Thorildgatan 5 A

Eskilstuna 1 395 000 kr

Välplanerad trea med låg avgift nära centrum och högskola!

Välkommen till en väldisponerad bostad om 62,5 kvm fördelad på vardagsrum, två sovrum, helkaklat badrum och ett rymligt kök. Här bor du lugnt och trivsamt på första våningen i en förening med trevliga gemensamhetsutrymmen och fin innergård. Fint kök med modern maskinell utrustning i rostfritt utförande, helkaklat och stambytt badrum med egen tvättmaskin. Bostadens sovrum och vardagsrum har fina parkettgolv. Här erbjuds en god takhöjd och vackra djupa fönsterbräden i grå marmor.

Här bor du i en av Eskilstunas lägst belånade föreningar med en belåningsgrad på endast ca 300 kr/kvm! I den låga månadsavgiften ingår bredband såväl som bostadsrättstilläggsförsäkring. Kort gångavstånd till centralstation, stadskärna och universitet!

Varmt välkomna att göra intresseanmälan för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 1 av 3 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 62.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 3

Hall
Välkomnande och rymlig hall med ljusa ytskikt på väggar och tak som matchas mot ett mörkare golv med trämönster enhetligt med kök. Plats finns för avhängning i anslutning till entré med säkerhetsdörr.

Kök
Smakfullt kök med vitvaror i rostfritt utförande. Här är träfärgade skåpluckor, vita stommar, bänkskiva i rostfritt/mörk laminat och vitt kakel i kökets arbetsdel. Ljusa ytskikt finns även på vägg och tak. Blommönstrad tapet på två av kökets väggar. Här finns matplats för fyra. Den maskinella utrustningen i köket består av spis med ugn, fläkt, diskmaskin och micro samt fullstor kyl och frys. Fint ljusinsläpp genom fönster.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och mediamöbel. Ljusa ytskikt på väggar, golv och tak. Fint ljusinsläpp genom stort centrerat fönster.

Sovrum 1
Plats för dubbelsäng och sängbord. Goda förvaringsmöjligheter med hel garderobsvägg som kommer att ingå. Ljusa ytskikt på golv, väggar och tak. Stort fönster ger rummet rikligt med ljusinsläpp.

Sovrum 2 / TV-rum
Rymligt sovrum som idag nyttjas som TV-rum. Här är likt övriga delar av bostaden ljusa ytskikt på golv, väggar och tak. Idag är rummet möblerat med mediamöbel men kan med fördel användas som sovrum vid behov.

Badrum
Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna samt en fondvägg i grå mosaik. Här finns inredning såsom handfat nedsänkt i kommod med överhängande spegelskåp, wc, duschplats och egen tvättmaskin som kommer att ingå.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 62.5 kvm
Byggnadsår 1943
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Till bostaden hör vindsförråd och källarförråd.
Säkerhetsdörrar och 3-glasfönster installerade.
Genomgående upprustade gemensamhetsutrymmen.
Föreningen har tvättstuga, torkrum, relaxavdelning med bastu och solarium.
Stor och lugn innergård med två trevliga uteplatser med grillmöjlighet. Stuga för avfall och källsortering samt cykelhus.
Parkering med B1 månadsbiljett (400kr) utmed omkringliggande gator. Separat kö till föreningens parkeringsplatser.
I månadsavgiften ingår VA, uppvärmning och renhållning, Basutbud av TV-kanaler med Com Hem, 100/mbt bredband och telefoni med Bredbandsbolaget, bostadsrättstillägg (ersätter inte hemförsäkringen).

Underhåll och utförda renoveringar:
Stambyte 1995
Balkongrenovering 1997
Bredbandsinstallation 2003
Säkerhetsdörrar 2003
Tvättstugor 2008
Lås och bokningssystem med tagg 2008
Renovering källare 2009
Renovering lokal 2009
Grindar 2011
Rörelsevakter 2012
Cykelhus 2013
Värmeväxlare 2014
Nya grindar 2015
OVK 2015
Ventilation i lokaler 2016
Byte av trappbelysning 2019
Renovering av toalett källare 2019
Byte av låssystem 2019
Renovering hyreslokaler 2020
Målning sophus 2020
Ombyggnad cykelförråd 2020
Byte av tvättstugeteknik 2020
Stamspolning 2020

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2009-06-11
Energikonsumtion 151 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-2204-2-1-6 i HSB Brf Järngården i Eskilstuna
Pris 1 395 000 kr
Avgift 2602 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, trappstäd, bostadsrättstillägg
Driftkostnad 5800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4800 kr

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening 1.19462%

Närområde

Allmänt Fastighetens är belägen i Eskilstunas centrala delar. Omgivningarna utgörs i huvudsak av flerbostadshus och efterfrågan på bostäder är hög. Nära till Kronskogen med fina promenadstråk och motionsspår. Någon minuts promenad till centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet däribland Ica som ligger precis runt hörnet. Ett stenkast från tågstation och universitet.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Järngården i Eskilstuna
Organisationsnummer 718000-2573
Gatuadress Thorildgatan 5A
Postnummer 63227
Ort ESKILSTUNA
Allmänt om föreningen Föreningen omfattar fastigheterna Fodralet 8 och 9 i Eskilstuna med adress Järntorget 6, Tegelbruksgatan 8-12 och Thorildgatan 1-5. Husen består av 97 lägenheter, 18 lokaler och 7 parkeringsplatser. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad och i försäkringen ingår bostadsrättstilläggsförskäringen
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR