Karl Hovbergsgatan 33B

Eskilstuna 850 000 kr

Stor tvåa om 63 kvm med tilltagen balkong!

Nu finns tillfälle att förvärva en rymlig tvåa med inglasad balkong i trevligt söderläge! Här erbjuds en mycket bra planlösning med stora rum och fina ljusflöden genom generösa fönster. Väl tilltaget vardagsrum, fullutrustat kök med matplats och ett rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymmen och utgång till balkong. Balkongen är inglasad och ligger i trevligt söderläge. Här erbjuds gott om utrymme att inreda med loungegrupp eller andra sittmöbler.

Brf Dirigenten 7 är en väldigt stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen har på senare år installerat solceller för att sänka fastighetens elkostnad med gott resultat. Trevliga gemensamhetsutrymmen och en väldigt bra tvättstuga.

Välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 6 [floor] => 4 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 4 av 6 ) 1

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 63 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 4 av 6

Interiör
Hall
Stig in i en öppen hall som präglas av ljus färgsättning och tilltagen yta. Hallens väggar är tapetserade i en svagt mönstrad tapet och ljust golv. Här finns gott om plats för hatthylla såväl som skoställ. Hallen rymmer även förvaringsmöbel såsom byrå eller liknande. Befintlig förvaring finns i rymlig garderob i vitt.

Kök
Mycket funktionellt kök med gott om förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Köket präglas av ljusa färger och vackert ljusinsläpp tack vare tilltaget fönsterparti. Rummets golv är belagt med en tålig och lättskött plastmatta i neutral kulör. Kökets maskinella utrustning består av kylskåp, frys, spis, fläkt samt diskho och blandare. Möblera köket med köksbord och fyra stolar.

Vardagsrum
Trivsamt vardagsrum med ett mycket stilfullt trägolv. Ytans väggar är tapetserade i en ljuslätt ton som förstärks tack vara det härliga ljusinsläppet från rummets vidsträckta fönsterparti. Möblera vardagsrummet med soffa, soffbord och mediamöbel samt övrig inredning. För den som önskar inrymmer vardagsrummet även matsalsmöbel.

Sovrum
Omfångsrikt sovrum med utgång till bostadens ljuvliga, inglasade balkong. Möblera balkongen med loungemöbler och avnjut härliga stunder långt in på hösten. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, sängbord och övrig inredning.

Badrum
Ett mycket ändamålsenligt badrum med delvis kaklade väggar. Neutral inredning i vitt och blått. Inredning som badkar, dusch, handfat, blandare, spegelskåp, toalett och handdukstork. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torkställ.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 63 kvm
Byggnadsår 1969
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Gemensam tvättstuga, barnvagnsrum, hobbyrum, samlingslokal och sopsorteringsrum.
Innergård med lekplats.
Kabel-TV ingår i avgiften.
Bredband via stadsnätet.
Källarförråd tillhör lägenheten.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-2242-1-30-2 i HSB Brf Dirigenten 7
Pris 850 000 kr
Avgift 4298 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, bredband, trappstäd
Driftkostnad 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning

Inre reparationsfond 2726 kr
Andel i förening 1.92903%

Närområde

Allmänt Med kort gångavstånd nås ICA-Maxis välsorterade varuhus och livsmedelsbutik. Busshållplats, skola, förskola och vårdcentral finns i närheten. 10 minuters bilfärd till Sundbyholm och Mälaren med bad, båtplats och trav. Någon minut till motorväg med bra kommunikation till Stockholm och Västerås. 15 minuter cykelväg till centrum.
Parkering Boendeparkering med månadsbiljett kan hyras för 200 kr/mån via Q-park.
Garageplatser går att hyra av Victoriahem.
Kösystem tillämpas till garageplatserna.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Dirigenten 7
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 716401-9486
Allmänt om föreningen Föreningen äger bostadshuset uppfört på fastigheten Dirigenten nr 7 i Eskilstuna Kommun. Föreningen upplåter 40 st lägenheter enligt följande 16 st 2 rok, 8 st 3 rok, 4 st 4 rok och 12st 5 rok.

Tvättstuga beläget i entréplanet utrustat med 2 st tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och mangel. Bredband via stadsnätet.

Video

Film

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR