Sveavägen 6C

Eskilstuna 1 495 000 kr utgångspris

Nyrenoverad trea vid Sveaplan!

Välkommen till en funktionell och nyrenoverad trea med det lilla extra. Hörnlägenhet belägen högst upp i huset med utsikt åt tre håll. Bostaden är till stor del nyrenoverad och har en rymlig inglasad balkong med utsikt över området. Balkongen är inredd med heltäckningsmatta och mörkläggningsgar. Köket har ny kyl, frys och diskmaskin i rostfritt. Helkaklat badrum som likt köket är nyrenoverat och är utrustad med tvättmaskin. Vardagsrummet har en generös yta vilket ger möjlighet till flera möblemang och från detta rum nås även den inglasade balkongen. Ett större sovrum och ett mindre rum som kan nyttjas som ett extra sovrum alternativt matsal eller kontor. Bostaden har även en rymlig klädkammare. Till bostaden tillhör även egen parkeringsplats med elstolpe som kommer att kunna övertas av köpare. Kostnaden för p-platsen ingår i avgiften.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 3 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 60 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 3 av 3

Interiör
Hall
Välkommen in i bostadens trevliga hall som har ljus tapet på väggarna och ett mörkt golv. Hallen har utrymme för sko- och hatthylla samt avlastningsmöbel. Från hallen nås bostadens klädkammare.

Kök
Innanför hallen finns bostadens kök som är renoverat och inrett på smakfullt vis i blandade toner av vitt och grått. Här finns det gott om förvaring i både skåp och lådor. Vidare finns det goda arbetsytor för den som gillar köksbestyr. Ljusinsläppet från kökets fönster är fantastiskt. Rummet har även utrustats med alternativ ljuskälla i form av spottar under köksskåp. Kökets maskinella utrustning består av ny kyl/frys, diskmaskin, fläkt, varmluftsugn och häll.

Vardagsrummet
Bostadens vardagsrum är till ytan generöst och kan möbleras med tv-möbler, soffa och vardagsrumsbord samt matsalsbord och passar perfekt för sociala tillfällen. Väggarna har en mönstrad tapet i gråa nyanser och på golvet är en klassisk ekparkett. Från vardagsrummet nås bostadens omfångsrika inglasade balkong som är på ca 8 km2. Ljusinsläppet från tre olika håll och en heltäckningsmatta gör att balkongen blir en varm och välkomnande plats. Här finns det gott om utrymme för loungemöbler eller matbord. Balkongen kan nyttjas från tidig vår till sen höst vilket gör den till ett utmärkt rum för umgänge och avkoppling.

Sovrum
I bostadens större sovrum möts du av lugn och harmoni. Rummet har ett fint ljusinsläpp från fönstret. Väggar i ljus ton mot ett mörkt golv. Sovrummet rymmer både dubbelsäng, sängbord samt en rymlig garderob.

Sovrum/matsal
Bostaden har ytterligare ett rum intill köket som kan nyttjas som sovrum, kontor eller matsal. Ljusa ytskikt på väggar och nylagt golv i ljusgrå ton.

Badrum
Badrummet är nyrenoverat med vit kakel på väggar och mörkt klinker på golvet. Här är hög komfort med golvvärme. Badrummet är ytterst välplanerat och optimalt inrett med snygga detaljer. Här finns en vit kommod, spegel med modern belysning, toalett, dusch och tvättmaskin som kommer att ingå.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 60 kvm
Byggnadsår 1946
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Till lägenheten finns stort vindsförråd och matkällarförråd.
Gemensam tvättstuga och torkrum finns i källare.
Gym finns intill tvättstugan.
Låst cykelrum/barnvagnsrum.
Relaxavdelning med dusch och bastu finns i föreningen.
Stor balkong om ca 7kvm med skjutbara glaspartier, rullgardiner.
Bredband erhålles via stadsnätet och kabel-TV via Bredbandsbolaget.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2011-06-29

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-2234-1-36-3 i HSB brf Sveaplan
Pris 1 495 000 kr utgångspris
Avgift 3611 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, parkering
Driftkostnad 4500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3500 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening 3.18235%

Närområde

Allmänt Utanför lägenheten finns en välskött innergård med flera uteplatser. Bostaden är belägen i ett lugnt område med bekvämt promenadavstånd till Eskilstuna centrum. I direkt närhet till lägenheten finns Sveaplans köpcenter med all tänkbar service såsom livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral, gym, etc. På vägen mot centrum passeras Gamla stan med mysiga affärer och caféer. På andra sidan om bostaden finns närhet till grönområden som Djurgårdsparken samt Odlarskogen med fina löparspår. Här finns även goda kommunikationer och endast en en kort promenad bort kan du nå Mälarsjukhuset. För dig som är intresserad av friluftsliv finns idrottsplats och Vilsta rekreationsområde med motionsspår, skidbacke, ridanläggning mm på nära avstånd. Med sitt läge har bostaden både närhet till tågstation i centrum.

Förening

Föreningsnamn HSB brf Sveaplan
Organisationsnummer 718000-3472

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR