Eleonoragatan 7A

Eskilstuna 1 895 000 kr utgångspris

Välplanerad hörnlägenhet med högt utsiktsläge och åglimt!

Välkommen till en rymlig och social hörnlägenhet med högt utsiktsläge och balkong med glimt över Eskilstuna ån. Ljusa och öppna ytor med generösa ljusinsläpp. Stort och öppet kök med plats till matbord för fyra-sex personer, goda förvaringsutrymmen med över- och underskåp samt en social öppning in till allrummet. Ett stambytt badrum och gästtoalett. Här finns goda möjligheter att sätta sin egen prägel!

Här bor du i en mycket välskött förening med låg månadskostnad! Bekvämt boende i välskött fastighet med hissar. Många stora renoveringar såsom stammar, fönster och nya hissar är utförda. Vidare har man installerat solpaneler som bidrar till miljöinriktad elförsörjning i fastigheten! Bredband erbjuds via Telia. Grön och lummig innergård med fler gemensamma uteplatser och lekplats. Bra tvättmöjligheter med Eskilstunas största tvättstuga. Vidare finns trivsam relaxavdelning med bastu. Till lägenheten hör även en matkällare och ett vindsförråd.

Centralt läge med närhet till högskola, tågstation och stadskärna. Stadsdelen Norr är ett av Eskilstunas mest expansiva områden där det byggs nya bostäder samtidigt som serviceutbudet ökar. Du har närhet till Munktellområdet där de flesta sporter kan utövas. Här finns även gott om restauranger och fina promenadstråk i Stadsparken och runt Eskilstunaån.

Varmt välkomna att anmäla intresse för bostaden!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 7 [floor] => 6 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 6 av 7 ) 1

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 87 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 6 av 7

Hall
Goda avhängningsutrymmen med krokar plats för skohylla och inbyggd garderob för ytterligare klädförvaring. Direkt anslutning till kök, toalett samt allrum. Ljust tapetserade väggar med en kort sektion av ljus panelvägg och ett klinkerbelagt golv i mörk ton.

Kök
Köket erbjuder en öppen och social yta med matplats för fyra-sex personer. Ljusa målade ytskikt på golv och tak med ett ljust laminatgolv. Ett härligt naturligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som skapar en trivsam känsla i rummet. Generösa förvaringsutrymmen med överskåp, underskåp med träluckor samt ett förvaringsskåp. God arbetsbänk med ett ljust kakel ovanför. Köket erbjuder även en social öppning till allrummet. Gemensam kyl och frys, diskmaskin samt spis och spisfläkt.

Allrum
Stort och socialt allrum med gott om plats för både matbord och soffgrupp. Ljust tapetserade väggar och vitmålade tak. Fint originalparkettgolv som reflekterar det naturliga ljusinsläppet från det stora fönsterpartiet som även erbjuder tillgång till franskbalkong genom dubbeldörr.

Sovrum 1-3
Lägenheten har tre sovrum med naturligt ljusinsläpp från stora fönster, tapet på väggar, med vita tak och ljusa golv. Plats finns för säng med sängbord. Ett av sovrummen har platsbyggd garderob med spegelparti och skjutdörrar. Via ett av sovrummen nås även lägenhetens balkong.

Balkong
Trivsam balkong med skjutbara fönsterpartier och fin utsikt över området och glimt av Eskilstuna ån. Här erbjuds utrymme för möblemang som exempelvis caféset eller loungegrupp.

Badrum
Stambytt och renoverat badrum från 2000-talet. Badrummet är utrustat med wc-stol, kommod med förvaringsskåp, duschplats samt tvättmaskin som kommer att ingå. Blommigt mönstrat badrumstapet på väggar och mörk våtrumsmatta på golv.

Gästtoalett
Toalett i anslutning till hallen. Plastmatta på golv och våtrumstapet på vägg, kommod med spegelskåp och wc-stol.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 87 kvm
Byggnadsår 1958
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Till bostaden hör stort vindförråd och matkällarförråd.
I källarplan finns låst cykelrum och hobbyrum. Vidare finns bastu med relaxavdelning, gym samt gemensam tvättstuga med flera avdelningar.
Stor och välskött innergård med grill och lekplats. Miljöhus för källsortering.
Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften och bredband via stadsnätet.

Renoveringar
Kök, stammar, renovering av badrum och el utbytt i början av 1990-talet.
Balkonger renoverade 2004.
Fönsterbyte utfört 2009.
Liggande avloppsstammar 2012.
Balkonger renoverade 2013.
Ombyggnation av innergård 2014.

Energideklaration

Utförd Ja
Datum 2019-10-11
Energikonsumtion 167 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 219210001-0060 i RBF Eskilstunahus 10
Pris 1 895 000 kr utgångspris
Avgift 4548 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, trappstäd, bostadsrättstillägg
Driftkostnad 4000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Enl schablonberäkning.

Andel i förening 0.57815%

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.
Parkering Separat kösystem till föreningens bilparkeringsplatser och garage. Parkering med B1 områdesbiljett utmed omkringliggande gator, 400kr/mån.

Förening

Föreningsnamn RBF Eskilstunahus 10
Organisationsnummer 718000-3407
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheterna Nättelduken 9 och 12 i Eskilstuna som omfattar 255 lägenheter och 2 lokaler upplåtna med bostadsrätt samt 13 lokaler med hyresrätt. Vidare finns 28 garage och 43 parkeringsplatser med separat kösystem.
Föreningen har tecknat bostadsrättsförsäkringstillägg för samtliga lägenheter som ingår i månadsavgiften.

Video

Film

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR