Trumpetvägen 182

Eskilstuna 2 895 000 kr

Friköpt gavelradhus med toppenläge i populära Slagsta!

Välkommen till ett utmärkt gavelradhus i trivsamma och barnvänliga Slagsta! Här erbjuds 124 välplanerade kvadratmeter fördelade över 5 rum och kök. Entréplan bjuder på härliga sociala ytor med praktiskt kök och generöst vardagsrum samt utgång till en rymlig altan i trevligt västläge. Underbart ljusinsläpp genom flertalet fönster skapar en härlig rymd. I vardagsrummet finns en värmande täljstenskamin som ger hög mysfaktor. Övre plan erbjuder fyra rymliga sovrum, gott om förvaring i klädkammare och ett modernt helkaklat badrum. En bostad redo för inflytt!

I trevligt västläge ligger den friköpta tomten som är fint inramad av insynsskyddande buskar och angränsar mot gemensamma grönområden och är helt fri från insyn. Framsidan erbjuder förmiddagssol. Låg avgift om 1500 kr/mån till samfälligheten där V/A, renhållning, sophämtning, tv & bredband via Comhem, förråd och garage ingår! Bostaden är besiktigad!

I omtyckta Slagsta bor du i ett lugnt och barnvänligt område, här finns allt du behöver! Området har en mycket hög servicenivå med gångavstånd till ICA Slagsta, flertalet förskolor och grundskola årskurs 1-6. Här finns även pizzeria och populär glasskiosk. Från bostaden har du en kort promenad till busshållplats med täta bussförbindelser till Eskilstuna centrum samt Torshälla. Föredrar du att ta cykeln finns cykelbana hela vägen in till centrum. Området ligger naturnära och passar perfekt för den som gillar långa promenader och närhet till lugn och natur. Pendlar du har du här även närhet till påfart till E-20 som smidigt tar dig till Stockholm på ca timmen!

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 124 kvm. taxeringsinformation

ENTRÈPLAN
Hall
Välkomnande entré via stenlagd framsida där man även har tillgång till en uteplats för den som önskar njuta av förmiddagssolen. Väl inne i hallen nås ljusa ytskikt på golv, väggar och tak. Avhängningsyta direkt till höger med utrymme för skor, hatthylla och krokar.

Kök
Bra arbetskök med gott om förvaring i både skåp och lådor. Här erbjuds fina träfärgade skåpluckor i profil samt en vit köksstomme. Ljust kaklad vägg i arbetsdelen och ljus bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, spis med ugn, fläkt samt diskmaskin. Matplats för 4-6 personer intill fönstret som vetter mot framsidan. Ljusa ytskikt på golv, väggar och tak.

Vardagsrum / Altan
Ljust och rymligt vardagsrum med utrymme för allt man behöver såsom soffgrupp, mediamöbel och ett stort matbord. I vardagsrummet finns en mysig och värmande täljstenskamin praktiskt placerad i ena hörnet. Ljusa golv, väggar och och tak och stora fönsterpartier ger fina ljusflöden i rummet. Utgång till baksidans delvis takade altan samt mysig trädgårdstäppa där man kan njuta av sol och grönska. Trädgården är fint inramad av buskar. Uteplatsen är skyddad från insyn då den angränsar mot intilliggande grönområde. Uteplatsen ligger i trevligt västläge.

Gästtoalett
Från hallen och i anslutning till vardagsrummet ligger en nyrenoverad toalett med mörk plastmatta på golv, ljusa väggar, kommod med handfat, badrumsspegel, toalettstol samt generöst förvaringsskåp.

Tvättstuga
Separat tvättstuga som ligger bra belägen vid entréhallen. Mörk plastmatta på golv samt ljusa väggar och tak. Här finns bra förvaringsmöjligheter med garderober samt praktiskt tvättställ. Utrymmet är utrustat med modern tvättmaskin, torktumlare samt varmvattenberedare.

ÖVERVÅNING
Nyrenoverad trappa från hallen till övervåningen med en rymlig hall som gränsar till samtliga sovrum och hemmets badrum. Här finns även tillgång till två rymliga klädkammare. Även här ljusa ytskikt på väggar, golv och tak.

Badrum
Smakfullt renoverat badrum ljust kakel på väggar och grått klinkerbelagt golv. Fint ljusinsläpp från takfönster. Inredning bestående av handfat i kommod, överhängande spegelskåp med armatur, duschhörna med glasväggar samt toalettstol.

Sovrum
Sovrum 1 & 2 är i samma storlek och har fönster mot framsidan. Här ryms säng och övrig möblering enligt tycke och smak. Fina ljusa ytskikt på golv, väggar och tak samt förvaring i garderob.

Sovrum 3 & 4 är större och ligger mot bostadens baksida, här finns gott om plats för dubbelsäng och det som hör ett sovrum till. Det ena sovrummet har utgång till balkongen som sträcker sig längs hela kortsidan av bostaden och blickar ut över intilliggande grönområde. Här erbjuds förvaring i förråd.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Boarea 124 kvm
Byggnadsår 1974
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Betong
Fasad Tegel/Trä
Fönster 2+1-glas, 3-glas
Tak Plåt
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Direkt El, luftvärmepump, täljstenskamin
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Renoveringar
Nytt plåttak på ursprungligt -00
Mockfjärdsfönster övre plan (östra sidan) -04
Luftvärmepump -05
Frys -06
Installation av isolerrutor Grundels övriga fönster/dörrar -09
Isolering vind Multisol -12
Kamin -13
Kylskåp -13
Fasad östra sidan -14
Markiser -14
Spis -15
Diskmaskin -16
Torktumlare -16
Persienner ovanvåning västra sidan -17
Tvättmaskin -17
Varmvattenberedare -19
Nytt golv kök -20
Nytt avlopp kök -20
Badrum -21
Handfat samt toalettstol gästtoalett -21
Nya kranar i tvättstuga -21
Trapp -21
Ny ytterdörr -21
Fasad västra sidan -21
Sector alarm -21

Ekonomi

Pris 2 895 000 kr
Taxeringsvärde 2 021 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 311 000 kr
Värdeår 1974
Summa inteckningar/pantbrev 985 000 kr
Driftkostnad 62532 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Försäkring: 7644 kr
 • Hushållsström: 36464 kr
 • Sotning: 424 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 18000 kr

Under El ingår husshållsel och uppvärmning.


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 1 311 000 kr
 • Smahusmark: 710 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 191 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Närområde

  Allmänt I omtyckta Slagsta bor du i ett lugnt och barnvänligt område, här finns allt du behöver! Området har en mycket hög servicenivå med gångavstånd till ICA Slagsta, flertalet förskolor och grundskola årskurs 1-6. Här finns även pizzeria och populär glasskiosk. Från bostaden har du en kort promenad till busshållplats med täta bussförbindelser till Eskilstuna centrum samt Torshälla. Föredrar du att ta cykeln finns cykelbana hela vägen in till centrum. Området ligger naturnära och passar perfekt för den som gillar långa promenader och närhet till lugn och natur. Pendlar du har du här även närhet till påfart till E-20 som smidigt tar dig till Stockholm på ca timmen!

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Äggkoppen GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering
  Planbestämmelser Stadsplan Tomtindelning

  Video

  Film

  Bilder

  Entréplan Övervåning

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR