Rosenhällsgatan 8

Eskilstuna 1 850 000 kr utgångspris

Fantastisk trea med stor inglasad balkong och populärt läge!

En stilfull trea beläget endast en våning upp med fint hörnläge i huset. Stor inglasad balkong med utsikt mot intilliggande naturområde. Rymligt kök och vardagsrum som ger bra ytor för umgänge och goda möjligheter till förvaring. Stambytt och helkaklat badrum. Vidare finns det två sovrum varav ett är utrustad med en öppen garderob, båda rummen har yta för ytterligare externt möblemang. Ett riktigt välplanerat boende med genomgående välskötta ytskikt. Möjlighet finns för köpare att överta en garageplats!

Denna bostad är perfekt belägen med närhet till både vacker natur och centrala delar av Eskilstuna. Alldeles i närheten av bostaden finns naturområden, promenadstråk och parker intill den stämningsgivande Eskilstunaån. Njut av härliga promenader eller ett uppfriskande gympass i det intilliggande ute-gymmet. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens högskola och tillhörande bibliotek. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen.

Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 11 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 1 av 11 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 78 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 1 av 11

Hall:
Via modern säkerhetsdörr kliver du in i en öppen och rymlig hall med nymålade ljusa väggar och ljust golv som även fortsätter in i hemmets övriga rum. I hallen finns det gott om yta att inreda med möbler till både förvaring och avlastning. Från hallen når du samtliga rum i bostaden. Mellan hall och kök är det öppen planlösning vilket ger en inbjudande känsla så snart du kliver innanför dörren.

Kök:
Bostadens kök är renoverat under senare år med en modern inredning som erbjuder gott om förvaring och unika detaljer. Köket är kyl och frys snyggt dolda genom att vara integrerade med samma luckor som de övriga skåpen i köket. Det finns många snygga detaljer som ger en känsla av lyx och medvetenhet. Skåpluckorna är smakfullt kombinerade med kökets arbetsdel i beige och vit med svarta detaljer i blandare och vitvaror. Det finns gott om bänkytor för både avlastning och matlagning. Köket har ett generöst ljusinsläpp från fönstret men också från spottar i taket och belysning i vitrindel såväl som under skåpen. Vid matplatsen finns möjligheten att möblera med ett bord med fyra till sex stolar. Väggar är nymålade. Kökets maskinella utrustning består av ny kyl och frys, varmluftsugn, häll, mikro och fläkt.

Vardagsrum/balkong:
Ett stort och trivsamt vardagsrum med ljusa golv och väggar. Rummet erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrummet har en generös yta som ger möjligheten att möblera med både tv-möbler och matsalsbord. Ett rum som är perfekt för umgänge. Från vardagsrummet nås dessutom bostadens omfångsrika balkong. Denna är inglasad och går därför att nyttja från tidig vår till långt in på höstkanten. Balkongen kan tack vare sin rymlighet inredas med exempelvis loungemöbel eller matsalsbord.

Sovrum 1:
Sovrummet fortsätter likt de andra rummen i ljusa färger och är inrett med enhetligt ljust golv som hall, vardagsrum och kök. Sovrummet har en harmonisk prägel. Här finns det gott om ytor att möblera med både dubbelsäng och sängbord. I sovrummet finns även en välplanerad garderob att nyttja.

Sovrum 2:
Bostadens andra sovrum är även det inrett i ljusa färger och inger en känsla av lugn och harmoni. Rummet är välplanerat och kan inreddas med möblemang som till exempel säng, garderob och skrivbord.

Badrum:
Badrummet är helkaklat och inrett i ljusa jordnära färger både på golv och väggar. Här finns det utrustning såsom dusch, toalett, handdukställ och handfat med överhängande spegelskåp samt vattenburen handdukstork.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 78 kvm
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 5-2216-1-36-4 i HSB Brf Sveaborg
Pris 1 850 000 kr utgångspris
Avgift 4027 kr/mån
Driftkostnad 4500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3500 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening 1.50289%

Närområde

Parkering En garageplats finns ledig för köpare att överta i samband med tillträde av lägenheten till en kostnad om 340kr/mån. Separat kösystem råder till utomhusparkeringarna 150kr/mån, i dagsläget finns inga lediga platse. Info enl avstämning med vicevärd 14/6-22.

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Sveaborg
Organisationsnummer 718000-2557
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag. Föreningen äger byggnaderna på fastigheten Härolden 8 i Eskilstuna kommun som färdigställdes år 1964 i vilka man upplåter lägenheter och lokaler.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar Södermanland. I försäkringen ingår tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare. Observera att denna inte ersätter hemförsäkringen.

Video

Film

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR