Krongatan 7

Eskilstuna 1 695 000 kr utgångspris

Väldisponerad 3:a högt upp i huset med bästa utsikten över stan!

Ett av Eskilstunas bästa lägen! Här kan du njuta av soluppgången såväl som en fantastiks utsikt över Eskilstunas centrala delar, helt fri från insyn! Bostaden erbjuder en stor inglasad balkong, rymligt kök rejält vardagsrum och två sovrum. Vidare finns här stambytt och helkaklat badrum. Hiss finns i huset. Stabil förening som genomfört de flesta stora renoveringar. Låga avgifter. Kort gångavstånd till tåg, universitet, centrum och Kronskogens grönområden. På behagligt gång- och cykelavtstån nås även Tuna Parks köpcentra.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 12 [floor] => 9 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 9 av 12 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 73 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 9 av 12


Hall
Välkomnande hall med ljusa väggar och fina parkettgolv. Här finns det gott om plats för hatt- och skohylla samt externt möblemang som byrå. I direkt anslutning till entrédörren nås fler platsbyggda garderober samt så finns ingång till klädkammare såväl som bostadens badrum.

Kök
Originalkök med goda förvaringsmöjligheter i skåpinredningen med vita köksluckor. Ljust kaklad arbetsdel, vita väggar och tak samt ett ljust laminatgolv. Tålig rostfri bänkskiva i kökets arbetsdel. Den maskinella utrustningen består av ny ung med häll, kombinerad kyl och frys, fläkt, diskmaskin. sFönster med härligt ljusinsläpp över matplats med utrymme för 4-5 personer.

Vardagsrum/Blakong
Hemmets sällskapsrum erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Väl tilltagna ytor i rummet med plats att möblera med soffgrupp, vardagsrumsbord, media-möbel och andra möblemang. I övrigt har rummet ljust tapetserade väggar och ett fint parkettgolv. Härifrån nås bostadens rymliga balkong. Balkongen är inglasad och erbjuder en fantastisk utsikt över Eskilstunas centrala delar. Här finns plats för sittgrupp eller loungemöbel. En plats att trivas på!

Sovrum 1
Med ingång från vardagsrummet och i nära anslutning till badrum finns bostadens ena sovrum. Här är målade ljusa ytskikt på väggar och ett vackert parkettgolv enhetligt med vardagsrum. Rummet är möblerbart med säng och nattduksbord samt skrivbord och annan förvaringsmöbel. Här finns även garderob för ytterligare klädförvaring. Det centrerade fönstret ger ett rikligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt.

Sovrum 2
Med ingång från vardagsrum såväl som kök nås bostadens andra sovrum som även det är väl tilltaget till storleken. Här finns utrymme för möblemang med säng och sängbord såväl som nattduksbord. Vidare finns goda förvaringsmöjligheter med externa såväl som platsbyggda garderober. Även detta rum har ljusa väggar och tak samt ett vackert parkettgolv.

Badrum
Helkaklat och stambytt badrum med moderna färgval. Utrustningen består av handdukstork, spegelskåp med infälld belysning, badrumsskåp samt handfat och toalettstol. Här finns ett rymligt duschutrymme med duschvägg samt plats för egen tvättmaskin. Tvättmaskinen som finns på bild fungerar bristfälligt och kommer tas bort om köpare inte önskar ha kvar den.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 73 kvm
Byggnadsår 1961
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation F
Övriga byggnader Stort vindsförråd tillhör lägenheten.
Två gemensamma tvättstugor med tillhörande torkrum samt mangelrum finns i entréplan.
Låst cykelrum.
Separat kösystem till föreningens parkeringsplatser.
TV och bredband via ComHem.

Renoveingar:
Stambyte 2005
Belysning trapphus 2009
Takmålning 2009
Räcken 2009
Byte av fjärrvärmecentral 2009
Tvättstugeutrustning 2011
Porttelefoner och dörrautomatik 2011
Installation av säkerhetsdörrar 2012
Målningsarbeten 2012
Garageportar 2012
Tvättstugeutrustning 2013
Hissreparation 2014
Målningsarbete och reparation av takfot 2016
Frånluft 2019
Frånluftspumpar och dockning till värmesystem 2020
Relining, OVK, ventilationsarbeten, Energideklaration 2021

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2008-04-29
Energikonsumtion 168 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris 1 695 000 kr utgångspris
Avgift 3347 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV
Driftkostnad 4500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3500 kr

Enligt schablonberäkning

Närområde

Allmänt Attraktivt beläget i centrala delarna av Eskilstuna med närhet till vacker natur och fina promenadstråk i Kronskogen.
Kort gångavstånd till centrum och universitet samt 5 minuters promenad till centralstation med täta tågförbindelser mot Stockholm och Västerås.
Gång- och cykelavstånd till Tuna Park stormarknad.

Förening

Föreningsnamn Brf Tunavallshöjden
Organisationsnummer 718000-0197
Allmänt om föreningen Föreningen omfattar 72 lagenheter med en total boyta om 4 448 kvm. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.
Föreningen förfogar över en lokal om 50 kvm upplåten med hyresratt.
Fastigheten är försäkrad hos Trygg-Hansa. Den administrativa förvaltningen skötts av MARK Redovisarna AB.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Video

Film

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR