Riktargatan 13

Eskilstuna 4 450 000 kr utgångspris

Unikt tillfälle att förvärva attraktivt belägen enplansvilla med centralt läge i Torshälla. Bostaden är i mycket fint skick då byggnaden är uppfört -09. Med genomgående fräsch interiör i form av parkett på golv, högkvalitativt kakel och genomgående ljusa och nymålade ytskikt på väggar och vita tak. Här erbjuds en generös samvaroyta med stort vardagsrum och matrum i öppen fil. Rejäla fönsterpartier ger gott om ljusinsläpp och en härlig vy ut över tomtens baksida med uteplatser i väst. Smakfullt nytt uterum med plats för det stora sällskapet förlänger bostadens sociala yta. Vidare finns smakfullt renoverat kök från -22 med modern utrustning, fina arbetsytor och gott om förvaring. Hemmet erbjuder tre rymliga sovrum, två helkaklade badrum varav ett med dusch och ett med badkar. Praktisk tvättstuga, påkostad bastu och relaxavdelning. Ett modernt hem som inte lämnar något mer att önska. Hög komfort med vattenburen golvvärme, mekanisk ventilation, gott om förvaring, fiber samt laddbox för el-bilen. Hemmet värms upp med bergvärme vilket ger goda förutsättningar för låg driftkostnad. Runt huset sträcker sig stenlagda gångar och uppfart med plats för flertalet bilar. Vidare finns carport, två förråd och flertalet uteplatser. Den lättskötta tomten har nyrullad gräsmatta, flertalet genomtänkta och vackert planerade gröna ytor. Thujahäck och fjärrstyrda smidesgrindar omger fastigheten och skapar en privat känsla utan insyn. Perfekt hem för familjen som önskar ett bekvämt och mycket lättskött boende helt redo för inflytt!

Pittoreska Torshälla är ett samhälle med gamla anor endast några kilometer utanför centrala Eskilstuna. I Torshälla hittar du de flesta bekvämligheter så som flertalet livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek mm. Här finns även mysiga caféer, trevliga promenadstråk längs ån och fina grönområden. Bostaden har ett fint centralt läge med glimt av ån och mycket kort gångavstånd till det mesta som Torshälla erbjuder. Någon minut bort nås skola, F-9. Härifrån har du även bra bussförbindelser med täta avgångar till Eskilstuna centrum.

Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 126 kvm. taxeringsinformation

Interiör:

Hall:
Via farstukvist med klassik entrédörr utrustad med yale doormanlås nås välkomnande och rymlig hall. Ytan i entrédelen är utrustad med mörkt klinkergolv som längre in övergår till ett snyggt och mycket välvårdat parkettgolv. Hög komfort med vattenburen golvvärme som är genomgående för hela huset. Ljusa ytskikt på väggar och tak enhetliga med alla hemmets rum. Avhängningsyta med stor garderob och en sammanhängande platsbyggd sittbänk finns i anslutning till entrén.

Vardagsrum/matrum:
Hemmets härliga samvaroyta disponeras idag med stort matsalsbord samt soffgrupp. Här är ek-parkett på golv, ljusa nymålade väggar samt en snygg ribbvägg utmed en av rummets väggar. Det stora fönsterpartiet ger gott om dagsljusinsläpp. Vid behov finns här möjlighet att dela in rummet till förmån för ytterligare ett sovrum, se alternativ planlösning. Via altandörr nås nybyggt uterum med skjutbara glaspartier och en bra yta för umgänge. Vidare nås fastighetens grönskande baksida med flertalet uteplatser. Här kan du avnjuta av eftermiddag- och kvällssolen.

Kök:
Välplanerat och mycket trivsamt kök i modernt utförande från -22. Här är en påkostad maskinell utrustning i rostfritt som består av varmluftsugn och mikro i ergonomisk arbetshöjd, stor induktionshäll med inbyggd fläkt, hel kyl och frys. Vidare finns gott om skåpsförvaring utmed tre av rummets väggar. Överskåp med mörktonade vitrindel med spotlightsbelysning, spotlights i tak och ljusa Pergo golv. De tilltagna bänkytorna i arbetsdelen går i ljus ton sammanhängande med golv och väggar. Här finns rymligt matplats med utrymme för 6-8 personer intill fönster som blickar utöver fastighetens framsida.

Sovrum 1, 2 & 3:
Bostaden erbjuder tre stora sovrum med parkettgolv, ljusa nymålade väggar och fönster för ljusinsläpp. Samtliga rum har gott plats för möblemang efter behov och är utrustade med externa garderober som kommer att ingå.

Badrum:
I anslutning till sovrummen finns påkostat badrum med kakel och klinker i ljusgrå ton. Badrumsinredningen är mycket exklusiv och består av kommod med tålig stenskiva och underlimmad tvättho samt överhängande spegel. Wc-stol, nytt bubbelbadkar, vägghängd skåpsförvaring och handdukstork. Snygg designad hylla i rummets hörn med smakfullt mönstrat mosaikkakel i mörkgrå ton. Badrummet har även ett centrerat, öppningsbart fönster som ger rummet rikligt med ljusinsläpp.

Tvättstuga/duschrum/bastu:
I anslutning till köket finns tvättstuga med tvättmaskin, värmeväxlare, tvättbänk samt vädringsfönster. Vidare in nås duschrum med duschplats med glasvägg, kommod med stenskiva och designhandfat, ovansittande spegel, wc-stol. Intill duschplatsen finns hemmets påkostade bastu som inrymmer hela familjen. Här erbjuds detaljer såsom smakfullt skifferkakel, spotlights i tak samt ett mörkt klinkergolv.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 126 kvm
Byggnadsår 2009
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Mekanisk (frånluft)
Övriga byggnader Carport.
Laddbox i anslutning till carport kommer att ingå.
Stort förråd.
Isolerad redskapsbod.

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2012-08-22
Energikonsumtion 50 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 4 450 000 kr utgångspris
Summa inteckningar/pantbrev 3 200 000 kr
Driftkostnad 31382 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 6797 kr
  • Försäkring: 4059 kr
  • Renhållning: 2918 kr
  • Hushållsström: 17608 kr

Under "Hushållsström" ingår kostnad för uppvärmning och hushållsel.

Tomt

Tomtarea 750 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Övrigt Fastigheten har en rektangulärt utformad tomt med växtlighet såsom rosor, buskar och en välskött tujahäck. Den tilltagna ytan möjliggör bollspel och andra aktiviteter. För dig med gröna fingrar finns goda ytor för att anlägga land och odlingar.

Närområde

Allmänt Välkommen till pittoreska Torshäll, ett samhälle med gamla anor endast några kilometer utanför centrala Eskilstuna. I Torshälla hittar du de flesta bekvämligheter så som flertalet livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek mm. Här finns även mysiga caféer, trevliga promenadstråk längs ån och fina grönområden. Bostaden har ett fint läge med gångavstånd till det mesta som Torshälla erbjuder. Härifrån har du även bra bussförbindelser med täta avgångar till Eskilstuna centrum.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Stadsplan Stadsplan Tomtindelning Stadsplan

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR