Björkvägen 4

Eskilstuna 2 975 000 kr utgångspris

Charmig tegelvilla i populära Borsökna med närhet till bad och grönområde!

Välkomna till en trivsam villa på friköpt fastighet. Här erbjuds stor och välskött trädgård med fruktträd och buskar såväl som plan gräsmatta perfekt för lek och umgänge. Rymlig inglasad altan blickar ut mot vackra grönområdet som ligger precis i anslutning till tomten. På baksidan erbjuds även stensatt uteplats med bästa söderläge. Villan har renoverat tak, fönster på övre plan är också bytta. Vidare så värms bostaden upp med bergvärme. Huset är fördelat över två plan samt källare med infart till garage. Entréplanet inrymmer kök, vardagsrum, tre sovrum och badrum. På övre plan finns allrum, toalett och sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum. I källare finns stort garage, gillestuga, pannrum och hobbyrum, tvättstuga såväl som goda förvaringsmöjligheter. Villan har genomgående äldre ytskikt och är i behov av modernisering. Perfekt möjlighet för dig som vill sätta din egen prägel på boendet. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA och fiber, besiktning är också utförd.

Här bor du på lugn och barnvänlig gata i populära Borsökna med naturen på nära håll och Borsöknasjön med badplats inom kort promenadavstånd. Förskolor och skola finns i närområdet samt goda bussförbindelser till centrala delarna av Eskilstuna.

Välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 6 varav 4-5 sovrum
Boarea 120 kvm. taxeringsinformation

Interiör

Entréplan
Hall
Via entrédörr med tre fönster nås rymlig hall med matta på golv, bröstpanel och tapet i ljus ton på väggar. Trappa upp till övervåning samt till källare nås härifrån.

Kök
Till vänster i hallen nås ett välbevarat kök med ljusa köksluckor, rostfri bänkskiva och en matplats för fyra under ett av rummets fönster. Den maskinella utrustningen består av spis med häll, fläkt, kyl/frys. Trevligt ljusinsläpp från fönster ovan kökets arbetsyta. Köket har mörk matta på golv, blommigt mönstrad tapet samt bröstpanel på vägg.

Sovrum 1-2
Våningsplanet omfattar tre sovrum som som kan inredas med säng, sängbord och extra möbler för både förvaring och avlastning. Sovrummen har även inbyggda garderober att tillgå. Utmärkt ljusinsläpp erbjuds via fönster i respektive rum. Ett av rummen har idag bred ingång mot hemmets vardagsrum och används som matrum.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med gott om ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt altandörr som leder ut till den inglasade uteplatsen. Vardagsrummet kan med enkelhet möbleras med en soffgrupp, tv-möbel och vardagsrumsbord. Här är en ljust mönstrad tapet på väggar och laminatgolv.

Altan
Hemmets stora inglasade altan erbjuder gott om utrymme för det stora loungegruppen eller matbordet. Härifrån erbjuds en trevlig utsikt över den gröna tomten och intilliggande naturområde. Via trapp nås stenlagd uteplats på tomtens baksida med bästa söderläge.

Övre plan

Allrum
På bostadens övre våningsplan finns stort allrum som med fördel kan delas in till förmån för ytterligare sovrum. Rummet kan med enkelhet möbleras med soffgrupp, mediamöbel och skrivbord.

Sovrum 3
Här finns även stort sovrum med utrymme för säng, sängbord och extra möbler för både förvaring och avlastning.

Toalett och kattvindar
God förvaring med kattvindar utmed våningsplanets långsidor. Vidare finns ingång till toalett utrustad med wc-stol och handfat.

Källarplan
I bostadens källarplan finns generösa möjligheter till förvaring. Här finns även stort garage med plats för bil, verktyg och annat. Vidare inrymma gillestuga, pannrum och hobbyrum och tvättstuga.

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla med källare
Boarea 120 kvm
Biarea 80 kvm
Byggnadsår 1965
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä/Betongvalv
Fasad Tegel
Fönster 2-glas och 3-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Källare/Betongplatta
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Självdrag

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2022-05-24
Primärenergital 111

Ekonomi

Pris 2 975 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 729 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 052 000 kr
Värdeår 1965
Summa inteckningar/pantbrev 480 000 kr
Driftkostnad 32557 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 3635 kr
 • Försäkring: 4729 kr
 • Renhållning: 2973 kr
 • Hushållsström: 20820 kr
 • Övrigt: 400 kr


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 1 052 000 kr
 • Smahusmark: 677 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 925 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Stadsplan Vattenskyddsområde

  Video

  Film

  Bilder

  Fastighetskarta

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR