentrum med bland annat Biltema, flertalet restauranger och Ica Maxis välsorterade livsmedelsbutik. Härifrån erbjuds även utomordentliga bussförbindelser till och från Eskilstuna centrum. Ett par minuter bort med bil nås motorvägen som smidigt tar dig till Västerås och Stockholm. På behagligt cykelavstånd nås även Sundbyholm med travbana, badplats, marina och slott.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för bostaden!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 1 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 1 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 97.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 1

Entréplan
Via en vacker dörr i furu-lasyr nås rymlig och välkomnande hall med ljusa ytskikt och praktisk avhängningsyta samt förvaring med extern garderob. Hallen sammanbinder våningsplanets samtliga rum och erbjuder stilfull spotlightsbelysning i tak som fortsätter in i kökets arbetsdel. Gott om ljus kommer in i hallen via sidoljusfönster såväl som fönster i entrédörren. Här är ett tåligt granitkeramikgolv i entrédelen som övergår till vitpigmenterat enstavigt parkettgolv enhetligt med hemmets övriga rum. Hög komfort med golvvärme i hela våningsplanet.

Duschrum / tvättstuga
Stilrent och helkaklat duschrum med grå granitkeramikplattor på golv och väggar. Här finns all tänkbar utrustning som golvvärme, duschhörna med glasväggar, takdusch, WC, tvättställ nedfällt i kommod, spegelskåp, handdukstork, vädringsfönster, varmvattenberedare samt tvättmaskin och torktumlare.

Kök / vardagsrum
Fantastisk sällskapsyta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Påkostat kök från med moderna inbyggnadsvitvaror, kompositbänkskiva. Inbyggd LED-belysning i arbetsdelen, luckor i ljusbeige ton och läderbeslag i krom. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, köksfläkt, micro, diskmaskin samt hel kyl och frys. Utrymmet kan med enkelhet möbleras med matbord för det stora sällskapet. Vidare erbjuds en öppen planlösning mot hemmets vardagsrum som enkelt kan möbleras med soffgrupp, media-möbel och övrigt möblemang efter smak och behov. Här är nymålade väggar i ljusgrå ton och ett stort fönsterparti som ger rummet generöst ljusinsläpp och vetter ut mot hemmets fina uteplats och intilliggande naturlandskap.

Övre plan

Hall
Den vitmålade trapp med steg i ek, tar dig upp till det övre planet. Här finns en rymlig hall som leder in till våningsplanets samtliga rum. I hallen finns idag gott om förvaringsmöjligheter med platsbyggda hyllor som är smakfullt placerade bakom skjutbara dörrpartier. Vidare finns här lucka som leder upp till vindsutrymme.

Sovrum 1
Till höger i trappen ligger hemmets stora sovrum som erbjuder generöst med ljusinsläpp från stort fönster och fransk balkongdörr i helglas. Vidare finns här gott om utrymme för klädförvaring med hel garderobsvägg som kommer att ingå. Ljust behandlat enstavigt parkettgolv, ljusa väggar och tak.

Sovrum 2 / Allrum
Stort rum med parkettgolv och ljusa ytskikt på väggar. Här är generöst med utrymmen för möblemang efter behov. Här finns både plats för säng, sängbord, skrivbord såväl som extern förvaringsmöbel. Idag är dock rummet möblerat som allrum med soffgrupp och tv-möbel. Två stora fönster ger rummet behagligt med ljusinsläpp samt möjliggör att smidigt dela rummet till två mindre rum vid behov.

Badrum
Även detta våningsplan erbjuder helkaklat badrum med en härlig hög komfort med golvvärme. Badrummet är utrustat med toalett, kommod med designblandare, överhängande badrumsspegel med ledbelysning, spotlights i tak, handdukstork samt badkar. Inredningen i badrummet från Svedbergs.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 97.5 kvm
Byggnadsår 2020
Fönster 3-glas
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja
Datum 2021-11-03

Ekonomi

Lägenhetsnummer R2 i Brf Djurstaterrassen
Pris 2 595 000 kr utgångspris
Avgift 3791 kr/mån
Kommentar inkl. VA

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 8.156%
Bostadsrättens nettoskuldsättning 1 038 417 kr, enligt årsredovisning 2021

Närområde

Allmänt Djursta är ett nytt och växande område med en mycket attraktiv boendemiljö nära naturen såväl som city. Runt knuten finns fint naturlandskap med vacker åkermark och skogen som närmaste granne. Läget är dessutom praktiskt då det endast tar 5 minuter med bil till Eskistunas centrala delar. I området finns flertalet förskolor, grundskola tom åk 9, parkområden ett växande handelscentrum med bland annat Biltema, flertalet restauranger och Ica Maxis välsorterade livsmedelsbutik. Härifrån erbjuds även utomordentliga bussförbindelser till och från Eskilstuna centrum. Ett par minuter bort med bil nås motorvägen som smidigt tar dig till Västerås och Stockholm. På behagligt cykelavstånd nås även Sundbyholm med travbana, badplats, marina och slott.

Förening

Föreningsnamn Brf Djurstaterrassen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-2790
Allmänt om föreningen 3 Radhus i två plan, vardera innehållande 4 st bostader
Antal lägenheter 12
Renoveringar 2021 Vattenbrunnarna bytes ut vid fastigheter. Energideklaration utfördes, frostvakt i förrådet, trappsteg utanför entré och förberedelse av laddstolpa

Video

Film

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR